Deci Banel chiar a jucat bine cu Turci. A facut si niste dribblinguri buni. Si merita din plin convocoarea.
Deci Banel chiar a jucat bine cu Turci. A facut si niste dribblinguri buni. Si merita din plin convocoarea.
Lobont-Marin,Goian,Chivu,Rat-Ov.Petre,Munteanu-Mutu,Dica-Marica
Neavand un mijlocas dreapta de valoare , prefer sa jucam fara un om
Diseara jucam cu Belarus si in cazul unei victorii ne apropiem foarte mult calificarea. Parerea mea ca orice rezultat din Olanda si Bulgaria este bun pentru tricolori. Dupa mult timp, depindem numai de noi la calificare.
HAI Romania! steagro
Marele jucator roman Cosmin Contra a suferit o accidentare si in locul sau a fost chemat Matei, de la Gloria Bistrita. Asta da nesimtire din partea lui Victor Piturca ! Daca pana acum George n-a fost convocat, macar de data asta trebuia sa i se acorde o sansa, doar nu joaca degeaba la Ajax titular. Pacat de orgoliile astea prostesti.
Sper sa prinda Hamu o zi buna..si Dica.
Ovidiu Petre ce-o cauta pe-acolo ?
La fel si Rosu, Niculae..
@Cristian
Ogararu este accidentat.
ªi eu sper sã prindã Hamu o zi bunã... Dar sã i-o strice Dicã. :biggrin:
@ Ronaldo
Uite asta n-am stiut-o, dar oricum am mari dubii ca ar fi fost convocat. ![]()
@cristian014
Nu ar trebui sã ai dubii. Cu siguranțã nu era convocat.
De peste 17 ani, "naționala" n-a mai avut la un meci oficial printre titulari cinci jucãtori provenind de la o singurã formație din campionatul intern. Steaua e pe punctul de a oferi acest mic record, dacã, potrivit previziunilor, P. Marin, Goian, Nicolițã, Ov. Petre și Dicã se vor regãsi în formula de start la Minsk.
Sursa : gsp.ro
Din pacate nu se ridica toti la valoarea echipei nationale.
Din cei 5 stelisti convocati doar 2 merita cu adevarat sa joace la Nationala. Ovidiu Petre imi pare impins in fata din alte considerente decat cele fotbalistice, Nicolita inca este considerat o solutie, nu stiu de ce, iar Petre Marin, cu toata stima si respectul, a imbatranit (La multi ani, Petrica, sa ne traiesti!!!), si asta se vede in ultimele lui meciuri. Totusi, luand in considerare ca jucam cu Belarus, sper sa confirme toti.
Victor Picurka =))
ªi eu sper sã prindã Hamu o zi bunã... Dar sã i-o strice Dicã. :biggrin:
Ai avut dreptate. Problema e ca Hamu e o in zi prea buna... dar, stai ca e penalty.
Ia sa vedem ce face.
Da, 3-1 si s-a terminat.
Oricum Hamu a jucat bine.
Au jucat ca o echipa mare,ex-sovieticii au dominat in mare parte meciul si noi am punctat aproape la fiecare faza pe care am avut-o.
In acest moment suntem in mare parte calificati,nu vad cum Bulgaria ne poate invinge daca tratam cu maxim respect meciul de la Sofia si nu mai facem aceleasi greseli ca asta toamna.
Stelistii au jucat destul de bine,trio-ul Dica-Goian-Petre facandu-si pe deplin datoria in timp ce cuplul de pe dreapta Petrica-Banel s-au descurcat acceptabil.
Sper ca acest meci a fost suficient pentru oficialii Stelei sa se convinga ca Hamu trebuie sa se intoarca in Ghencea.
Selecționerul echipei noastre naționale, Victor Pițurcã, a anunțat numele celor 12 jucãtori legitimați la cluburi de peste hotare, cãrora tot azi li s-au trimis telegrame de convocare în perspectiva jocurilor din cadrul preliminariilor EURO 2008, contra Olandei (13 octombrie, ora 20.15, pe stadionul "Farul" din Constanța) și Luxemburgului (17 octombrie, de la ora 20.15, adicã 21.15 – ora României, pe stadionul "Josey Barthel" din Luxembourg).
