FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala Romaniei

«12345619»
Virgil17.08.2006 11:58

@ I.N.Money

Pertinenta opinia in legatura cu locul de disputare al jocurilor nationalei.

Constanta a probat atasamentul fata de nationala si merita sa gazduiasca in continuare astfel de meciuri.

La fel Timisoara si Craiova.

Probabil ca si Pitestiul ar putea gazdui meciuri ale nationalei,tinand cont de faptul ca are un stadion corespunzator.

Dintre stadioanele Capitalei,Steaua,odata cu refacerea gazonului si a unor imbunatatiri aduse,este cel mai indicat.Tinand cont si de capacitate,dar si de faptul ca tribunele sunt apropiate de terenul de joc.

I.N.Money17.08.2006 12:42

@Virgil

Si mie mi-ar placea ca nationala sa se intoarca acasa,pe Ghencea,dar nu cred ca e solutia cea mai buna.

Personal eu as alege ca sa se joace fiecare meci intr-o alta localitate,iar meciul cu Olanda sa se joace la noi pe stadion.

Nu cred ca ar strica cum zici si tu un meci cu Albania la Pitesti sau de ce nu chiar la Piatra Neamt,unde am vazut ca "Pinalti" a creat niste conditii foarte bune.

Melku17.08.2006 13:41

Oriunde va juca nationala nu va fi pe Ghencea atata timp cat e Pitipoanca la conducerea ei, pun pariu ca are un dinte si impotriva acestui lucru. :evil:

ktalyn17.08.2006 13:48

sa nu uitam ca nationala a jucat meciu' cu nigeria pe Ghencea (toamna trecuta cand pitzi a fost pe banca)!

Romania-Nigeria 3-0!

dicams-1303226259554301b1296_111_143_.jp

"Şi totuşi, s-a jucat! Chiar dacă s-au adunat care de pe unde a putut, nigerienii au reuşit să ajungă în cele din urmă în Ghencea. Ce-i drept, cu numai 25 de minute înaintea orei oficiale de începere a meciului. S-au dezechipat în fugă, s-au încălzit doar 10 minute şi numai ce au fost buni de luptă. La urma urmei, s-au călit prin stepele africane"

Virgil17.08.2006 13:53

@ Melkosu

Nu e adevarat.Piti a spus cu Gurita lui ca abia asteapta sa revina cu nationala pe TFR.

Nu e prost sa-si dea cu stangu-n dreptu'.

La noi,meciurile sunt 50,01% castigate dinainte.

Melku17.08.2006 14:03

O sa fie fantastic cand o sa se intoarca Steaua pe Ghencea, daca o sa revina si nationala in Ghencea deja o sa fiu in rai :lol:

(stau la 20 de min. de Ghencea si m-am acrit de lia)

***alex***18.08.2006 05:54
Selecționerul echipei naționale a României, Victor Pițurcã, a anunțat azi numele celor 16 jucãtori legitimați la cluburi de peste hotare convocați pentru jocurile cu Bulgaria (2 septembrie a.c., ora 21.00, pe stadionul "Farul" din Constanța) și Albania (6 septembrie a.c., ora 20.00 – adicã 21.00, ora României, pe stadionul "Qemal Stafa" din Tirana), contând pentru preliminariile EURO 2008.  

Azi au primit faxuri de convocare urmãtorii fotbaliști: Bogdan Lobonț (Fiorentina) – portar, Cosmin Contra (Getafe CF), George Ogãraru (AFC Ajax Amsterdam), Gabriel Tamaș (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Rãzvan Dincã Raț (FC ªahtior Donețca), Pompiliu Stoica (FC Moscova) – fundași, Paul Codrea (US Palermo), Rãzvan Cociș (FC Sheriff Tiraspol), Florentin Petre (CSKA Sofia), Florin ªoavã (Krîlia Sovetov Samara), Laurențiu Roșu (Recreativo Huelva) – mijlocași, Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (FC ªahtior Donețca) și Daniel Niculae (AJ Auxerre) – atacanți. (gsp.ro)

Dupa mult timp numarul de stranieri este foarte mare, din campionat cred ca vor mai fi luati 6-7 jucatori. Selectia este bunicica, in sfarsit l-a convocat pe Ogararu, unii jucatori nu au ce cauta, cum ar fi Iencsi, P.Stoica, Soava.

steagro

armanovici18.08.2006 12:19

SOAVA???????

IMI VINE SA SPARG MONITORUL...ASTA NU S-A RETRAS??????

CONTRA nu are loc la nationala, pompilica e bun doar pt a face ghetele lui Rat si Dica, Iencsi e bun ca induce presa in eroare noaptea....stiti cine mai lipsea?...stranierul Alex Piturca...COOL...si era cel mai valoros lot..

