va fi sa speram ![]()
va fi sa speram ![]()
Nu prea cred ca va fi titular. Piti a declarat la B1TV ca Ogararu este cea de-a treia solutie dupa Contra si Badoi. Din pacate selectionerul persista in greseala.
Piturca isi face din nou de cap... A renuntat la Ogararu... Din nou... :evil:
Cand am vazut lista,primul nume sarit din schema lui Piturca era Lobont,pentru o clipa am crezut ca s-a desteptat,dar din pacate ne-am lamurit.
Pacat de Ogararu ca e de departe cel mai bun fundas dreapta.
PS: Intr-un interviu adresat ziarului nemtesc Bild,Albert Streit se gandeste sa accepte propunerea de a juca pentru Germania,deoarece desi Iovan a promis ca Piturca il va chema acest lucru nu s-a intamplat pana acum si pare destul de improbabil in viitorul apropiat.
Pacat de Ogararu ca e de departe cel mai bun fundas stanga.
Parca George juca pe dreapta...
Da,scuze..m-a luat valul ![]()
Mda, se pare ca Piti persista in greseala. O fi mai bun Contra si noi nu stim. :roll:
Mi se pare strigator la cer ce-i face Piturca lui Oga :x A cata oara e cand il convoaca doar pentru a renunta la el pe ultima suta de metri?! Isi bate joc de omul asta care e cu mult peste petarda aia de Contra. :evil:
Explicatia aia cu 'nu-l chem pentru ca nu e titular la Ajax' e penibila. Bine ca joaca Tamas, de exemplu... :roll:
Mai crede cineva in calificare? :roll:
@Phire
Pitigoiul crede... Dar el nu se pune, ca e PROST...
^ :lol: Corect.
Bine, el, Nasu' si Mitica :lol: ...Deh, la ce sa te-astepti :roll: Vai de Nationala noastra... ![]()
Later edit Bietul Oga... :cry:
Ogararu: "Nu stiu cind mai ajung la nationala"
Fundasul lui Ajax si-a exprimat dezamagirea fata de faptul ca din nou selectionerul a renuntat la serviciile sale.
Sport Total: George, din nou convocat in prima instanta apoi lasat acasa. Cum te simti?
George Ogararu: Deziluzionat. Imi era teama de acest lucru, dar face parte din viata si incerc sa o gestionez cum pot eu mai bine. Imi pare rau cu atit mai mult cu cit nationala juca in Ghencea si era un prilej de reintilnire cu suporterii Stelei si cu cei ai nationalei.
Te-a sunat cineva sa-ti comunice sau a fost tot o telegrama?
M-a sunat domnul Iovan, care mi-a spus ca n-am jucat trei meciuri consecutive ca titular si nu mai sunt retinut in lot. Si mi-a mai zis ca oricum ramineam a treia optiune, pentru ca a doua e un fundas care poate juca pe ambele flancuri.
Te mai gindesti acum cu adevarat la nationala?
In aceasta situatie, cind sunt a patra optiune, dupa revenirea suspendatilor, sau a nu stiu cita mai sunt, vreau sa-mi fac treaba cit mai bine la club. Nu cred sa mai ajung prea curind la echipa nationala. Dar e frustrant sa vrei sa joci pentru tara ta si sa nu poti.
sursa: spt
:cry: :cry: :cry:
Postez mai jos "cifrele" lui George Ogararu la Ajax.