Au fost chemați la reunire (luni, 8 octombrie, ora 12.00, la Casa Fotbalului) urmãtorii jucãtori, cu specificația cã, în funcție de starea de sãnãtate, de forma sportivã și de statutul la echipa de club, existã posibilitatea renunțãrii la unul sau la altul dintre aceștia:
Cosmin Contra (Getafe CF), George Ogãraru (AFC Ajax Amsterdam), Gabriel Tamaș (AJ Auxerre), Cristian Chivu (Internazionale Milano FC), Rãzvan Raț (FC ªahtior Donețca) – fundași, Florentin Petre (TSKA Sofia), Sorin Paraschiv (Rimini Calcio), Paul Codrea (AC Siena), Alin Stoica (KAA Gent) – mijlocași, Adrian Mutu (Fiorentina), Daniel Niculae (AJ Auxerre) și Ciprian Marica (VfB Stuttgart) – atacanți.
* Bineînțeles florentin Petre a fost din nou convocat...
* ªi s-a terminat cu "naționala" pentru Sergiu Radu. Bine cã îl avem pe Marica..,
* Alin Stoica ?!
@Forever
Florentin Petre e cel mai slab jucator din ultimii ani de la echipa nationala, iar eu sunt sigur ca se va renunta la Ogararu, Paraschiv si Alin Stoica...
La Para nu cred cã va renunța. Rãdoi e accidentat, "ceasu' " e stricat... Nu prea are închizãtori de "încredere"...
Sunt Codrea si Dorinel...
Piți va juca cu doi închizãtori, cel puțin în meciul cu Olanda. Codrea singur nu se descurcã iar pe Dorinel nu îl țin bateriile sã joace 60-70 minute intr-un asemenea meci.
Formula din seara aceasta conform Gsp-ului va fi : Lobonț - Ogãraru, Tamaș, D. Goian, Raț - Codrea, Ov. Petre, Chivu - Nicolițã, Marica, Mutu
Bravo Piți,nici ultra defensivul Olaroiu nu putea concepe o asemenea formula,cu 3 la inchidere si cu Dica pe banca.
care Dica? ala care in ultimile 10 meciuri a atins mingea de cate 2 ori pe meci?
Ãla,ãla de a marcat jumatate din golurile noastre,de a decis meciul din Albania si de a dat cel mai important gol din Belarus acum o luna,inainte de pauza.
Cea mai mare prostie sa il lasi pe Dica pe banca. Dar selectionerului i-au cam iesit figurile in ultima vreme sper sa ii iasa si asta. Desi ma indoiesc.
Nu prea tin cu nationala , da m-am uitat azi la meci , doar de dragul berii =P~ , ca in rest am observat decat , ca nu a jucat prea bine nici o echipa de pe teren , si mi-a placut Goian , ca a si inscris un gol , a si aparat un gol ![]()
cum sa nu fie folosit Dica deloc ?
cea mai proasta inspiratie a avut-o piti sa jucam in c-ta!!!! ce gazon execrabil!!!! si tribunele la 2 km de gazon!!!! si atmosfera ca si inexistenta!!!!
p.s. a fost un meci castigat printr-un mare noroc.....era clar ca ce echipa va inscrie va avea mari sanse de victorie...un meci prost,pe un stadion urat,pe un gazon ca pe tarla.....singurele fapte notabile ar fi:golul lui Goian,evolutia f buna a lui Ogararu,la fel si tamas,de Mutu ce sa zic-senzational.....in rest,bine ca am castigat!!!!
e pa naiba ..... era sa te cred :laugh:
Nu stiu ce are Banel , in ultima perioada nu ii mai iese nimic , o fii de la bordelu de il viziteaza zilnic ?? ![]()