FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala Romaniei

«1111213141519»
c.ronaldo1715.01.2007 12:01

Daca nici acum nu-l convoaca pe George atunci asta trebuie impuscat.

***alex***23.01.2007 13:34

Selecționerul echipei noastre naționale, a anunțat azi numele jucãtorilor legitimați la cluburi din strãinãtate, convocați pentru meciul amical Italia – România, programat pe "Stadio Comunale Artemio Franchi" din Siena în ziua de 7 februarie a.c., de la ora 20.50 (21.50 – ora României).

Astãzi au fost trimise faxurile de convocare urmãtorilor 10 jucãtori: Cosmin Contra (Getafe CF), Gabriel Tamaș (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Rãzvan Raț-Dincã (FC ªahtior Donețca), Florentin Petre (TSKA Sofia), Paul Codrea (AC Siena), Rãzvan Cociș (FC Sheriff Tiraspol), Laurențiu Roșu (Recreativo Huelva), Adrian Mutu (Fiorentina) și Ciprian Marica (FC ªahtior Donețca).

sursa : gsp

A mai zis cineva pe forum, dar repet si eu : Jucator bun, antrenor PROST :evil:

Iata si meciurile lui Ogararu la Ajax in ultima luna :

21.01.2007: Ajax - FC Utrecht (26 de minute)

30.12.2006: NEC - Ajax (90 de minute)

27.12.2006: Ajax - Roda (90 de minute)

24.12.2006: Vitesse - Ajax (90 de minute)

17.12.2006: Excelsior - Ajax (90 de minute)

I.N.Money23.01.2007 15:19

Intr-un fel ne asteptam,de acum este clar : Vlad Munteanu,George Ogararu,Albert Streit si Laurentiu Reghecampf nu vor prinde nationala cat va fi condusa de Piturca nici daca acestia vor lua balonul de aur.

Din pacate ar trebui sa evitam subiectul "Nationala Romaniei",deoarece nu ne produce decat nervi si suparare.

forever_STEAUA23.01.2007 15:56

@I.N.Money

Am impresia ca nu mai avem ce evita. Nationala Romaniei a devenit , din pacate, nationala lui Piturca. Locul de joaca al acestuia.

c.ronaldo1723.01.2007 16:11

Si totusi in Ghencea?

Oricum sper sa ne calificam, ca sunt roman nu dealta.

***alex***23.01.2007 18:33

Ce Ghencea ma? Sa nu mai calce in Ghencea! Nu merita! Sa se duca sa joace la Piatra-Neamt, Craiova si ce alte orase mai vor!

Romania=Steaua

***alex***27.01.2007 16:35

Energie Cottbus 3 - 1 Monchengladbach

Cele 3 goluri ale lui Cottbus au fost marcate de Sergiu Radu (2) si V.Munteanu.

Daca cu Ogararu am inteles ca este un orgoliu a lui Piturca, nu inteleg de ce jucatorilor romani din Germania nu li se ofera o sansa in acest amical cu Italia.

AmuntBoy27.01.2007 16:47
Ce Ghencea ma? Sa nu mai calce in Ghencea! Nu merita! Sa se duca sa joace la Piatra-Neamt, Craiova si ce alte orase mai vor!

Romania=Steaua

lasa ca eu vreau sa vad meciul cu olanda in Ghencea

avem baieti acolo si merita sustinuti si totusi as vrea sa ma duc si eu in austria si elvetia in vara lui 2008 8)

c.ronaldo1727.01.2007 17:13

Daca nu ar mai fi Piti la nationala cred ca ar fi ca pe "vremuri", cand nationala era incurajata in Ghencea de un stdion plin.

***alex***27.01.2007 17:34

Un amanunt in privinta celor doi de la Cottbus ar fi ca, impreuna Sergiu Radu si V.Munteanu au inscris 13 goluri, iar Energie a inscris 21 de goluri in acest sezon. Mai mult de jumatate din goluri au fost marcate de cei doi romani, insa se pare ca nu este suficient pentru Piturca.

Eu as vrea sa se joace si pe alte stadioane sa vada jucatorii nationalei ca nu numai pe Ghencea sunt injurati dinamovistii si rapidistii.

I.N.Money01.02.2007 13:38
"Nu-mi place Streit!"

Ovidiu Ioanițoaia a aflat de ce mijlocașul lui Eintracht Frankfurt nu intrã în vederile lui Pițurcã

Miercuri seara, cînd nemții vor disputa un "amical" cu elvețienii, nu-i exclus sã debuteze ca internațional și Albert Streit. Dupã ce l-a urmãrit în cîteva meciuri, noul antrenor al Panzerului, Löw, s-a convins, pretinde cotidianul "Die Welt", cã meritã sã-l testeze.  

