FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1626364656689»
axl05.10.2010 17:01
Ca si tine si multi altii , avem prieteni , care vizioneaza filme bune , toti au ras de acest Machete , toti au criticat si n-au inteles ce naiba cauta porcaria asta pe ecrane (??) si zau ca asa este , de era vreun film bun nu mai eram atat de critic.

Exista in istoria cinematografiei o chestie numita exploitation, (de altfel foarte apreciata de unii) cu mai multe ramuri, carploitation, sexploitation,zombploitation, blackploitation,etc. Acestea sunt filme de categorie B (cu buget minim) ce se axeaza pe o anumita idee: masini, sex, zombie, ciori, etc.

Proiectul Grindehouse,din care face parte si susnumitul Machete este un exploitation care face misto de exploitations.

Multi mari regizori au inceput cu exploitation-uri, un exemplu fiind Peter Jackson care-a facut zombploiatation-ul Dead Alive prin 92, un film stupid dar foarte apreciat de unii. La fel e si Machete, Planet Terror, etc., prind la un anumit tip de public, deci nu e nevoie sa aruncam cu rahat in el. O dovada de cata apreciere se bucura genul este distributia.

blindica05.10.2010 17:34

Tin foarte mult sa se noteze ca nu pentru Jessica Alba l-am apreciat,a carei cariera nici nu prea am urmarit-o pana la filmul respectiv,de altfel,nudul acela apare cateva secunde si nu este un reper pentru film,la fel cum sexualitatea prin nud mai e prezenta doar la faza in care Machete le drogheaza pe April si June. Celelalte doua prezente marcante din film sunt doua lesbience declarate : Michelle Rodriguez si L. Lohan. In orice caz,pentru slaughter m-am bagat la acest film,sincer imi era dor de un justitiar de felu` acesta.

Omdrem05.10.2010 18:04

Grandma's boy! E PENAL filmu...la ora 5 dimineata in tabara radeam cu colega-miu cu gura pana la urechi, pana s-au sculat colegii de camera, fetele de alaturi si diriga si ne-a facut panarama, dar tot nu puteam sa ne abtinem!

ultras_laziale05.10.2010 20:53
Grandma's boy! E PENAL filmu...la ora 5 dimineata in tabara radeam cu colega-miu cu gura pana la urechi, pana s-au sculat colegii de camera, fetele de alaturi si diriga si ne-a facut panarama, dar tot nu puteam sa ne abtinem!

:)):)):))

Vizionat pentru a 20.000-a mia oara : THE DEPARTED !!! doamne , filmul asta e cel mai bun de dupa anii 2000 ! orgasm curat... :shifty:

Bogdan06.10.2010 08:57

@axl ai vazut ultimul resident evil?

RaMs3s06.10.2010 10:24

Heartless . Horror 2009 sau 2010 , nu stiu exact :-S

Genu de film la care intelegi ce vrei , si cere vazut a 2a oara :)

vlad06.10.2010 12:41
:)):)):))

Vizionat pentru a 20.000-a mia oara : THE DEPARTED !!! doamne , filmul asta e cel mai bun de dupa anii 2000 ! orgasm curat... :shifty:

Sa vezi Avatar! Multiplu orgasm.

ultras_laziale06.10.2010 14:14
Sa vezi Avatar! Multiplu orgasm.

Nici mort n-am sa vad asa ceva...sa se uite celelalte miliarde de oameni dp planeta la asa ceva...inclusiv Banel ! :))

vlad06.10.2010 15:33
Nici mort n-am sa vad asa ceva...sa se uite celelalte miliarde de oameni dp planeta la asa ceva...inclusiv Banel ! :))

Tu esti turma selecta sa inteleg? :)

-Fata ,este cool...(filmul). L-am vazut pe ala micu'(Di Caprio) intr-o scula de film: Cartita! Nu ca toti taranii care se uita la Avatar. Pe noi nu ne-a fortuit nimeni sa vedem pe ala micu'. Dar are regizor marfa,fata. Nu toti taranii se uita la genul asta de film,fata.

razvan2806.10.2010 17:03

The Departed e foarte bun , ce vrei sa spui ? E unul dintre putinele filme de suspans bune facute in ultimul deceniu...

vlad06.10.2010 17:15

Razvan,

Eu de ce as spune ca The Departed este foarte bun? Asta este opinia ta si ti-o respect. Eu nu am angoase de genul nu pot urmari un film ca nu vreau sa fiu in rand cu turma. Vad un film si dupa aceea imi exprim parerea . Dar este doar personala.

