e laudat de cei sub 18 ani.este un flm comercial care sa prinda la tineri si sa rupa in cinematografe...
Mie nu mi-a placut. Si am sub 18 ![]()
e laudat de cei sub 18 ani.este un flm comercial care sa prinda la tineri si sa rupa in cinematografe...
Mie nu mi-a placut. Si am sub 18 ![]()
Insidious
Cel mai bun film de groaza de pe anul acesta.O abordare noua catre lumea cealalta.
Road to Perdition - cel mai bun film pe care l-am vazut de mult timp incoace. Va pun si o poza ca sa va fac sa va uitati ![]()
http://www.topfilmeonline.com/resources/image/27016
Mie nu mi-a placut. Si am sub 18![]()
Nu ma refeream neaparat la varsta fizica.
Das wilde Leben. Mi-a placut.
The Green Mile - imi pare rau ca l-am vazut pentru ca as vrea sa-l mai vad de 50 de ori dar fara sa stiu povestea. 10/10!
Daca n-ar fi basit sfarsitul in ultimul hal cu sobolanu ala de 100 de ani poate c-ar fi fost mai bun.
A vazut sau a auzit careva de vreun film care sa fie despre Imperiul Bizantin? Ca eu unul nu, nici macar despre caderea Constantinopolului n-am auzit. Nu vorbesc despre documentare.
Cred ca am gasit un domeniu de care rahatii de la Hollywood inca nu s-au legat, nici macar in perioada marilor filme istorice gen Cleopatra & shit.
A vazut sau a auzit careva de vreun film care sa fie despre Imperiul Bizantin? Ca eu unul nu, nici macar despre caderea Constantinopolului n-am auzit. Nu vorbesc despre documentare.Cred ca am gasit un domeniu de care rahatii de la Hollywood inca nu s-au legat, nici macar in perioada marilor filme istorice gen Cleopatra & shit.
Manca-te-ar mama de cinefil! Cauta si tu pe torrente : The Second Fall of Constantinople! Nu e documentar. E un mod de abordare mai excentric al regizorului. Sunt sigur ca-ti va placea!
Mai e si ala cu Anca Turcasiu in tatele goale.
O face carmaciul ala o lambada! (nu carmaciul de la Anvers)
Sau cu Loredana Groza.
E Loredana ma, cu tatele cat banita.
Deci Anca Turcasiu, in afara de lambada, nimic-nimic?
Deci Anca Turcasiu, in afara de lambada, nimic-nimic?
O trage si Dorel de mamele pe Ancuta! Dorel era ala micu' cu ochelari.
Un documentar care pe mine m-a dat pe spate.
The Green Mile - imi pare rau ca l-am vazut pentru ca as vrea sa-l mai vad de 50 de ori dar fara sa stiu povestea. 10/10!
L-am vazut , tin minte ca mi-a placut, dar nu mai tin minte nimic din el. S-ar putea sa reusesc ce-ti doresti tu. ![]()
Care imi zice si mie o comedie criminala ca am chef sa vad in seara asta!
Wedding Crushers
Cam asa asteptam noi filmele americane martea.( genericul original se aude destul de nasol,mi-am permis sa induc putin in eroare cinefilii )
Telecinemateca rula!
Haute Tension si Hyenas=doua filme de groaza si actiune foarte frumoase;) ![]()
A castigat Oscarul in 2006 pentru cel mai bun film strain. Eu cred ca merita mai mult.
Superb.
Apropo, stiti cumva ce s-a intamplat cu dosarele securitatii? Sunt la liber, poate lumea sa le vada?
Omu' de la zoo - 10/10, o comedie foaaarte buna ! ![]()
In ultima vreme am mai vazut:
Bad ticher - comedie destul de buna
Your highness
Hop
Fost and Furious 5 - misto, ma astept la o continuare
X-Men first class
Super 8 - destul de tare
Cars 2 -
Bucsa 
Blitz - porcarie
Fifty dead men walking - yeaaaaaaah ! ![]()