Decat sa-l vad pe Mutu dand gol si apoi lins in fund de intreaga presa, prefer sa pierdem. Go Turkey go !
Decat sa-l vad pe Mutu dand gol si apoi lins in fund de intreaga presa, prefer sa pierdem. Go Turkey go !
In prima repriza,cel mai bun jucator a fost Dica,care a dat cateva pase de geniu.
Astept sa vad Nationala jucand pentru noi,nu pentru Mutu,cum se intampla acum.
Oare jucatorii nostri nu stiu ca ei joaca si pentru spectatori,nu doar pentru a-l face mare pe Mutu?...
Turcu de la Dinamo cu cine va tine azi?
Later Edit: Azzido, tata, fa ceva sa putem scrie Dinamo cu d mic.
Chiar daca sunt niste nesuferiti si milogi, o sa scriem cum este corect romaneste, adica cu "D".
Sa vedeti ce bataie ne dau turcii.
2-0
BRAVO Dica!!!
Se pare ca m-am inselat.. Mutu, Chivu si Lobont n-au mai stat pana la 5 dimineata in discoteca.
Ce'ai frate cu Mutu? N'are voie baiatu' sa de'a gol? Daca e bun lasa'l sa inscrie si apoi sa zica ce vrea in presa.
Aseara Dica si ceilalti baieti de la Steaua au jucat excelent in meciul cu turcii. Doar Goian a mai gresit cateva mingi in aparare. Chiar si Nicolita pe care-l contestati voi atat a avut un meci bun. Eu, sincer, nu va inteleg de ce il contestati atat pe Banel.
De Dica nu ai ce sa spui in meciul de aseara, a fost magistral alaturi de Marica si Dorinel. Dica a avut niste pase de jucator de clasa mondiala, pacat ca Mutu si Marica nu au putut sa le fructifice.
Per general un meci bun al nationalei si al baietilor de la Steaua. Bravo Dica pentru gol .
Romania - TURCIA 2-0 / INCIDENT
UN SUPORTER DINAMOVIST A FOST IMPUSCAT IN SCHIMBUL DE FOCURI DE ASEARA
Aseara Dica si ceilalti baieti de la Steaua au jucat excelent in meciul cu turcii. Doar Goian a mai gresit cateva mingi in aparare. Chiar si Nicolita pe care-l contestati voi atat a avut un meci bun. Eu, sincer, nu va inteleg de ce il contestati atat pe Banel.
De Dica nu ai ce sa spui in meciul de aseara, a fost magistral alaturi de Marica si Dorinel. Dica a avut niste pase de jucator de clasa mondiala, pacat ca Mutu si Marica nu au putut sa le fructifice.
Per general un meci bun al nationalei si al baietilor de la Steaua. Bravo Dica pentru gol .
Si Radoi a jucat bine.
au fost cinci selectionati din echipa Stelei : Dica , Radoi , Goian , P. Marin , Banel . Toti au jucat excelent , Goian a fost cam slab , cred ca voia sa se pastreze pentu meciul cu Bate
. Nicolita , pacat ca nu a f0ost titular , da a jucat mai bine decat Florentin Petre . Radoi ..... nu l-am vazut deloc , nu stiu pe unde a fost , oricum nu am vazut tot meciul , din diverse motive ..... P. Marin , a fost foarte ofensiv , si asta m-a bucurat ..... si Dica ....... pai Dica a fost cireaza de pe tort !!!! A jucat cel mai bine la mijlocu terenului , a facut deposedfari exceptionale , si .... a dat si gol , pentru ca a fost inteligent si ca facut un pas inteligent . Sper ca cei cinci fantastici sa joace la fel de bine in meciul cu Bate , doar ca..... Goian sa joace mult mai bine .
Si nationala de juniori , Bicfalvii a jucat ff bine , nu a jucat prea offensiv , dar am vazut ca copilasu asta stie sa faca niste deposedari , de iti ies ochii din cap . ![]()
"Lista celor 12 "stranieri" convocați de Victor Pițurcã pentru partidele cu Belarus si Germania:
1. Cosmin Contra (Getafe CF)
2. Gabriel Tamaș (AJ Auxerre)
3. Cristian Chivu (Internazionale Milano)
4. Rãzvan Raț (ªahtior Donetk)
5. Paul Codrea (AC Siena)
6. Florentin Petre (ÞSKA Sofia)
7. Alin Stoica (KAA Gent)
8. Laurențiu Roșu (Recreativo Huelva)
9. Ciprian Marica (VfB Stuttgart)
10. Adrian Mutu (Fiorentina)
11. Sergiu Radu (VfL Wolfsburg)
12. Daniel Niculae (AJ Auxerre).
Jucãtorii convocați urmeazã sã se prezinte la reunirea lotului luni, 3 septembrie, ora 12,00, la Centrul de Fotbal de la Mogoșoaia, cu specificația cã, în funcție de starea de sãnãtate, de forma sportivã și de statutul la echipele de club, existã posibilitatea sã se renunțe la unul sau la altul dintre fotbaliștii convocați, precizeazã FRF.