Pițurcã afirmã cã l-a monitorizat pe Streit în 4-5 partide, dar cã prestațiile acestuia l-au dezamãgit de fiecare datã. "Pe cît e de rapid, l-am auzit, pe atît e de fricos. Nu pune osul, ci uneori chiar se ferește de minge. Nemții n-au decît sã-l laude, eu m-am lãmurit și, ca atare, nu l-am convocat și nici n-o voi face. Pentru cã nu-mi place și pentru cã nu se comparã, valoric vorbind, cu nici unul dintre componenții lotului nostru. E sub ei. Pe scurt, Streit n-are loc în echipa României!".

Deci pentru nationala Mannschaft-ului acest jucator este perfect,dar pentru dar pentru aceasta "selesao" numita nationala a Romaniei este mult prea slab.

Sper ca Streit sa joace pentru nemti,la fel si Sergiu Radu sau Vlad Munteanu despre care se pare ca si ei sunt in vizorul lui Low.

Piturca se bazeaza jucatori sai,foarte bine,dar sa nu uite ca peste 1 luna jumate da piept cu Olanda,nu cu Luxemburg sau alta echipa slab cotata in fata careia poate juca cu Codrea,Cocis sau Buga.

Mare dreptate are Mircea Badea:"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!"

dica 10003.02.2007 18:23

Selecţionerul echipei noastre naţionale, Victor Piţurcă, a anunţat lotul de 22 de jucători, convocaţi pentru meciul amical România - Republica Moldova, programat în ziua de 7 februarie a.c., de la ora 17.00, pe stadionul "Naţional-Lia Manoliu" din Bucureşti.

Sunt aşteptaţi la Centrul de Fotbal Mogoşoaia următorii fotbalişti:

Bogdan Lobonţ (FC Dinamo Bucureşti) şi Dănuţ Dumitru Coman (FC Rapid Bucureşti) - portari

Cosmin Contra (Getafe CF), Petre Marin (FC Steaua Bucureşti), Gabriel Tamaş (Celta Vigo), Dorin Goian (FC Steaua), Cristian Chivu (AS Roma), Sorin Ghionea (FC Steaua), Răzvan Raţ-Dincă (FC Şahtior Doneţk), Ştefan Radu (FC Dinamo) - fundaşi

Florentin Petre (CSKA Sofia), Bănel Nicoliţă (FC Steaua), Răzvan Cociş (FC Sheriff Tiraspol), Mihăiţă Păunel Pleşan (FC U Politehnica Timişoara), Paul Codrea (AC Siena), Ovidiu Petre (FC Steaua), Laurenţiu Roşu (Recreativo Huelva), Adrian Cristea (FC Dinamo) - mijlocaşi

Adrian Mutu (Fiorentina), Mugurel Buga (FC Rapid), Ciprian Marica (FC Şahtior) şi Ionuţ Mazilu (FC Rapid) - atacanţi

Ce cauta aici Contra , Banel(in ultima vreme joaca foarte prost),Plesan(un jucator de nimik),Buga (un sezon foarte prost) si Mazilu(a jucat4 meciuri la ciori in tot sezonu).

axl2303.02.2007 18:29

aiureli de-ale lui Piturca, parca a pus-o pe bunica sa faca selectia.

***alex***03.02.2007 18:54

In acest lot eu nu vad un fundas dreapta de rezerva pentru Contra, in conditiile in care P.Marin este de meserie fundas stanga. De ce a convocat 5 fundasi centrali nu inteleg?

La mijloc stam mai rau... Plesan :?: Adrian Cristea :?: :?:

Mirel unde e?

Rosu nu prea mai prinde primul 11 la Huelva...

In atac, a preferat sa-i convoace pe Buga si Mazilu cand Sergiu Radu marcheaza aproape in fiecare etapa!

Daca acesta va fi lotul si pentru meciul cu Olanda avem sanse mari sa ne facem de ras. Si bine mi-ar parea, poate atunci cineva o sa ia masuri.

forever_STEAUA06.02.2007 12:08
TV Sport anunţă - Organizatorii au probleme cu gazonul de pe Lia Manoliu şi cu instalaţia de încălzire a stadionului, cu o zi înainte de amicalul România-Moldova.

sursa: gsp

:twisted: :twisted: :twisted:

Virgil06.02.2007 18:01

forever_STEAUA

Si te cam bucuri,nu ?

