FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala Romaniei

«1121314151619»
forever_STEAUA09.03.2007 13:55

Si alea sa fie luate din cauza fundasului dreapta :twisted:

Phire09.03.2007 15:25
:)))pai ce vroiai sa batem pe Olanda?? , io ma multumesc daca luam doar 2 goluri...:)

Dac-am fi avut un selectioner capabil, care sa fi facut selectia pe merit, cred c-am fi avut sanse. Din motivul mentionat de mine mai sus (absentele importante ale olandezilor).

Dar sunt de acord cu tine si forever_Steaua :twisted:

Dragoshel09.03.2007 15:38

Pai asta e buba la noi, toti vrem alt antrenor, dar FRF il sustine in continure... :roll:

***alex***09.03.2007 16:07

Nu neaparat un antrenor nou, ci un antrenor care sa faca selectia pe merit, nu pe pile sau din cauza ambitiei.

Dragoshel09.03.2007 17:50

@***alex*** Tocmai asta este problema, crezi ca "se va indrepta" vreodata Piti, si va chema pe cei mai buni la nationala? :cry:

***alex***09.03.2007 18:40

In primavara aceasta nu, dar daca situatia nu va fi prea buna dupa meciul cu Olanda cred ca ar trebui sa intervina cineva de sus.

I.N.Money10.03.2007 11:52

Daca la nationala vrem o selectie pe merit, avem nevoie de un antrenor strain care sa nu vina cu jucatorii sai preferati si sa fie impartial.

Sa nu uitam ca si "marele" Lucescu( :roll: ) a ignorat in mare parte generatia magica a Stelei si a avut rezultate penibile in anii 80.

***alex***19.03.2007 17:02

Cine naiba e Dorel Stoica??? :|

Bogdan4Steaua19.03.2007 20:58

Joaca fundas central sau mijlocas la inchidere la Universitatea Craiova. Are 29 de ani. Este un jucator destul de constant(desi este la primul sezon in Liga 1). Oricum, este adus ca si solutie de rezerva in mare parte pentru polivalenta.

Evident, selectia m-a dezamagit din nou. Vine Contra dar este uitat Ogararu, vine Cocis dar sunt uitati Sergiu Radu si V. Munteanu. Exemplele pot continua. Inca un lucru, desi ma doare sa il spun: ce cauta Banel la nationala in conditiile in care ar trebui selectionati jucatorii aflati in forma?

Dragoshel20.03.2007 13:14

@Bogdan4Steaua mereu au fost discutii despre selectia la nationala, ca nu a fost buna si bla bla bla, si este f adevarat, dar crezi ca mai intereseaza pe cineva, in acest moment toata lumea il sustine pe Piti, si sunt de acord cu decizile lui :roll:

forever_STEAUA20.03.2007 14:08

Evident, selectia m-a dezamagit din nou. Vine Contra dar este uitat Ogararu, vine Cocis dar sunt uitati Sergiu Radu si V. Munteanu. Exemplele pot continua. Inca un lucru, desi ma doare sa il spun: ce cauta Banel la nationala in conditiile in care ar trebui selectionati jucatorii aflati in forma?

Chiar tu ai raspuns la intrebare: intr-un lot din care fac parte Contra, Cocis, Rosu, Fl. Petre etc. nu putea sa lipseasca Nicolita...

PS: Eu nu inteleg de unde obsesia asta a antrenorilor de a insista cu Nicolita... Atat la club cat si la nationala... Momentan Banel nu joaca nimic :(

***alex***20.03.2007 14:34

Dar nici nu avem altii pe postul de mijlocas dreapta.

Virgil20.03.2007 19:25

Suporterii echipei nationale care locuiesc dincolo de granitele tãrii nu au prea multe motive de bucurie legate de transmisia meciului de sâmbãtã. TVR International nu va transmite partida tricolorilor împotriva Olandei de sâmbãtã, 24 martie. Singura sansã pentru românii din strãinãtate de a-si vedea favoritii este abonamentul la una din platformele digitale care au în bazã posturile strãine care difuzeazã meciul: ESPN Atlantic, ESPN Brazil, ESPN Israel, ESPN Latin America, Polsat Sport, SBS 6, SuperSport 1 Nova, TV7 Bulgaria.

Sursa : www.tricolori.ro

Wally20.03.2007 20:33

Virgile, sunt sigur ca nu pierd nimic...cred ca o sa facem un meci slab...e cel mai slab lot convocat in ultimii ani...nici pentru meciul cu Armenia de acum 2 ani n-a fost atat de slab...oricum yo sper sa scoatem macar un egal!

alice4steauaBUC21.03.2007 00:22

pt mine o singura echipa exista in Romania...Steaua Bucuresti!nu ma intereseaza de nationala lu' piti si de lotul pe care si'l alege!mi-e indiferent daca castiga, pierd, sunt injurati sau balacariti!sa mi se spuna ca nu sunt patriota, nu ma intereseaza!sunt simplu, neutra, mi-e indiferent!pun pariu ca cei de afara stiu mult mai multe despre Steaua si multi au auzit mai mult de Steaua decat de echipa nationala!cand or juca si ei ceva atunci poate ma mai gandesc daca sa ma uit sau nu la un meci de'al lor!

zyder21.03.2007 09:05

ei stati linistiti joaca Mutu,iar daca ne califica ii facem statuie,nu????=))))

macar joaca Mirel in aparare asa poate poate scoatem un egal...desi cu piti si cu, contra pe dreapta o sa fie bulevard mai ales daca joaca roben.... :lol:

Hai Romania!