Daca Academia de Film premiaza o pelicula cu un Oscar, asta nu inseamna ca trebuie sa fie "litera de lege " pentru mine parerea acelor "academicieni".

Nu trebuie sa alegem un anumit film doar din snobism.

Trebuie sa te cert pe tine ca nu iti place Pulp Fiction (sper sa nu te confund,parca tu nu intelegeai ce atat de spectaculos la acel film).

Cu siguranta nu vom fi pe aceasi lungime de unda la The Watchmen. Mi se pare un film extraordinar. L-am revazut zilele trecute.

Si Culoarul Mortii m-a miscat.

PS Am facut o gluma ca Avatarul provoaca orgasme multiple. Am sperat sa nu bateti saua.

Ste@ua2306.10.2010 17:25

A aparut Mirrors 2,sa vedem ce e de el...

vlad06.10.2010 18:30
A aparut Mirrors 2,sa vedem ce e de el...

Sa vedem ce locatie au ales de data asta.

La primul era Biblioteca in renovare.

Poate aleg o cladire cu bulina rosie,cine stie. Sau Parlamentul.

ultras_laziale06.10.2010 21:02
The Departed e foarte bun , ce vrei sa spui ? E unul dintre putinele filme de suspans bune facute in ultimul deceniu...

Uite cine cunoaste...RESPECT !!! :king:

Da , probabil este singurul film BUN din ultimii 10 ani !!

ps - pentru restul : uitati-va la Avatar...asta va e nivelul , fratilor !

vlad07.10.2010 05:16
Uite cine cunoaste...RESPECT !!! :king:

Da , probabil este singurul film BUN din ultimii 10 ani !!

(Il poti intreba pe Razvan cum i s-a parut Pulp Fiction?)

ps - pentru restul : uitati-va la Avatar...asta va e nivelul , fratilor !

Maria Ta,ne poti spune care este nivelul unora care au vazut Avatarul? Daca nu l-ati vazut de ce faceti asemenea aprecieri?

Poate ne inselam noi in ceea ce priveste perceptia Ta asupra acestui gen de film.

Sunteti un fin cunoscator al cinematografiei daca ne spuneti ca Departed este cel mai bun film din ultimii ani.

Pesemne ca Heat a fost castigatorul decadei precedente. Normal: De Niro si Al Pacino in aceasi oala.

Daca veniti cu argumentul notei mari de pe imdb promit sa nu va mai agasez(desi tu iti agasezi colegii cu aprecierile tale). Voi fi lamurit in aceasta privinta.

Maria Ta, mai cunoastem si noi filme si un singur lucru il spunem cu convingere: snobismul nu este apanajul publicului cinefil.

Vreti cumva sa ne rupem in figuri pe subiectul cinematografie? Atunci va rog frumos sa purtam discutiile in ordine cronologica de la cei care au revolutionat Cinematografia si dupa aceea sa ajungem la maternitate in patut la Di Caprio.

Ne puteti spune cateva filme de referinta pe care le-ati remarcat ,aparute inaintea revolutionarului DVD? Credeti ca pelicula a aparut o data cu Matt Damon sau Di Caprio?

PS Vezi ca multi colegi au vazut Avatar. Le poti explica si lor care le este nivelul? Altfel fiecare poate trage o concluzie neplacuta la afirmatia ta.

razvan2807.10.2010 12:48
Razvan,

Eu de ce as spune ca The Departed este foarte bun? Asta este opinia ta si ti-o respect. Eu nu am angoase de genul nu pot urmari un film ca nu vreau sa fiu in rand cu turma. Vad un film si dupa aceea imi exprim parerea . Dar este doar personala.