Numele jucãtorilor legitimati la cluburi din România vor fi anunțate dupa încheierea jocurilor contând pentru etapa a 6-a a campionatului Ligii I."
romaniansoccer.ro
Iar lipsesc Ogararu , V.Munteanu ... insa iar sunt aduse vedete precum D.Niculae , F.Petre , Tamas , sau Rosu , care freaca banca de rezerve (pardon ... se pastreaza pentru meciurile nationalei)
Contra, Tamas, Petre si D. Nici-o-laie ce cauta?
opa...ce-i cu el de la luat pe Sergiu Radu la nationala ? ce s-a intamplat lume cu Pitzi ? E un semn bun, poate ne mai face bucurii d-astea pe viitor si mai vedem un Ogararu pe acolo sau alt jucator care merita
@wolfi
Pun pariu ca Sergiu Radu nu face parte din planurile "selectionerului". L-a luat in lotul largit asa "de ochii lumii" si apoi cu o saptamana inaintea meciului va renunta la el(la fel cum s-a intamplat si cu Ogararu).
@Wally
De renuntat nu renunta , dar nici nu-l baga sa joace
)))
@Wally
nu m-ar mira un lucru ca asta din partea omului Pitzi pentru ca el e f orgolios si lui "nu-i face presa echipa" cum spunea intr-o conf de presa
Lui nu-i face presa echipa, i-o face Mircea Sandu :laugh:
Nu e nici un Stelist in echipa care a zis-o alexynho ........ atunci nu mai are rost sa ma it la meci !!! Chiar daca e nationala , si dupa postarea asta unii o sa zica ca sunt tampit , dar nu imi place nationala ...... ma uit decat sa vad cat de bine joaca un jucator al Stelei , fata de aiai din strainatate . Nu imi place deloc nationala ca sunt numai jucatori de se cred vedete ...... Mutu , Chivu , Lobont .....mama ce tari fotbalisti se cred , mai se mira ca de ce ii huiduia astia pe stadioane , sa le fie rusine !!!! Si Tamasi ala .... nu o sa uit ca nea blestemat sa dea masina peste noi , poate se intoarte blestemul .
Later Edit : @El Nino_9 ...... greseala mea , nu am vazut .
danny tu ai citit ce a scris alexynho ?
Aia e lista stranierilor...ti se pare ca Steaua joaca prin Spania, Italia...ca sa fie jucatori stelisti in lista aia ?
Jocul cu turcii a fost ca un extraveral dat unor nervi incordati... :tongue:
A fost, dupa o perioada lunga...meciul la care am putut sa stau tolanita in fotoliul fara sa stau incordata....bine, e un meci amical, dar cand joci cu turcii nu ai o treaba usoara pentru ca sunt foarte orgoliosi si nu te lasa sa faci cu ei o miutza de vacanta...
Dica pare sa fie un servant foarte bun pentru Mutu si Marica si totodata omul potrivit la locul potrivit (ca la Steaua, de altfel)...finetze si inspiratie ar fi cuvintele cele mai potrivite...
Petre Marin putea fi insarcinat si cu marcarea marginilor terenului cu talc, atat de activ a fost pe flanc...
Un meci placut, chiar daca fara ,,adrenaline rush``....
Internationalul roman Cosmin Contra a suferit o accidentare si va rata restul campaniei de calificare la EURO. Nu-i nimic. Il avem pe Petre Marin(sau poate chiar pe Ogararu
).
De cand tot asteptam sa se accidenteze!
Si Radoi la fel , abia revenise si el la nationala ..... si pac , s-a accidentat .
Vazui pe sport.ro accidentari adecarate ....... picioare contorsionate ..... famili facute omleta ..... va anunt ede acum ... cei slabi de inima sa nu priveasca :
http://www.sport.ro/?module=website&pa...mp;itemId=15296
oare am voie sa pun linku ?? ![]()
Lotul Romaniei pentru meciurile cu Belarus si Germania
Printre cei 22 de jucatori chemati de Victor Piturca pentru meciurile cu Belarus si Germania se numara si 5 stelisti:
"Petre Marin, Dorin Nicolae Goian, Banel Nicolita, Nicolae Marius Dica, Ovidiu Petre."
Meciul cu Belarus va avea loc pe data de 8 septembrie, de la ora 19:00, si va avea loc pe stadionul "Dinamo" din Minsk, iar cel cu Germania pe 12 septembrie, de la ora 21:30, si se va disputa pe stadionul "Rhein Energie" din Koln.
Mai multe detaliii despre cei 22 de jucatori convocati de Victor Piturca AICI
ce or cauta Banel si Ov. Petre doar inegalabilul stie. sa speram ca Dica, Goian, Petre Marin nu vor fi folositi cu germania pentru ca peste 4 zile avem meci cu podarii....
@ DAnny chiar nasoale accidentarile alea..imi provoaca fiori pe sira spinarii(busst a patit-o naspa)...si eu am avut o accidentare exact ca jimmy bullard a 3-a poza a fost cea mai cumplita durere din viata