IMI VINE SA MOR...tocmai cand incep sa sper ca o sa pot reiubi echipa nationala care era candva cea mai iubita echipa pentru mine, chiar mai importanta decat Steaua.

cristian01418.08.2006 12:50

@armanovici

Anul trecut, daca nu ma insel, dupa meciul cu Olanda, Soava se si suparase pe presa care il criticase dur in urma prestatiei sale. Atunci Piturca a trebuit sa-l roage sa revina la nationala si se pare ca l-a convins sa joace iara in echipamentul Romaniei. :lol:

Ai grija ce scrii pe-aici sa nu se supere iar si sa nu ne onoreze cu prezenta in viitoarele meciuri ale reprezentativei. :lol:

armanovici18.08.2006 12:52

SUGI PensULA SOAVA....scuzae pentru expresie dar ma iau dracii cand vad ca iar il aduce la nationala...iar Stoica nu e destul ca imi scotea peri albi la Steaua nu scap de el nici la Nationala!

Melku18.08.2006 12:54

@armanovici

Te indemn la putin respect pentru un jucator care joaca la Krîlia Sovetov Samara, :lol: :lol: :lol: sau unul care inca viseaza ca e mare vedeta la AC Milan sau Alaves dar uita sa mai joace fotbal.

P.S. Ai spus un lucru mare, inainte nationala era mai iubita decat Steaua, asa era si pentru mine dar cu asemenea management si selectii...

cristian01418.08.2006 13:26

In sfarsit George Ogararu a fost convocat de Piturca pentru meciul cu Bulgaria de pe 2 septembrie. Iata ca avem si o dovada de maturitate a lui Piturca, desi nu cred ca Oga o sa fie titular sau o sa joace macar 10 min.

George a fost surprinsa de convocarea la nationala si a declarat ca in prezent cel mai mult ii lipseste Steaua, suporterii din Ghencea si o mare parte din colegi.

De asemenea a spus ca vrea sa-si incheie cariera in tricoul ros-albastru.

ktalyn18.08.2006 13:37

Pitzi n-ar trebui sa skimbe prea mult echipa din meciu' cu Cipru, am jucat destul de bn si ar trebui sa pastreze majoritatea jucatorilor din primu 11!

untitled2-153996144bd40f57905b7_151_140_

I.N.Money18.08.2006 14:40

Problema este ca Dica s-ar putea sa "sara" din schema ca sa ii faca loc lui Razvan Cocis,care in momentul de fata pare o greseala teribila din partea lui Piturca.

***alex***19.08.2006 05:08
Ionuț Lupescu a dezvãluit cã reprezentativa României va întîlni pe 22 august anul viitor Turcia într-un meci de pregãtire. De asemenea, directorul general al FRF a precizat cã se încearcã perfectarea a încã unui amical, cel mai probabil adversar fiind Germania. Pe 15 noiembrie 2006, ''tricolorii'' vor susține un amical în deplasare, împotriva Spaniei. (gsp.ro)

In sfarsit ceva amicale mai puternice, dar de ce Germania iar? Ca sa isi ia revansa? :?

ktalyn19.08.2006 12:57

[quote="I.N.Moneynu

nu cred k pitzi va face asa ceva,...nu se va inntampla asta iti garantez!!!

thumb_0-4803-piturca2.jpg

Intervenit,

moderator

LoveNesta25.08.2006 18:03

Bravo piti bravo..cand ne-am facut si noi sperante ca o sa joace si Ogararu la nationala tu nu si nu ...ai gasit repede motiv sa nu il mai chemi...baga-l in continuare pe contra si continua-ti antipatia fata de Oga.

***alex***26.08.2006 10:12

Multumim Piti.. sa dea Domnu sa castigam cu 2-1 si sa greseasca Contra la golul bulgarilor! :evil:

Selecționerul Victor Pițurcã a convocat cinci steliști la lotul național. Este vorba de Petre Marin, Ghionea, Paraschiv, Dicã și Nicolițã. România va întîlni, pe 2 septembrie, la Constanța, reprezentativa Bulgariei, iar pe 6 septembrie se va confrunta, în deplasare, cu Albania.

stelisti.ro

Goian e accidentat ca il lua si pe el, Paraschiv si Dica ar trebui sa fie titulari, si poate P.Marin in locul lui Contra, dar nu cred ca ne pregateste Piti surpriza asta.

