Dica daca va continua asa are mari sanse sa o ia pe urmele lui Laca !
dica10 dica10 dica10 dica10 dica10 dica10
cam el face jocul la nationala, ce vedete ca Mutu...
Gigi trebuie sa-i creasca pretul neaparat...ca 4 milioane cate cere el e un nimik pentru cat cluburile din afara
Pe www.prosport.ro 80% din pozele de la antrenamentul nationalei erau cu Mutu ,m-am cam saturat d el ... sper ca Dica sa arate diseara ca e mai bun ca el .. :roll:
Uite ca dorinta ti-a fost implinita ![]()
chiar imi place in ce combinatii intra dica10 cu Daniel Niculae!
Na ca a inscris si Mutulica ...
Dica o sa ne duca la Euro... ![]()
Sunt foarte suparat pe Contra a facut o mare greseala la faza premargatoare golului 2! In loc sa-i paseze in spate lui Dica care se demarcase la 8-9m, a dat mai mult o centrare la nimereala, acum e Cipru, dar intr-un meci oficial nu mai era Mutu la capatul celalalt!
Romania stelista ![]()
Dica chemat la salut de galeria Farului...
Primul corner din repriza a2-a... s-a dus Banel la coltz si suporterii din zona au inceput sa tzipe si s-a dus la gard... frumos
Vaiiii in ce forma de zile mari e Dicanu` . Sper sa o tina tot asa :lol:
Pe www.prosport.ro 80% din pozele de la antrenamentul nationalei erau cu Mutu ,m-am cam saturat d el ... sper ca Dica sa arate diseara ca e mai bun ca el .. :roll:
Pai normal, la nationala si in presa se cauta figuranti nu caractere, baietii cuminti, linistiti care isi vad de fotbal gen Ogararu, mai degraba iei un CONTRA :evil:
meci frumos dar am avut in fata un adversar foarte slab. e greu sa-mi dau seama care e nivelul nationalei noastre, mai ales ca de pe la jumatatea primei reprize cand au vazut ca se poate, tricolorii s-au pus pe giumbuslucuri. oricum e bine ca au avut chef de fotbal nu ca in alte dati cand jucau cate un meci din asta in dorul lelii numai ca sa fie la numar.
evolutie superba a lui Dica si buna a lui Nicolita.
contra a fost din nou catastrofa... neconvocarea lui Ogararu e ori o prostie monumentala ori o rautate strigatoare la cer
Superb golul lui Dica ... :wink: mare jucator 8)
v-a placut cum l-au aclamat pe Dica? 8)
Super public!!! Nu mi-a venit sa cred!
Dica - genial, Contra - in plus!
Adica sa ajunga antrenor la Arad ? :wink:
Vreau sa remarc ca Nicolitza a jucat peste fl. Petre, Dica a jucat excelent, da' tre sa recunosc si forma buna prin care trece Mutu! Ii vom bate si pe bulgari tot la 2 goluri!!!
dica10 dica10 dica10 dica10 steagro steagro steagro steagro
Spre Euro!!!!!!
Eehh..cine e acum peste tot acasa ?! :lol: Sa fie rrapidu' de sub pod ? 8O
Sau Steluta noastra ?! 8)
Respect pentru publicul din Constanta ! (tinand cont ca meciul s-a disputat pe litoral multe persoane au venit la meci, nu neaparat din Constanta, dar asta nu conteaza).
Bravo Dica, bravo Banel !
s-a vazut ca Steaua e iubita-n constantza!!!
eu sper ca nationala sa revina in Ghencea !!!

gsp.roIenei: "Cum să semene Cipru cu Bulgaria? Echipele anglo-saxoane poate seamănă cu bulgarii, nicidecum echipe neînsemnate precum Cipru"
Ceea ce spuneam si eu, atata cautam scuze, ca domne nu e echipa asa slaba, nu, intr-adevar nu e slaba pentru ca e NEINSEMNATA! Scorul trebuia sa fie mai mare dar cum "Nico" se pare ca s-a dus mai mult pentru bronz la Constanta....bine, nu ar fi singurul.
De remarcat prima pagina a celor doua ziare "de sport" (vorba vine :? ) : Gsp-ul l-a ales pe Dica pentru prima pagina, pe cand prosport-ul nu putea sa nu il puna pe mutulica ...
@ktalyn
La ce gazon o sa avem ar trebui sa revina nationala in Ghencea .
@ forever_STEAUA
Au evitat plagiatul. :lol:
Nu cred ca ar fi o idee prea buna sa revina in capitala.
Decat sa joace pe Giulesti sau pe Lia Manoliu unde sa fie Huiduita,de ce sa nu beneficieze orase precum Iasi,Sibiu sau Cluj de meciurile acestei nationale,chiar daca acolo conditiile nu sunt printre cele mai bune.
@ forever_STEAUA
Au evitat plagiatul. :lol:
E lucru mare pentru ei ca au reusit. De data asta... :twisted:
@I.N.Money
Sa vina pe Ghencea. In jiulesti nu au suficiente locuri, iar Lia Manoliu, intra in renovare.
Ar trebui sa revina in Ghencea da' dak mai batem mult pe terenu' ala nush dak mai vrea sa plece Pitzi de acolo, sa nu uitam de superstitiile astea!!! :wink:
eu as fi multumit sa castige Romania toate meciurile
si sa jukm la Constanta, tinand cont si de faptu' ca publicu' e pro-Steaua.
Referitor la pozele de pe prosport crek 17 din 20 erau cu Mutu!!!!
steagro steaua_ro steagro steaua_ro steagro steaua_ro steagro steaua_ro steagro steaua_ro