cred ca de voie de nevoie Piturca va alinia o formula ofensiva pentru ca singurul mijlocas defensiv valid a ramas Paul codrea.
altfel, mi-ar placea sa-i calcam in picioare pe bulgari pentru badaraniile pe care le-au debitat in ultimul timp.
cred ca de voie de nevoie Piturca va alinia o formula ofensiva pentru ca singurul mijlocas defensiv valid a ramas Paul codrea.
altfel, mi-ar placea sa-i calcam in picioare pe bulgari pentru badaraniile pe care le-au debitat in ultimul timp.
Romania - Farul II 8-0
Sa speram ca nu se imbata iar cu apa rece si in meciul oficial fac prostii.
@aditza26:
Stii cumva si cate autogoluri au fost ? :roll:
@aditza26:
Stii cumva si cate autogoluri au fost ? :roll:
Daca o fi dat doar Mutu 2 goluri, inseamna ca 6 autogoluri... :lol: :lol: :lol:
Andrei Margargaritescu a fost convocat de urgenta de selectionerul Victor Piturca, in locul accidentatului Sorin Paraschiv...
gsp.ro
Am lasat numele jucatorului exact cum era si pe site ![]()
Ehn, oricum nu este un jucator asa important ... :lol:
sper sa poata evolua Dica pt ca avem mare nevoie de el, ar fi mult mai util ca r cocis, suna bn un atac format din Mutu Dica si marica care si'a dat drumu si marcheaza des pt sakhtar, el e peste niculae zic yo!
Romania bulgariA 3-0 scurt! :wink: steagro
http://gsp.ro/index.php?a=54375&shift=1
daca e adevarat felicitari jucatorului Ganea care a sarit la gatul bulgarilor
ROOOOOMANIA!!! GO GO Romania!!!!...ne vom califica ..presimt ![]()
steagro HAI Romania !!! Batem cu 2-0 ..
HAI Romania!!!! steagro
Trebuie sa ne calificam!!!! :wink: Ar fi cazul sa aratam valoarea fotbalului romanesc....in ultimii ani am cam ...![]()
BAFTA!!!!steagro
mda... sa jucam cu f.Petre in locul lui Banel Nicolita.... sa bagam un jucator bun de la TSK in loc sa bagam un jucator extraordinar de bun de la Steaua...
TSK echipa in turul 3 al Cupei UEFA
Steaua - no comment
asa ca domnule Piturca... mai trebuie sal bagi pe lupescu si Stelea si sigur luam World Cup...
de fapt de la faza cu Ogararu anul trecut, mi se pare deacum ceva obisnuintza aceste lucruri....
De Ce toate incidentele de la natzionala se intampla intre Pitzurca si Fotbalistii Stelei.... cei de la RAPID SI Dinamo nau nici o treaba....
Ce nu joaca Nicolita???????????? :roll:
Dl Pitzurca ce face? Vrea sa ne calificam????????
România va începe partida împotriva Bulgariei în următoarea formulă: Lobonţ - Contra, Tamaş, Chivu, Raţ - Codrea, Roşu - Mutu, Dică, Florentin Petre - Marica.
sursa: gsp
Eu nu sunt atat de sigura de victorie... Dar cine stie?! Poate avem noroc...
Offff ce "antrenor" de mana a 3-a avem ,in fatza unui moment asa de important greseste primu "11" ,sa vedem ce realizeaza el asta seara cu Fl.Petre ,Contra .. :roll:
Cred ca avem nevoie de mult noroc....doar norocul ne poate salva in seara asta :cry:
Ce-i cu formatia asta????? Pitzurca ....TREZIREA!!!!! Tb sa ne calificam!!!!!
steagro
Doar Dicanu ne poate salva ... :twisted:
HAI Romania !! steagro HAI Steaua ![]()
Dica si NOROCUL!!!!!!! :wink:
Hai Romania!!!!!steagro
Sa bata Romania
steagro steagro
egal la bra-arg si ridic si eu 2M
steaua_ro
Eu sper sa ii batem rau ... sa le inchidem gurile la ziaristi aia buylgari care scriau articole in ziare farasa se informeze !!!
HAI Romania !!!!!
HAI Romania!!! steagro
O sa vezi tu cine e Mamaliciki la sfarsit ba stoicikov!
Numele la topic trebuia sa fie " Nationala lui Piturca" :roll: .
later edit : 1-0 pt Romania ,sper sa il schimbe la pauza pe Fl Petre asta ca e ZDRENTZE !!!! :evil:
Terminat rau Maftei asta ,aduce Piturca asta la natioanala toate javreleeee !!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e
vil::evil:
Lobont si maftei doua chifle autentice in seara asta.
si uite asa l-am facut pe needucatul ala de stoicicov sa zambeasca.
prima impresie:
Echipa de start buna (in afara de Lobont) schimbari de CACAO...
Cea mai neinspirata schimbare Cocis in locul lui Dica: Dica scotea din joc 2-3 adversari, a avut niste pase de exceptie si nu faulta la 16 m... Marele Cocis va ajunge la Milan ca o sa ma fac eu popa!!!!
Prostie mare in schimbari ca la acest meci nu am mai vazut...
AAAA si inca o intrebare: Nu cumva a jucat si Maccarone?
"Bv pITZI".inca odata ne-ai facut "fericiti" spre sa o ti tot asa cu selectia k o s-o duce fff bn.Sper sa mai convoci la nationala si alti rapidisti pe langa maftei pt k joaca fff bn.FORZA Steaua.RESPECT Dica,Nicolita,P.Marin.