@ Melku
Intr-adevar selectia e foarte prost facuta. Nu-i inteleg incapatanarea incredibila a lui Piturca de a nu-l convoca pe Oga si de-al chema in locul lui pe creatura aia de Badoi. 8O
Oare se compara rApid cu Ajax !?
De asemenea nu inteleg ce cauta Munteanu, care a ajuns la 37 de ani si inca nu renunta. Ar fi pacat de Dorinel sa faca vreo greseala grava sau sa joace prost in aceste meciuri; mai bine se retragea in glorie.
Nu inteleg nici convocarea lui Petre (foarte mic de statura si trecut de prima tinerete; nu vad cu ochi buni un viitor duel Petre-Stam), apoi Laurentiu Rosu nu stiu ce performante notabile are pe la Huelva, si imi ridic semne de intrebare asupra lui Codrea care a fost penibil in ultimele meciuri.
Asupra lui Grigorie nu mai fac comentarii..doar vine de la EuroPoli.
In alta ordine de idei cred ca Piturca vrea sa-i multumeasca pe toti convocand jucatori cam de pe la toate echipele mari ale Ligii 1 (mai putin Dinamo mometan, dar sunt convins ca o sa culeaga si de pe-acolo 2-3 in viitor).
Sunt dezamagit de neconvocarea lui Ghionea, care merita sa fie acolo, daca nu in teren, macar pe banca. Bineinteles ca nu are loc de marele Tamas.
PS : consider ca un antrenor strain ar fi mult mai obiectiv si mai corect in selectarea jucatorilor de nationala. Frank Rijkaard a avut acum 2 sezoane un salariu de 500-600.000 $/an si uitati ce a realizat acolo, o intreaga dinastie de campioni. Sunt foarte multi antrenori cu experienta ale caror salarii nu depasesc suma aceasta, dar decat unul de asta, mai bine Piti cu 200.000 sau cat o avea..ca sa mai ramana bani de 2 gratare lui Sandu si Dragomir.