FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala Romaniei

«1141516171819»
Dragoshel23.04.2007 13:39

Federatia Romana de Fotbal si forul omolog israelian au semnat un contract care prevede disputarea a doua meciuri amicale intre echipele nationale de seniori ale celor doua tari, aceasta realizandu-se pe baza de reciprocitate.

Primul joc-test se va disputa in Israel, la data de 6 februarie 2008, meciul amical revansa urmand sa aiba loc in tara noastra, la o data ce va fi stabilita ulterior.

c.ronaldo1702.06.2007 10:33

In aceasta seara Romania joaca al 6-lea meci din preliminariile pentru campionatul european cu Slovenia de la 21:45.

Dragoshel02.06.2007 18:15

Nicolita in primul 11 al Romaniei, in locul lui Florentin Petre.

Iata primul 11 ales de "Piti":

Lobont - Contra, Tamas, Chivu, Rat - Nicolita, P.Codrea, D.Stoica, Rosu - Marica, Mutu

axl2302.06.2007 20:49

Nicolita a inscris cu slovenia, spre regretul meu n-am vazut golul, nici reluarea, eram la buda si-am crezut ca sora-mea face misto de mine cand a urlat "gooool".

c.ronaldo1702.06.2007 21:10

Bine ba banele ba....

Azzido03.06.2007 09:58

http://www.fcsteaua.ro/tracker/details.php?id=108

Slovenia - Romania.preliminarii.Euro2008

Dragoshel05.06.2007 17:32

in minutul 75, nationala de tineret se afla la egalitate scor 0-0 cu echipa Malta. Ambele echipe evolueaza cu cate un jucator mai putin.

un joc slab, am bazut cu 1-0 gol in minutele de prelungiri. Golul a fost inscris de Palimaru in min 95.

Wally05.06.2007 20:36

E bine ca am luat cele 3 puncte daca de jucat nu am jucat nimic...

Dragoshel06.06.2007 18:07

Romania.gif 2-0 160px_Flag_of_Slovenia.svg.png

Mutu (min41)

Contra (min 71)

Minutul 1 - rateaza Mutu singur cu portarul dupa o pasa excelenta a lui Tamas

Minutul 5 - Rat este faulat la mijlocul terenului

Minutul 11 - Inca un corner pentru Romania, dar si acesta ramane fara urmari

Minutul 14 - Inca un corner irosit de Adrian Mutu.....

Minutul 15 - Primul corner pentru Sloveni, respinge bine apararea noastra.

Minutul 15 - Contraatac Romania, Marica faultat, iar Bojan Jokic primeste galben cartonas_galben.gif

Minutul 20 - Marica este blocat in careu inextremis de un sloven, si asa mai irosim inca un atac

Minutul 23 - Faul urat la Mutu, Mavric primeste galben cartonas_galben.gif

Minutul 27 - Contra primeste primul avertisment al echipei noastre cartonas_galben.gif

Minutul 29 - Contra centreaza dar Goian da mingea in tranversala din 2 metri

Minutul 31 - Romania se joaca cu ocazii, inca o ratate Mutu, lovitura cu capul, dar mingea trece peste poarta

Minutul 37 - Zicu faultat in marginea careului, Mutu executa lovitura libera, iar zidul respinge mingea in corner

Minutul 38 - F. Petre executa cornerul dar Chivu rateaza poarta

Minutul 40 - Primul corner pentru sloveni, dar rat respinge mingea din fata portii

Minutul 41- GOOOOOOOOOOL MUTUUUU superba lovitura de cap dupa centrarea lui Codrea

Minutul 43 - Coner pentru sloveni, dar Lobont respinge bine mingea

Minutul 45 - Corner Romania, lovitura de cap spectaculoasa a lui Marica, portarul respinge in corner.

Minutul 46 - SFARSITUL PRIMEI REPRIZE

Minutul 47 - A INCEPUT REPRIZA A DOUA

Minutul 51 - Rat centreaza in fata portii dar Marica rateaza

Minutul 55 - Schimbare la sloveni iese Birsa si intra Novakovic

Minutul 58 - o incercare de atat a slovenilor dar noul intrat Novakovic este surprins in offside

Minutul 60 - Schimbare la Romania iese Zicu si inta in teren laurentiu Rosu

Minutul 62 - Al doilea cartonas galben al Romaniei primit de Tamas cartonas_galben.gif

Minutul 65 - incursiune Marica in careu, dar reuseste sa scota doar un corner. Dupa aceasta lovitura de colt Rosu, noul intrat rateaza

Minutul 68 - Goian reuseste sa opreasca o actiune a slovenilor cu pretul unei accidentari. Acesta din urma reintra imediat pe teren

Minutul 70 - Mutu ia o actiune pe cont propriu dar sutul acestuia este respins de portarul sloven in corner.

