FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala Romaniei

«123419»
***alex***14.08.2006 07:06

Piti a convocat 4 jucatori de la Steaua pentru amicalul cu Cipru : P.Marin, Paraschiv, Nicolita si Dica.

Surprinde numarul mare de rapidisti, nu prea inteleg Maftei ce cauta la lot, sau chiar Badoi, nici Rada nu a jucat pentru Rapid, fiind accidentat! Din afara capitalei au fost chemati doar doi jucatori, Dorinel Munteanu si Grigorie.

Later edit : Se pare ca pana la urma Piti a renuntat la Paraschiv...

Melku14.08.2006 11:07

Lobonţ (Fiorentina)

Coman (Rapid)

Contra (Getafe)

Bădoi (Rapid)

Tamaş (Celta)

Maftei (Rapid)

Chivu (Roma)

Raţ (Şahtior)

P. Marin (Steaua)

Fl. Petre (CSKA Sofia)

Nicoliţă (Steaua)

Codrea (Palermo)

Grigorie (Timişoara)

Dorinel Munteanu (CFR)

N. Dică (Steaua)

Roşu (Huelva)

Buga (Rapid)

Mutu (Fiorentina)

Marica (Şahtior)

D. Niculae (Auxerre)

Asta e lotul pentru meciul cu Cipru. Nu inteleg ce cauta Tamas si nu Ghionea, Badoi/Contra si nu Ogararu, ce naiba cauta Florentin Petre - e ca si cum l-ar chema pe Oprita, Grigorie (?!), Munteanu - chiar mai putem sa jucam cu un jucator de 38 de ani? Varza lotul, are scuza ca e un meci amical dar tendinta anti-Steaua in alegerea lotului persista, e incredibil.

cristian01414.08.2006 23:35

@ Melku

Intr-adevar selectia e foarte prost facuta. Nu-i inteleg incapatanarea incredibila a lui Piturca de a nu-l convoca pe Oga si de-al chema in locul lui pe creatura aia de Badoi. 8O

Oare se compara rApid cu Ajax !?

De asemenea nu inteleg ce cauta Munteanu, care a ajuns la 37 de ani si inca nu renunta. Ar fi pacat de Dorinel sa faca vreo greseala grava sau sa joace prost in aceste meciuri; mai bine se retragea in glorie.

Nu inteleg nici convocarea lui Petre (foarte mic de statura si trecut de prima tinerete; nu vad cu ochi buni un viitor duel Petre-Stam), apoi Laurentiu Rosu nu stiu ce performante notabile are pe la Huelva, si imi ridic semne de intrebare asupra lui Codrea care a fost penibil in ultimele meciuri.

Asupra lui Grigorie nu mai fac comentarii..doar vine de la EuroPoli.

In alta ordine de idei cred ca Piturca vrea sa-i multumeasca pe toti convocand jucatori cam de pe la toate echipele mari ale Ligii 1 (mai putin Dinamo mometan, dar sunt convins ca o sa culeaga si de pe-acolo 2-3 in viitor).

Sunt dezamagit de neconvocarea lui Ghionea, care merita sa fie acolo, daca nu in teren, macar pe banca. Bineinteles ca nu are loc de marele Tamas.

PS : consider ca un antrenor strain ar fi mult mai obiectiv si mai corect in selectarea jucatorilor de nationala. Frank Rijkaard a avut acum 2 sezoane un salariu de 500-600.000 $/an si uitati ce a realizat acolo, o intreaga dinastie de campioni. Sunt foarte multi antrenori cu experienta ale caror salarii nu depasesc suma aceasta, dar decat unul de asta, mai bine Piti cu 200.000 sau cat o avea..ca sa mai ramana bani de 2 gratare lui Sandu si Dragomir.

I.N.Money15.08.2006 00:53

Tot nu v-ati convins ca selectia la nationala depaseste tiparul filmelor SF?

Din pacate trebuie sa ne obisnuim,stiti foarte bine ca Piturca e un om dusmanos,care nu uita si nu iarta.

Din pacate pentru noi nationala incepe sa fie un capitol incheiat,care nu ne provoaca decat nervi cand privim ce jucatori sunt chemati si cine sta acasa.

Rossoblu15.08.2006 02:16

din fericire am incetat de mult sa mai imi pierd nervii cu nationala, m-am impacat cu ideea ca nu ne vom mai califica prea curand la un turneu final...tot ce ma interseaza e Steaua.