Pacat de stadionul ala mare,ca va fi gol.

strezahuzum06.02.2007 20:38

N-au croncanit si chelalait toti ca nu mai vor sa joace in Ghencea ? Mars pe Lia.

Pacat ca se vor chinui si jucatorii nostri pe-acolo. Macar sa nu ne mai alegem si pe-acolo cu vreun accidentat.

***alex***07.02.2007 12:07

Amicalul Bulgariei cu Letonia, scor 2-0, a insemnat un nou prilej pentru antrenorul Hristo Stoicikov sa atace reprezentativa Romaniei.

"Romania are zero sanse sa bata in Olanda", le-a spus Stoicikov ziaristilor prezenti la amical.

sursa: prosport

Castraveciki ciocu' mic si joc de glezne!

Piti nu merita calificarea, dar pentru ca avem o revansa de luat in fata Sloveniei si avem de infruntat atacuri din partea bulgarilor, sper sa mergem la EURO.

Virgil07.02.2007 12:13

Cineva sa-l impuste pe nesuferitul de Stoicikov ! Auzi,mamaligari ! De parca el ar fi altceva decât un mamaligar cu ceafa groasa... :lol: :lol: :lol:

Râde ciob de oala sparta ! :lol:

Bogdan4Steaua07.02.2007 19:13

Romania - Moldova 2-0. Meci slab. Jocul echipei nu m-a impresionat.

Jucatori care s-au achitat bine de sarcini: Petre Marin, Danut Coman, Mutu, Codrea, Goian, Stefan.

Jucatori mediocri: Fl. Petre, Ov. Petre, Ghionea, A. Cristea, Rosu, Lobont(nu prea a avut ce apara), Pulhac, Mazilu, Buga, Marica, Banel(tinde din pacate spre ultima categorie).

Petarde: Tamas, Contra si Cocis.

ktalyn14.02.2007 14:28

Nationala a urcat pe 15 in lume ... nush cat inseamna aceasta pozitie dar fara o calificare la euro nu valoreaza nimic !

Rank Team

1 Italy

2 Brazil

3 Argentina

4 France

5 Germany

6 England

7 Netherlands

8 Portugal

9 Czech Republic

10 Spain

11 Ukraine

12 Croatia

13 Greece

14 Switzerland

15 Romania

16 Sweden

17 Cameroon

18 Denmark

19 Mexico

20 Scotland

Virgil14.02.2007 17:04

Si când te gândesti ca pe vremea generatiei de aur,România ajunsese la un moment dat pe locul 3 în lume...

***alex***09.03.2007 11:53

Selecționerul echipei naționale a României, Victor Pițurcã, a anunțat azi, 9 martie a.c., numele celor 11 jucãtori, legitimați la cluburi de peste hotare, convocați pentru meciurile Olanda – România (24 martie a.c., de la ora 20.30, adicã 21.30 ora României, pe stadionul "de Kuip-Feyenoord" din Rotterdam) și România – Luxemburg (28 martie a.c., ora 18.30, pe stadionul "Ceahlãul" din Piatra Neamț), din cadrul preliminariilor EURO 2008.

Au fost chemați în ziua de 19 martie a.c., la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, urmãtorii fotbaliști: Cosmin Contra (Getafe CF), Gabriel Tamaș (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Rãzvan Raț (FC ªahtior Donețca), Paul Codrea (AC Siena), Rãzvan Cociș (FC Lokomotiv Moscova), Laurențiu Roșu (Recreativo Huelva), Florentin Petre (TSKA Sofia), Daniel Niculae (AJ Auxerre), Ciprian Marica (FC ªahtior Donețca) și Adrian Mutu (Fiorentina).

Ceilalți jucãtori, legitimați la cluburi din România, convocați pentru cele douã jocuri, vor fi anunțați dupã disputarea meciurilor contând pentru etapa a 23-a a campionatului Ligii I.

FRF.ro

Absolut nici o schimbare in lot. Contra nu joaca in fiecare meci, de Tamas auzim numai ca ia cartonase galbene, ca face faulturi in careu si ca e trompeta meciului, Rosu pauza.. , Cocis si Fl.Petre nu au jucat nici un meci oficial, abia incep campionatele in Rusia si Bulgaria.

Phire09.03.2007 13:48

Cred ca luam bataie rau de la Olanda. Chiar daca si in lotul lor sunt absente importante, datorate -in parte- accidentarilor, si incapatanarii selectionerului -oricum, asta tot stie mai multa meserie decat Piturca-

Dragoshel09.03.2007 13:50
:)))pai ce vroiai sa batem pe Olanda?? , io ma multumesc daca luam doar 2 goluri...:)
«1111213141519»