Ajax - FC Copenhaga(Turul 3 preliminar al UCL) - Ogararu nu a fost utilizat
PSV - Ajax 1-3(SuperCupa Olandei) - Ogararu titular, integralist
Ajax - RKC 5-0(Campionat) - Ogararu a intrat in minutul 3 si a evoluat tot meciul
FC Copenhaga - Ajax 0-2(Turul 3 preliminar al UCL) - Ogararu nu a fost utilizat
NAC Breda - Ajax 1-2(Campionat) - Ogararu titular, integralist
Ajax - Vitesse 3-0(Campionat) - Ogararu titular, integralist
Start - Ajax 2-5(Turul 1 al Cupei UEFA) - Ogararu a intrat in minutul 73
Roda - Ajax 2-0(Campionat) - Ogararu nu a fost utilizat
Jong RKC - Ajax 2-5(Cupa Olandei) - Ogararu a jucat prima repriza, fiind inlocuit la pauza cu Heitinga
Ajax - NEC 2-0(Campionat) - Ogararu nu a fost utilizat
Ajax - Start 4-0(Turul 1 al Cupei UEFA) - Ogararu titular, integralist
Asadar, din 11 meciuri oficiale in acest sezon a bifat 7, din care 5 ca si titular, iar in alte doua a intrat pe parcurs(minutul 3 respectiv minutul 73). Presa olandeza il anunta titular in meciul de duminica contra celor de la FC Utrecht. Daca in viziunea lui Piturca asta inseamna ca esti eterna rezerva la Ajax nu mai am ce sa spun....
Ma doare mult faptul ca Oga ar fi vrut macar sa fie rezerva pentru a se reintalni cu publicul din Ghencea, cu stadionul care i-a fost ca si o casa atatia ani. Pacat.
Acum vine partea cea mai interesanta: Contra este suspendat,Ogararu nu are ce cauta la nationala pentru ca nu este pe placul selectionerului,ramane varianta Badoi,dar in mod normal Piturca va selectiona doi oameni pe acest post!
Oare din cauza carui jucator a ramas Oga acasa? oare sa fie vesnic rezerva de la Dinamo,Mihut? :roll: Ramane de vazut in zilele urmatoare cine este al doilea fundas dreapta selectionat..
pacat ca la dat afara pe Lobont ![]()
Eu daca eram in locul lui Ogararu ii transmiteam 2-3 cuvinte de bine selectionerului si ma durea undeva daca se supara, si asa nu il cheama la nationala...incep sa il urasc pe Piturca "omul & antrenorul" din ce in ce mai mult...nu poti batjocori intr-un asemenea hal un fotbalist profesionist ca Ogararu, este prea de tot, incep sa regret ca am avut un fotbalist pe nume Piturca la Steaua...
Piturca esti un vis urat...
Sunt sigur ca nu o sa apara in presa vreun articol in care Ogararu il insulta sau critica pe selectioner.
Fostul nostru jucator e un om cu scaun la cap,care prefera sa raspunda numai prin jocul sau in teren,in schimb Piturca este un om care nu este la varsta sa nici pe jumatate omul care este Ogararu la numai 26 de ani.
Trebuie sa ne ierti domnule Piturca ca ascultam vorbele acestui nebun antrenor al Ajax-ului,Ten Cate,care il considera pe Ogararu unul dintre cei mai valorosi fundasi dreapta din Eredivisie. :roll:
Probabil ca Piti prefera un fundas lateral polivalent si s-ar putea sa il selectioneze pe Petre Marin. Asta e singura explicatie. Din pacate lui Oga ii scade cota si la Ajax daca nu este macar selectionat la nationala. E important pentru el sa joace cat mai des si sa o faca cat mai bine. Pana acum, de cate ori a jucat, a avut parte de laude atat din partea presei cat si din partea antrenorului.
Jucatori de la noi convocati la Nationala: Petre Marin, Goe, Ghionea, Nicolita, Ovidiu Petre -?!-, Dica (am auzit acum la Recurs)
Wtf? 8O Exact ce ne lipsea acum, ca de parca nu erau si-asa destul de obositi baietii...Saracul Dica, in special...
Jucatori de la noi convocati la Nationala: Petre Marin, Goe, Ghionea, Nicolita, Ovidiu Petre -?!-, Dica (am auzit acum la Recurs)
Goian mi se pare ca e în scadere de viteza dar si de forma.Stiu însa ca face un bun cuplu de fundasi centrali cu Ghionea.