Melku15.08.2006 09:59

E trist ce aud de la voi dar pana la urma drept si adevarat, daca iubeam echipa din 94` acum nu prea ii inghitim pe cei selectionati, de ce oare? Prietenii stiu de ce :D

Trebuie specificat ca s-a renuntat la Para pentru ca acesta dupa meciul de la Arad a simtit "intepaturi in gamba" si are nevoie de 2-3 zile de repaus, din cauza asta Piti a renuntat la el, Goian tot cu probleme - neconvocat, dar cu Ghionea nu inteleg ce are pentru ca e de valoare apropiata daca nu egala cu Goian, "Zorro" merita o convocare.

ktalyn15.08.2006 10:31

eu nu inteleg cum l-a convocat pe caldararu' ala de maftei si jucator de Champions League ca Ghionea nu a fost convocat :twisted:

eu am sperante in ceea ce priveste calificarea, si as vrea sa terminam primii in grupe pt ca avem potential!!

EURO 2008 venim!

steagro steaua_ro

Dan_BKL15.08.2006 11:15

in grupa de calificare pentru euro 2008 as vrea s-a ne calificam noi alaturi de belarus dar e aproape imposibil.

daca e sa fim realisti clasamentul la final ar arata cam asa:1.Olanda 2.Romania 3.Bulgaria 4.Belarus

giuliano_10115.08.2006 15:30

dupa neconvocarea lui Ogararu pe voi va mai mira ceva? pe mine nu... oricum, il stim cu totii pe Piturca asa ca vom mai avea surprize... intr-o privinta am fost de acord cu el insa: acela ca in momentul asta nici un dinamovist n-are fata de lotul national.

in rest aceeasi plictiseala... amical cu cipru... ca sa parafrazez un proverb... spune-mi ce amicale joci ca sa-ti spun care iti e valoarea.

Rossoblu15.08.2006 15:32

auziti echipa ce-a facut Piturca :

Lobont - Contra, Tamas, Chivu, Rat - Fl. Petre, Codrea, D. Munteanu, Rosu - Mutu, D. Niculae.

mosi, drogati, vopsiti, rezerve, basinosi si pitici.

ma bufneste rasu cu cine vrem noi sa ne calificam

mihaisupersteaua15.08.2006 15:58

Rossoblu si cu Melku au dreptate in tot ceea ce au zis

Melku15.08.2006 16:09

Daca Gigi ar fi fost in locul lui Mircea Sandu nu am fi avut atatea calficari ratate, mai mult am fi ajuns destul de departe. In momentul in care Piturca spune despre Cipru ca nu este "un adversar slab" deja stau si ma gandesc daca ar mai trebui sa ne prezentam la meciurile cu Olanda din preliminarii. Nimeni nu spune sa nu iti respecti adversarul dar daca incepem sa cautam alibiuri pentru meciurile cu adversari SECOND-HAND atunci inseamna ca avem probleme. SUNTEM DUSI DE NAS, am fost atata timp dusi de nas cu scuze de genul "suntem in reconstructie", "echipa este intr-un proces de intinerire:, "nu mai exista echipe mici", scuze care incearca sa acopere lipsa de competenta si valoare a unor oameni precum Piturca, Mircea Sandu, etc.

ktalyn15.08.2006 16:09

Lobont - Contra, Tamas, Chivu, Rat - Fl. Petre, Codrea, D. Munteanu, Rosu - Mutu, D. Niculae.

ooo ce echipa care se apropie de 0, e incredibil asa ceva , Pitzi crek era beat cand a facut'o , poi cu echipa asta ne batem la locu' 4, mai mult de jumate sunt expiratzi ! ...

giuliano_10115.08.2006 17:07

perspective "roze": la antrenamentul nationalei Mutu le-a aratat colegilor giumbuslucurile invatate de la luca toni (probabil ca olandezii vor cadea in fund de impresionati ce vor fi) iar Chivu s-a distrat pe seama golurilor incasate de Lobont.

ktalyn15.08.2006 17:41

poi nationala asta de argint coclit nu a demonstrat nik pana acum in afara faptului nu sunt seriosi, ca se duc in baruri de streaptease inaintea meciurilor, au numai impresii in cap, Pitzi a inceput sa faca din ce in ce mai multe convocari dubioase si ciudate....

nu'mi place inceputu asta de califikre da' sper sa ne contrazica prin faptele de pe teren ! e ultima sansa a generatiei lu' Mutu si tre sa ne aduca calificarea pt ca altfel va intra in istorie ca un jucator neserios da'cu mult talent si va ramane ca o pata neagra in istoria tricolorilor.!!! ca valoare suntem mult peste bulgari dupa parerea mea si e inadmisibil sa ratam si acum!!!!!

steagro

forever_STEAUA15.08.2006 17:51

Pe undeva Pitigoiul seamana cu Gigi. Noi ii cerem sa aduca jucatorii x,y la Steaua, el ii aduce pe Drida si Panait. :twisted: (Si inainte de a comenta: nu zic ca nu ar fi de perspectiva dar ne trebuie si un atacant!!!!)

