@Horse
Totusi,un Ghionea,un Ogararu...sau chiar mai nou un Lovin(evolutiile il recomanda) nu puteau ajuta nationala mai bine decat cei de acum?
Din pacate sa dam cartile pe fata,nu Piturca face lotul...ci Giovanni Becali....
@Horse
Totusi,un Ghionea,un Ogararu...sau chiar mai nou un Lovin(evolutiile il recomanda) nu puteau ajuta nationala mai bine decat cei de acum?
Din pacate sa dam cartile pe fata,nu Piturca face lotul...ci Giovanni Becali....
@HorseTotusi,un Ghionea,un Ogararu...sau chiar mai nou un Lovin(evolutiile il recomanda) nu puteau ajuta nationala mai bine decat cei de acum?
incerc sa cred ca nu ai dreptate dar parca umbra nenorocitului ala de giovanii Becali pluteste peste nationala din nou.
normal ca Ogararu si Ghionea astazi joaca cu mult mai bine decat contra si tamas numai ca Piturca este oltean. iar oltenii sant ingamfati pan la Dumnezeu si o palma mai sus. oricum prima schimbare pe care trebuie sa o faca este cea cu Lobont. baiatu-i zero.
hai Romania!
Grupa A
Serbia 1 - 0 Azerbaijan (Zigic)
Polonia 1 - 3 Finlanda (Gargula/Litmanen,Litmanen(pen),Väyrynen)
Grupa B
Scotia 6 - 0 Faroe (D. Fletcher,McFadden, Boyd (pen.),Miller (pen.),Boyd,O'Connor)
Georgia 0 - 3 Franta (-/Malouda,Saha,Asatiani(o.g.))
Italia 1 - 1 :!: Lituania(Inzaghi/Danilevicius)
Grupa C
Malta 2 - 5 Bosnia-Herzegovina(Pace,Mifsud/Hrgovic,Barbarez,Hrgovic,Muslimovic,Muslimovic)
Ungaria 1 - 4 Norvegia(Gera/Solskjaer,Stromstad,Persen,Solskjaer)
Moldova 0 - 1 Grecia(-/Lymperopoulos)
Grupa D
Cehia 2 - 1 Wales (Lafata,Lafata/Jiranek (o.g.))
Slovacia 6 - 1 Cipru(Skrtel,Mintal,Sebo,Sebo,Karhan,Mintal/Yiasoumi)
Germania 1 - 0 Irlanda (Podolski)
Grupa E
Anglia 5 - 0 Andora (Crouch,Gerrard,Defoe,Defoe,Crouch)
Estonia 0 - 1 Israel (Colautti)
Grupa F
Irlanda de N. 0 - 3 Islanda (-/Thorvaldsson,Hreidarsson,Gudjohnsen)
Letonia 0 - 1 Suedia (-/ Kallstrom)
Spania 2 - 0 Liechtenstein (la pauza)(Torres,Villa)
Grupa G
Belarus 2 - 2 Albania (Kalachev,Romashchenko/ Skela (pen.), Hasi) (Hamu a fost integralist)
Romania 2 - 2 Bulgaria :evil: :evil:
Luxemburg 0-1 Olanda (-/ Mathijsen)
Adrian Mutu a declarat pentru TV Sport: "Un moment de degringoladă totală ne-a făcut să pierdem meciul. Din păcate am primit imediat şi al doilea gol. Un punct poate să ne fie cu noroc. Noi ne gîndeam şi la 1-0 să rămînă aşa, şi la 2-0 să rămînă aşa, dar din păcate s-a terminat 2-2. Sperăm ca acest ghinion să se transforme în noroc. Cred că noi putem să batem şi Olanda. Pe Lobonţ îl înţeleg, se mai întîmplă să mai şi greşeşti
Dupa declaratia asta, parca Mutu ar fi cel care il tine la nationala pe Lobont...cred ca si Carlos al nostru apara mai bine in seara asta...
Ogararu face cateva greseli grave pe meci... Contra faca poate mai putine dar fiecare dintre ele ne costa un gol...
Selectia e facuta pe alocuri bizar ! Nu cred ca e doar mana lui Giovanni, sunt unii fotbalisti care nu mai au realtii contractuale cu el si care totusi sunt chemati sa faca figuratie in continuare !