Pe P.Marin l-o fi adus pentru partea dreapta sau stânga ? Oricum va fi rezerva.La fel si Goian.
Nicolita la nationala ? Hm,interesant.In mod sigur rezerva pentru Fl.Petre.
Dica în mod cert ar trebui introdus titular,dar Ovidiu pentru ce o fi fost chemat la lot ?
Incurcata gândire mai are selectionerul nationalei !I-o fi dor de el !
Personal nu vad logica acestei selectii facute de Piturca..
In primul rand a chemat nu mai putin de 5 fundasi centrail: Goian,Ghionea,Tamas,Chivu,Radu Stefan( aseara se auzea si de Moti da vad ca nu este in lot),5 jucatori centrali pentru un singur meci !
Apoi nu inteleg ce cauta Buga,care in Liga 1 nu a inscris in 10 etape,doar in cupele europene a punctat!
Probabil Ganea si Danciulescu meritau o convocare mai mult decat Niculescu care sa fim seriosi este un mare executant de lovituri libere,dar la nationala Mutu "fura" orice minge.
Danciulescu este in aceasi oala cu Ogararu,nu va ajunge la nationala cat timp Piturca este selectioner,sa nu uitam ca el a ajuns in Groapa din cauza lui Piti.
Inca o selectie curioasa,dar deja suntem obisnuiti!
Pe Petre Marin l-a selectionat pentru ca poate juca atat pe dreapta cat si pe stanga. Totusi, problemele sunt pe partea dreapta si eu unul as fi mers pe mana lui Ogararu sau Badoi, cei doi fiind, cel putin pe partea dreapta, peste Petre Marin. Sa nu uitam ca Rapidul joaca un 3-5-2, deci Badoi joaca mai mult mijlocas in echipa giulesteana. Nu stiu daca s-ar adapta in sistemul 4-4-2 mai bine decat Ogararu care a jucat pe acelasi sistem la Steaua si o face si la Ajax(olandezii joaca tot 4-4-2). Sunt ambitiile personale ale lui Piti. In ofensiva vad un trio Mutu-Dica-Marica in acest moment. In poarta fara discutie Dani Coman.
Badoi mi se pare cea mai proasta solutie pe postul de fundas dreapta. in schimb Ogararu mi se pare cea mai buna
cat despre Mutu - Dica - Marica, eu as fi lasat pe Mutu pe stanga, unde e locul lui, si as fi jucat cu Dica in spatele lui Ganea & Marica. in aparare as opta oricand central pe un cuplu inchegat si serios cum este Goian - Ghionea, si l-as readuce pe Chivu fundas stanga.
Trebuie sa batem Belarus ca altfel pa calificare...HAI Romania!!! 2-0 pt noi steagro steagro steagro steagro steagro steagro
Felicitari lui Goe pentru primul gol dat pentru echipa nationala ![]()
In rest...ratari ca in curtea scolii de partea alor nostri, insa merita remarcati Coman, Marica si Petre Marin ![]()
Brovo tuturor pentru victorie. Din ce-am vazut, Mutu s-a suparat ca .. Mutu pe sat. Draga Adi, bai kkt, nu-i nici o coincidenta.. nimeni in lumea asta nu e de neinlocuit!!
Piturca: eu inteleg ca nu poti face la o reunire a lotului, in cele 3-4 zile avute la dispozitie lucrurile pe care le face un antrenor la echipa de club, mai ales cu asa jucatori "sturlubateci". Insa parca jucam ceva de pe vremea lui nea Puiu, din '94. Pupa-i pe Goian, Marica si Mutu, ca altfel era d rau. In conditiile in care Olanda de-abia a egalat la bulgari, realizam ce-am pierdut in meciul de la Constanta. Daca Bulgaria invinge, in conditiile in care nu vad Romania luind vreun punct Olandei, deja avem a 3-a sansa la calificare. Singura scapare ar fi sa facem un meci mare la bulgari acasa.
In incheiere, o seara excelenta, bere multa...