Diferenta e ca Gigi nu da bani pentru transferuri (sau da prea putin), pe cand am impresia ca Pitigoiul ia bani ca sa faca in asemenea hal selectia la "nationala"...

PS: cum de nu l-a luat pe Oprita?! :twisted:

Dawson15.08.2006 18:04
SUNTEM DUSI DE NAS, am fost atata timp dusi de nas cu scuze de genul "suntem in reconstructie", "echipa este intr-un proces de intinerire:, "nu mai exista echipe mici", scuze care incearca sa acopere lipsa de competenta si valoare a unor oameni precum Piturca, Mircea Sandu, etc.

Suntem in reconstructie de prin 94, dupa CM!!! Sa zicem ca tranzitia s-a facut fara mari probleme, ca esecul din 96 de la Europene si semi-esecul participarii din 98 nu reprezinta chiar un capat de tara. Cand am intrezarit noua garda la Euro 2000 am zis ca suntem pe drumul cel bun. Dar noua garda s-a facut de bafta de-atunci incontinuu! Ca astia se duc in cluburi de striptease n-ar fi o problema, dar ei beau si fumeaza mai mult ca mine, care nu sunt fotbalist profesionist! Si, colac peste pupaza, mai avem parte si de antrenori damblagiti sau razbunatori.

Sper sa avem succes in campania asta, dar sunt tare sceptic dupa cum vad ca se comporta Piturca...

Melku15.08.2006 19:21

Pai managementul extraordinar de slab de la nivelul inalt al fotbalului nostru culege roadele, iata cum interesul pentru nationala este scazut, rezultate nu prea sunt, s-au multumit sa se bata in piept cu succesul din 94` care este un succes EXCLUSIV acelor jucatori senzationali, acelor caractere exceptionale si nu marelui antrenor nea` cashcheta sau lui Mircea Sandu. Eu nu concep sa pierd un meci de-al nationalei dar sincer parca mai mult imi pasa de ceea ce face Steaua, lucru care NU ESTE NORMAL in ciuda faptului ca sunt stelist dar cand vezi ce face piti si nu este sanctionat de Sandu pur si simplu ti se face scarba, sa nu mai spun de atitudinea jucatorilor care vin la nationala (majoritatea lor).

ktalyn15.08.2006 19:35

Poi asta e marea diferentza dintre cele 2 generatii, caracterul jucatorilor, cei de atunci erau niste jucatori modesti si muncitori....., singuru' de acest gen in actuala generatie e tot din generatia de aur -Dorinel- care ar trebui luat ca exemplu de ceilalti jucatori !!!!

Dawson ai punctat bn la capitolu' tutun si bautura!

:wink: !

Dan_BKL15.08.2006 21:08

Foarte buna alegerea lu Piti.Sper ca Dica,Nicolita si Petre Marin s-a nu joace nici 1 minut deoarece o accidentare a unuia dintre ei ne-ar complica mai mult meciul cu Standard.avem deja destui accidentati nu mai avem nevoie de inca unul sau doi.

Pentru mine STE reprezinta nationala Romaniei.

DTP-Ludacris16.08.2006 12:40

Pe www.prosport.ro 80% din pozele de la antrenamentul nationalei erau cu Mutu ,m-am cam saturat d el ... sper ca Dica sa arate diseara ca e mai bun ca el .. :roll:

forever_STEAUA16.08.2006 17:13

Din ciclul "sa radem cu Pitigoiul":

Romania incepe partida amicala cu Cipru in urmatoarea formula:

Portar

Bogdan Ionut Lobont

Fundasi

Cristian Eugen Chivu

Cosmin Marius Contra

Razvan Dinca Rat

Gabriel Sebastian Tamas

Mijlocasi

Paul Constantin Codrea

Nicolae Marius Dica

Dorinel Munteanu

Florentin Petre

Atacanti

Adrian Mutu

Daniel Niculae

bodanelu16.08.2006 17:15

ce gol frumos a dat dica10

I.N.Money16.08.2006 17:15

Noroc cu "fotbalistul Adevarat" din primul 11,vorba lui Gradinescu care mereu are o executie de clasa si uite asa Romania conduce.

giuliano_10116.08.2006 17:16

GOOOOOL Dica!!!! Superba executie din vole din seria celor incepute la Arad

«123419»