Surpriza e ca nu l-a convocat pe Oprita! :D

skorpio1527.08.2006 18:26

Oprita deja a dat goluri cat pt 2 sezoane. 8O Acuma nu mai face nimic pana-n 2008. :twisted:

Melku27.08.2006 19:12

alex, cred ca te-ai pripit, Oprita se pare ca este convocat :lol: ti-ai facut griji degeaba

ktalyn28.08.2006 05:28

Cel mai mult ma enerveaza la pitzi k'l baga meci de meci pe "copilu' lui de suflet" fl.Petre, poi el nu vede bah frate k nicolitza e mult peste el!!!! e incredibil asa ceva!!

:twisted: :twisted: :twisted:

forever_STEAUA30.08.2006 09:19
S-A OFTICAT SATANA

Autor: Constantin Dinu, 29-08-2006

Pe om il cunosti mult mai bine atunci cind observi modurile in care intimpina propriile fericiri, dar mai ales pe ale celorlalti. [...] Mult mai scirbos si mai nociv decit cel pe buna dreptate poreclit "Strimbu"  este fara indoiala Piturca Victor, desi acesta macar mereu a fost cinstit cu sine insusi, necamuflindu-si niciodata adevaratul caracter, comportindu-se la fel de infect de cind se afla pe olita pina acum, cind oamenii seriosi sarbatoresc 30 de ani de la prima maturizare.  

Ne-am amintit de obscenul selectioner dupa superbul retur al Stelei cu Standard Liege de miercurea trecuta, cind el nu s-a abtinut sa nu dea inca o proba din mojicia sa specifica, declarind despre accederea jucatorilor lui Cosmin Olaroiu in grupele Ligii Campionilor ca aceasta n-a fost "o calificare frumoasa, desi meritorie". Zi sa mori tu! Ce catei pe suflet trebuie sa aiba omul asta incit sa incerce sa spurce bucuria unor oameni doar pentru ca el n-a fost in stare sa faca nimic in perioada in care a fost lasat sa-si faca de cap pe banca tehnica a Stelei, cind echipa nu juca nici macar in preliminariile LC, deoarece chiar pentru a ajunge la acest modest stadiu ar fi trebuit sa indeplineasca o conditie absolut obligatorie, una care Satanei nu i-a prea fost la indemina, anume cistigarea titlului national. Iar ca absolut toata lumea sa priceapa ca n-a fost vorba de vreo scapare a lui Piti, ci chiar de o nesimtire crasa din partea sa, haideti sa ne amintim ca aproape simultan el a renuntat la fostul stelist George Ogararu, fundasul de la Ajax Amsterdam fiind initial inclus in lotul pentru meciul cu Bulgaria, pentru ca ulterior acesta sa fie anuntat prin intermediul presei ca selectionerul lui peste nu mai are nevoie de serviciile sale.  

La cum il cunoastem pe Piturca, putem sa pariem ca este cel mai ofticat om din tara din cauza accidentarii lui Mirel Radoi. E clar ca asta nu din cauza vreunei dragoste teribila pe care i-ar purta-o, ci pentru ca acesta, aflindu-se intr-o clinica din Bologna, oricum nu putea fi convocat la echipa nationala. Ce mult i-ar fi placut Satanei ca acesta sa fie valid, iar el sa-l lase numai asa, de-al dracului, in afara lotului!

sursa: fanatik

cristian01430.08.2006 09:41

Piturca a spus ca un meci Romania - Bulgaria e mult mai important decat unul Steaua - Madrid. Se simte de la o posta ca il roade invidia atat de tare fiindca fostul sau patron cu care s-a certat a reusit ce si-a propus, si nu cu el pe banca.

Piturca e ofticat probabil ca toata lumea i-a uitat meritele cand a promovat la Steaua generatia lui Para si Radoi. El a facut schimbul de generatii, dar acesti jucatori daca nu erau 'modelati' de Zenga in special, de Oleg si Oli nu reuseau aceste performante si mureau ca sperante.

Daca nu joaca prea multi stelisti sambata nu ma intereseaza jocul nationalei.

99% stelist, 1% roman.

forever_STEAUA30.08.2006 11:49
Daca nu joaca prea multi stelisti sambata nu ma intereseaza jocul nationalei.

99% stelist, 1% roman.

Na, de asta sa joace stelistii la nationala? Sa se descurce pitigoiul cu "vedetele" lui :evil:

Mijlocaşul Sorin Paraschiv a părăsit azi cantonamentul echipei naţionale de la Constanţa, după ce în cursul antrenamentului efectuat dimineaţă a suferit o întindere, a declarat ofiţerul de presă al FRF, Paul Zaharia.  

sursa: prosport

ktalyn30.08.2006 14:01

sper sa nu fie grav accidentat para, asta ne'ar mai trebui! crek e buna alegerea lu pitiboy sa'l bage pe Marik in locu lu niculae ...

steagro steagro steagro steaua_ro steaua_ro steaua_ro

«12345619»