Virgil22.03.2007 08:52

Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a comentat ieri delegarea germanului Markus Merk (cunoscut ca "gazdar")ca arbitru de centru la meciul Olanda - România. "Merk are o valoare recunoscutã de toatã lumea. Îl cunosc si sunt convins cã îsi va lua toate mãsurile pentru a avea o prestatie bunã si impartialã. Nu existã nici un motiv sã avem rezerve fatã de el si nu cred cã ar detine o simpatie pentru Olanda", a declarat Constantin.

Cum altfel sa fi vorbit presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor,de un arbitru ? Fie el si german. Corb la corb nu scoate ochii.

I.N.Money22.03.2007 11:19

Nu inteleg de ce se face atat tam-tam pe seama delegarii lui Merk la acest meci,ma intreb daca nu cumva incepem deja sa cautam scuze in eventualitatea ca iar vom lua bataie in meciul cu Olanda?

In alta ordine de idei,desi nu ne-ar placea unul din ei,dar se aud voci care il dau titular pe Lobont,care ne-a ingropat intr-un meci(cu Bulgaria) care poate sa fi fost decisiv si Coman,care a avut evolutii destul de buna va lua loc pe banca.

Phire24.03.2007 21:32
Presedintele CCA, Gheorghe Constantin, a comentat ieri delegarea germanului Markus Merk (cunoscut ca "gazdar")ca arbitru de centru la meciul Olanda - România. "Merk are o valoare recunoscutã de toatã lumea. Îl cunosc si sunt convins cã îsi va lua toate mãsurile pentru a avea o prestatie bunã si impartialã. Nu existã nici un motiv sã avem rezerve fatã de el si nu cred cã ar detine o simpatie pentru Olanda", a declarat Constantin.

Mda...s-a vazut cata dreptate a avut Constantin :roll:

In alta ordine de idei...0-0, in mod surprinzator -cel putin pentru mine-, dupa o prestatie jenanta a Olandei, si teoretic ne pastram sansele de calificare :)

axl2324.03.2007 21:36

daca nu ma insel suntem la egalitate cu bulgaria, pe locul doi, cu acelasi numar de meciuri jucate. alta asemanare cu situatia Stelei in campionat, decisiv e meciul direct.

nu stiu, lamuriti-ma.

1.la final daca suntem la egalitate conteaza golaverajul sau meciurile directe?

2.bilete la meciul din bulgaria, la sofia, presupun, de unde iau?

Virgil24.03.2007 21:38

@ axl

Echipe J V E Î GM GP PCT

1 Olanda 5 3 2 0 7 2 11

2 Romania 4 2 2 0 7 3 8

- Bulgaria 4 2 2 0 7 3 8

4 Belarus 5 2 1 2 8 10 7

5 Slovenia 4 1 1 2 4 7 4

6 Albania 4 0 2 2 3 6 2

7 Luxembourg 4 0 0 4 0 5 0

Pâna la meciul cu Bulgaria,jucam miercuri 28 martie 2007 cu Luxemburg la Piatra Neamt.Cu Bulgaria jucam pe 17 noiembrie.

Motanu D24.03.2007 21:40

Merk a fost jalnic. Mi-a adus aminte de Corpodean, cu Olanda pe post de Dinamo.

Altfel jocul nostru n-a stralucit dar ne-am atins scopul. Olanda a semanat cu Ceahlaul de acum cativa ani: joc fizic, duritati si putin fotbal.

Pacat ca nu au fost Sapunaru, Ganea si Alexa pe teren la noi.

axl2324.03.2007 21:44

@virgil

multumesc de info.

n-am fost niciodata la un meci al nationalei asa ca nu stiu unde se vand bilete, mai ales pentru meciuri in strainatate. intentionez sa merg in bulgaria, e o conjunctura favorabila, numai ca nu stiu de unde sa iau 4 bilete.

si, din nou, daca terminam la egalitate cu bulgaria, ce conteaza, golaverajul sau meciurile directe?

AmuntBoy24.03.2007 21:44

sper sa jucam pe Ghencea cu olanda

Sexystelista24.03.2007 21:54

Nu reusesc sa inteleg ce cauta in echipa nationala a Romaniei jucatori ca, Codrea, Cocis si obositul de Contra care e mult prea irascibil sa mai pota rezista unui meci de asemenea incarcatura...

Aaaa!!!Si cu parere de rau dar cred ca Nicolita nu merita convocat. NU a facut altceva decat sa incurce tot jocul echipei...Ma uitam la Romania si vedeam Steaua.Piturca are aceeasi tactica ca si a lui Olaroiu:atunci cand trebuie sa fortam pentrru ca se poate atunci bagam autobaza in poarta!!!Se putea mult mai mult!!

«1121314151619»