Ca sa nu mai zic ca media de inaltime a echiepi e jalnica. Ma mir cum de nu am luat gol din corner.
Ba da praf ie Lobont ala frate si Carlos apara mai bine (stiu ca a avut evoluti f bune Carlos in ultimele meciuri dar pe mine inca nu m-a convins
) de ce nu l-a bagat pe Coman? care ie peste Lobont si de Contra si Petre ce sa mai zic se incapataneaza sa nu-l convoace pe Oga si s-a vazut ca ne-a costat sa nu mai zic ca il baga pe Maftei care de fiecare data cand l-au aratat astia la TV era pe jos.
Eu nu stiu cum nu puteti sa vedeti si alte lucruri rele, eu cred ca Mutu a avut o foarte mare parte de vina, in tot meciul a pus o singura pasa buna, la marcarea golului, pt ca nu avea ce sa faca in acea situatie, in rest orice atac cu mingea la picior era un sut pe langa poarta, nu a intrat deloc in combinatii cu Dica, marica...singura combinatie a fost cu rosu, sunt sigur ca daca nu era asa calic Romania cpnducea cu 3,4-0, plus ca a facut o gramada de faulturi pt postul pe care a jucat,o fi el Adrian Mutu insa cand vi la echipa nationala lasi impresile in vestiar si joci pt echipa, nu te joci la un meci de preliminarii cu fazele de poarta...
Asa e, au fost mult mai multe greseli, hibe, bube, scartaieli etc. Imediat dupa meci ne-au ramas in minte numai petardele care au gresit la goluri si dupa. Dar acum daca stam sa judecam la rece, trebuie sa ne ridicam si mai multe semne de intrebare.
Si cand ma gandesc cu cata speranta asteptam acest meci si cat m-am bucurat dupa goluri, crezand ca in sfarsit avem o echipa nationala matura si demna sa ne reprezinte.. Cata prostie pe capul meu.
Cata prostie pe capul meu.
Nu prostie, e o dorinta a tuturor romanilor, imi este dor devremurile cand se canta imnul Romaniei si toti jucatorii cu mana la inima, acum doar 2-3 mai tin mana la inima, de e greu, acum jucatorii vin la nationala doar pentru imagina lor, in special cei din strainatate, grupul lui Mutu...
Am fost jalnici!!!! Rusine! ![]()
La cate ocazii am avut....sa facem egal????? Bulgarii din doua ocazii au dat 2 goluri...in 2 minute ![]()
Unde e echipa NATIONALA? Exista????
Carlos al nostru este CAMPION pe langa Lobont!
Dar nu a fost doar vina lui :cry:
Varza de suparare am fost toti cand s-au ratat calificarile dar ne gandeam ca acum este un nou inceput, am fost incurajati de declaratiile de razboi ale lui Mutu si Chivu in care afirmau ca in aceasta campanie trebuie sa dea mai mult decat au dat. Sub aceste auspicii ne-am trezit noi in fata acestui meci, un meci in care am sperat, un meci de la care sincer ma asteptam la 3-0 lejer pentru ca echipa Bulgariei este clar mai slaba decat echipa noastra...eh...cu toate astea lucrurile nu au stat chiar asa. De ce? Pai probabil pentru ca selectia e facuta cum numai Piturca stie si pentru ca, vrand-nevrand Piti trebuie sa recunoasca macar acum ca Steaua este Real Madrid si nu nationala, Steaua este o echipa mai matura in momentul de fata decat nationala, ea a platit in acelasi fel in care a platit Steaua sezonul trecut in UEFA. Degeaba, degeaba ne amaram cand vedem un F.Petre execrabil, bagat in locul lui Nicolita care CEL PUTIN in meciul cu Standard a trimis vreo 3-4 centrari parca ghidate prin laser, cand Contra este tolerat in locul lui Ogararu, cand Piti face aceeasi greseala cum a facut Oli si baga un fundas in locul unui mijlocas, vezi doamne ca mijlocas la inchidere (post pe care nu imi amintesc sa fi jucat vreodata, hai sa facem experimente!). NU ARE ROST, asta vreau sa va spun, daca eu ardeam cand venea vorba de nationala tin sa spun ca mi-a ajuns, nu are rost sa ne ofticam degeaba. Atata timp cat avem un management asa de defectuos la nationala (la varf cat si in iarba) pentru mine singura echipa nationala va fi Steaua. Poate ne vom califica, poate nu, sincer nici nu mai imi pasa, nu pot ierta maniera in care am pierdut doua puncte acasa tinand cont de contraperfomantele din trecut!