Minutul 71 - GOOOOOOOOOOOOOOL CCOOONTRRAAAA dupa centrarea lui Mutu din corner Contra prinde un sut senzational din coltul careului

Minutul 72 - Faul dur la mijlocul terenului asupra lui Marica Anton Zgloran primeste galben de la sloveni cartonas_galben.gif

Minutul 75 - A doua schimbare la Romania iese Florentin Petre si intre Stelistul Banel Nicolita

Minutul 78 - Ultima schimbare in tabara noastra iese Paul Codrea si intra Plesan

Minutul 82 - Inca un galben pentru sloveni, cal care l-a primit este ilic cartonas_galben.gif

Minutul 85 - Inca o bara pentru Romania, cel care a nimerit-o este Marica

Minutul 87 - Sutul lui Banel trece puitn peste poarta slovacilor

Minutul 88 - Novakovic primeste si el cartonas galben pentru ca a lovit mingea dupa fluierul arbitrului cartonas_galben.gif

Minutul 93 - Incursiune Marica pa partea stanga dar portarul apara sutul

MECIUL S-A TERMINAT, Romania CASTIGA CELE 3 PUNCTE SI RAMANE PE PRIMUL LOC AL CLASAMENTULUI.

nusi_sacalul06.06.2007 19:11

sper sa le dea mai multe steaua_ro

axl2307.06.2007 07:25

Felicitari echipei nationale pentru cele 6 puncte obtinute cu Slovenia!

Sunt sigur ca vom obtine calificarea.

ariell07.06.2007 09:33

Pana la urma s-a terminat cu bine, daca batem si la Belarus o sa fie si mai bine, :)

Dragoshel09.06.2007 18:48

In aceasta seara de la ora 23, Pro TV transmite meciul de la Lisabona organizat in scopuri caritabile de Luis Figo. In acest meci vor juca si cateva din fostele glorii ale fotbalului romanesc: Giga Hagi, Gheorghe Popescu, dar si actualul capitan al nationalei Romaniei, Cristian Chivu.

SURSA

axl2309.06.2007 20:26

Felicitari nationalei de handball, s-a calificat la campionatul mondial dupa un meci frumos cu Suedia, 24-24. Jucatoarea meciului a fost indiscutabil Elisei, a transformat ireprosabil aproape 10 lovituri de la 7 metri, accidentandu-se usor (sper) spre sfarsitul meciului.

forever_STEAUA19.07.2007 12:33

Partida amicala Romania - Turcia, programata la 22 august, va avea loc pe stadionul Steaua din Bucuresti, incepand de la ora 21.00, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.

Meciul va fi condus de o brigada de arbitri din Germania, cu Markus Merk la centru, ajutat la cele doua linii de Matthias Anklam si Holger Henschel.

sursa: onlinesport

forever_STEAUA13.08.2007 12:33
Federația Românã de Fotbal a anunțat, luni, pe site-ul oficial, cã meciul România - Olanda, din preliminariile Euro-2008, se va disputa pe stadionul "Farul" din Constanța
Dragoshel13.08.2007 12:37
"A fost decizia exclusiva a selectionerului Victor Piturca si a jucatorilor. Am vrea sa jucam peste tot in provincie si din cand in cand la Bucuresti. Sper ca orasul Constanta sa ne poarte noroc, la fel ca si la meciul cu Cehia"
Mircea Sandu

I.N.Money13.08.2007 12:51

Se pare ca si meciul cu Turcia se va disputa pana la urma pe Lia Manoliu si nu pe Ghencea,cum era la inceput stabilit.

axl2313.08.2007 14:19

Uau, Constanta! Va fi prima mea deplasare cu nationala!

danimarcu13.08.2007 16:25

@axl23 -ai grija sa nu ti-o iei de la Mutu...

c.ronaldo1721.08.2007 12:45

Mazilu s'a accidentat si a fost chemat Niculescu. Spurcatu' asta nu trebuia sa se opereze la unghie?

Rednic:"Vrem sã amînãm meciul cu Farul. Niculescu se opereazã la unghie, pentru cã are puroi și nu poate sã încalțe nici gheata".

Ar fi trebuit sa ne fi amanat si noi meciurile cand erau Radoi si Dica accidentati.

Cristocea_21.08.2007 13:23

Cred ca ne bate rau Turcii. Tine cont ca astia sunt favoriti la titlu!

alexynho21.08.2007 13:53

Daca le-ar fi dat sanse lui Ogararu (daca nu era accidentat , pentru ca s-a "rupt" dupa ce Pitzi a facut convocarile stranierilor) , S. Radu , V. Munteanu asta cu stranierii ... si daca ar fi adus si cativa jucatori de la echipele din provincie [(ca nu degeaba Vasluiul e pe 3 , sau Urziceniul pe 5 ... si sezonul trecut aceste 2 au jucat chiar foarte bine ... de la Urziceni nu pot sa ma pronunt la un jucator ... pentru ca sincer nu stiu pe nimeni in afara de B.Stancu si Stelea ... dar de la Vaslui , ii cunosc pe toti , si le stiu la toti potentialul ... Si de la VS , sunt 3 jucatori , care chiar ar trebui urmariti (nu dau nume , ca sa nu se spuna ca zic aceste lucruri pentru ca sunt vasluian) ... si nu numai ... si de la alte echipe mai sunt jucatori care ma impresioneaza ... si ma intreb de ce nu se insista asupra lor ... din moment ce e numai un amical ... in loc sa i-a expiratii de M.Constantin , F.Petre sau chiar D.Munteanu (e prea batran pentru a mai ajuta echipa nationala)] ... sunt sigur ca Romania ar fi o echipa mult mai buna . Dar deh .. de unde atatea vise ? :unsure:

**alex**22.08.2007 15:05

Sa vedeti ce bataie ne dau turcii.

c.ronaldo1722.08.2007 15:18

Turcu de la Dinamo cu cine va tine azi?

Later Edit: Azzido, tata, fa ceva sa putem scrie Dinamo cu d mic.

«1141516171819»