Sa va ia dreaq Mircea Sandu, Piturca, Contra, Lobont si....toata antena1 aia.
Nationala? Ce este aia? Eu nu ma simt bine sa-l vad pe "Ganea", "maftei", "niculae" sau "Mutu" (care sunt deja patati ex-catei, ex-bronzati) ca fac pe vedetele...
Si nu mai incercati sa mai ascundeti, majoritatea dintre noi privim meciurile nationalei sa-i vedem pe stelistii nostri.
Pentru noi doar Steaua exista, restul = 0!
@toronto tin sa te contrazic cu Ganea. e singurul jucator care merita sa joace, chiar daca vine de la javre! L`am vazut aseara si zicea ca nu e suparat ca nu a fost nici macar rezerva, si ca tine tot ce are pe suflet pt el, ca sa nu strice atmosfera la nationala...
@Melku, pe mine nu mai ma intereseaza nationala de la ratarea calificarii la europenele trecute! cand am sa vad o schimbare de atitudine, cand am sa vad vedetismele lasate in vestiar, cand am sa vad o selectie bine facuta, poate atunci am sa ma intorc la sentimente mai bune!
Sa spun si eu cateva vorbe.
Steaua nu ar fi pierdut meciul cu Bulgaria.In plus,în ultimele 15 minute ar fi facut show.Zeci de pase consecutive,însotite de ole-urile din tribune.
Steaua este din toate punctele de vedere mai buna decat echipa nationala.
ce draqului cauta ma contra asta la meci....petrov toata partida a fost singur, fara marcaj.... da sa fie cum vrea pitzi:
Contra(rezerva la Getafe) in locul lui Ogararu(rezerva-titular la Ajax)
Fl.Petre(TSK SOFIA) in locul lui Banel Nicolita(om de baza al Stelei)
Tamas(rezerva la Celta Vigo) in locul lui Ghionea(titular Steaua)
L.Rosu(titular in Segunda Division) decat Florin Lovin(titular in ultima vreme la Steaua)
Cocis(jucator care nu a mai atins mingea de 2 luni) in locul lui Daniel Niculae(Auxxere)
si as mai pune niste nume care dupa parerea mea nu trebuiau sa lipseasca din nationala...
Vasilica Cristocea, Claudiu Niculescu, Tilinca si George Ogararu....
Sa fim seriosi acum, a facut Rosu ceva in tot meciu' inafara acelui gol.... Maftei nu mai stie ce inseamna fotbalul, Cocis asteapta in continu sa se transfere la Inter Milano, ca Steaua e echipa prea mica, Razvan Rat din cate am vazut in evolutiile lui e mai slab ca Petre Marin.... etc. etc.
asa ca dupa cum sa facut selectia la nationala parerea mea ca acest 2-2 e un rezultat destul de bun....
dupa cum sa jucat 2-2 nu e un rezultat care sa ne multumeasca.... dar putea fi si mai rau.... noroc cu Chivu...
Acum sa speram ca batem Albania...
Pitzi - dute acasa frate, esti de pomana. E incredibil cum preferintele unui antrenor strica o echipa. Un meci penibil la care schimbarile au fost execrabile.
Lobont, portar de ultima jale, ce dreq mai cauta asta la echipa nationala? Adica Pitzurca aduce Portari rezerva de la o echipa penibila din italia, avem portari de valoare NET SUPERIOARA in campionatul intern (Coman, Curca, chiar si Cernea il depaseste pe acest bufon, si unu din tribuna daca il puneau in poarta apara mai bine), iar de la Steaua - care joaca in CL - 2 jucatori ???
Din punctul meu de vedere acest meci l-am PIERDUT pe mana lui pitzurca si a federatiei de kkt. Meciurile la nationala nu sunt un balci. Am confirmat cu echipele de club, am ramas in cea mai mare mocirla cu nationala. Oare de ce?
O demisie in-corpore (incepand cu pitzi si conducerea FRF, terminand cu un alt handicapat - Mircea Sandu). Datziva singuri afara lipitori imputite. Cand e vb de bani de friptane si de shprituri sunteti primii. Acum cand e vorba de onoare, pe unde misunati?
La nationala problema se va rezolva nu cand Sandu si restul circarilor isi vor da demisia ci cand I. Becali isi va da demisia din fotbal.
Multi cereti demisia si aveti dreptate. M-as bucura enorm sa le vad pe scursurile-alea date afara de la conducerea forbalului romanesc.
Dar intrebarea e: cine vine?
Zboara Piturca, perfect. Cine va fi noul selectioner?
De la el in sus nu mai zic, ca mai toti sunt facuti din acelasi aluat.
Cat timp Sandu si sclavii lui vor face regulile in fotbal nu se va schimba nimic. Aici e buba mare. ![]()
later edit:
Motane, crezi ca Nashu si I Becali nu sunt mana-n mana? Pai altfel cum ar putea sa faca toate invartelile chiar sub nasul lui? Vorb-aia, pestele de la cap se-mpute.
Problema nu e Piturca. Oare de ce a fost dat el afara, de ce a plecat Boloni la prima oferta si de ce Mircea Lucescu a zis ca e "prea batran" pentru nationala ?
Selectionerul e acelasi mereu, se schimba marioneta.
Intradevar s-au pierdut 2 puncte prosteste , intradevar jucatori gen Maftei si Contra nu au ce cauta la Nationala, iar Ogararu nu ar trebui sa lipseasca. Dar cred voi nu ati vazut si partea buna a lucrurilor, numai critici, pe care unii chiar nu le meritau, iar despre altii... oricum a fost doar un prim meci si sper ca antrenourul sa vada ce trebuie schimbat.
Vreau sa vad ce se va spune la sfarsitul campaniei sau chiar dupa meciurile cu Olanda.
Poate unii nu mai au rabdare. Aceleasi greseli, aceleasi declaratii stupide dupa meci.
Imi doresc din tot sufletul sa ne calificam si voi fi printre primii care vor lauda echipa daca merita. Dar inainte de a fi optimisti trebuie sa fim realisti. ![]()
O ECHIPA CARE CRED CA AR FI CASTIGAT ASEARA:
-----------------Lobont---------------
-Ogararu-----Ghionea----Chivu----P.Marin--
--------Codrea-------F.Lovin-------------
--Nicolita------------------------Mutu
-----------------Dica--------------------
-----------------Marica------------------
Ma intreb si acum ma intreb ca cauta contra si rosu in primu 11
Avem nevoie de rabdare, e doar primul meci! Sigur dupa doua calificari ratate lumea vrea din prima sa ne calificam! Daca am fi batut? Eram deja calificati? Nu! Mai sunt destule meciuri, Bulgaria e o echipa slaba si va pierde puncte cu alte echipe din grupe.
Piti s-a dovedit inspirat in alegerea primul 11, dar a gresit la schimbari. Maftei nu mai pupa nationala. Greseala mare si cu Ganea, daca era pe banca la 2-2 putea sa-l bage in caz ca mai avea schimbari. Din pacate la postul de portar nu avem solutii... Lobont nu joaca in Italia, Coman am vazut ce gafe face, Curca nu joaca tot timpul la fel, M.Popa nu impresioneaza, M.Tudor accidentat...
Hai Romania!!! steagro
Hristo Stoicikov, selecționerul Bulgariei, a continuat rãzboiul cu presa românã și dupã meci. Jignit de articolele apãrute la București înainte de partida de asearã, antrenorul bulgar a fãcut o comparație copilãreascã. "Atunci când eu conduceam Mercedes sau BMW, voi vã plimbați cu bicicleta", a spus el.
gsp
Dar mare si destept se crede Stoicikov asta!!! :twisted:
Macar pt asta merita sa le aratam cine sunt ROMANII!!!!
Au si ziaristii partea lor de vina.Sa ne amintim ce prostii s-au scris despre Radoi,Carlos,etc.
Se pare ca si-au gasit nasul.Unul cel putin la fel de nesimtit si de mârlan,ca unii dintre ei
Din pacate trebuie sa fim realisti,este foarte greu ca Ogararu sa prinda un loc de titular la nationala.
Oga este finul unui om pe care Piturca nu il suporta,un om pe care selectionerul l-a indepartat cum s-a asesat confortabil in fotoliul de antrenor al Stelei in iarna lui 99.
Din pacate,Ogararu este o victima a inversunarii acestei canalii numite Victor Piturca.