Daca Academia de Film premiaza o pelicula cu un Oscar, asta nu inseamna ca trebuie sa fie "litera de lege " pentru mine parerea acelor "academicieni".

Nu trebuie sa alegem un anumit film doar din snobism.

Trebuie sa te cert pe tine ca nu iti place Pulp Fiction (sper sa nu te confund,parca tu nu intelegeai ce atat de spectaculos la acel film).

Cu siguranta nu vom fi pe aceasi lungime de unda la The Watchmen. Mi se pare un film extraordinar. L-am revazut zilele trecute.

Si Culoarul Mortii m-a miscat.

PS Am facut o gluma ca Avatarul provoaca orgasme multiple. Am sperat sa nu bateti saua.

Fiecare are anumite preferinte , exact cum ai spus si tu.Nu zic ca imi place The Departed ca ii place turmei , mie mi l-a recomandat un prieten si m-am uitat la el pt ca tot lauda (ma rog el e si un mare fan al lui Jack Nicholson) filmul si chiar mi-a placut.

Da , eu eram cel care nu suporta Pulp Fiction :)) ...urat film :dry:

vlad07.10.2010 13:27
Fiecare are anumite preferinte , exact cum ai spus si tu.Nu zic ca imi place The Departed ca ii place turmei , mie mi l-a recomandat un prieten si m-am uitat la el pt ca tot lauda (ma rog el e si un mare fan al lui Jack Nicholson) filmul si chiar mi-a placut.

Da , eu eram cel care nu suporta Pulp Fiction :)) ...urat film :dry:

Exact,fiecare cu preferintele sale. Dar nu poti eticheta pe cineva doar ca ii place un anumit film.

Acum daca amicul nostru ultra s-a uita la un film de 2 lei,cum a mentionat mai sus,trebuie sa-i spunem ca e de un anumit nivel?

Ai vazut Pulp Fiction,nu ti-a placut dar nu ai dat cu parul din acest motiv.

Pe Avatar l-am bagat langa Greu de Ucis,Singur Acasa sau alte filme care sa nu ma solicite foarte mult intr-o seara cu multa liniste.

axl07.10.2010 14:00
@axl ai vazut ultimul resident evil?

N-am apucat sa-l vad inca. Am auzit ca-i rahat. A aparut in format decent?

Seria e cam aiurea, unu e digerabil, doi e de toata jena si treiul, lasand la o parte monstruletul din final e un film cu zombie decent dar pierde la capitolul RE-jocul, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Am vazut si-un anime, nu m-a dat pe spate.

Si ca sa fiu in ton cu discutia, am vazut Avatar. Efectele sunt extraordinare si povestea subtire, adica exact cum trebuia sa fie ca sa ai timp sa apreciezi efectele.

Maye07.10.2010 14:03
A aparut in format decent?

R5

axl07.10.2010 14:08

Mai astept.

razvan2807.10.2010 16:07
Exact,fiecare cu preferintele sale. Dar nu poti eticheta pe cineva doar ca ii place un anumit film.

Acum daca amicul nostru ultra s-a uita la un film de 2 lei,cum a mentionat mai sus,trebuie sa-i spunem ca e de un anumit nivel?

Ai vazut Pulp Fiction,nu ti-a placut dar nu ai dat cu parul din acest motiv.

Pe Avatar l-am bagat langa Greu de Ucis,Singur Acasa sau alte filme care sa nu ma solicite foarte mult intr-o seara cu multa liniste.

Nu fi rau , cum poti sa compari Singur acasa cu Avatar ? :dry:

Bogdan07.10.2010 16:09
N-am apucat sa-l vad inca. Am auzit ca-i rahat. A aparut in format decent?

Seria e cam aiurea, unu e digerabil, doi e de toata jena si treiul, lasand la o parte monstruletul din final e un film cu zombie decent dar pierde la capitolul RE-jocul, ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Am vazut si-un anime, nu m-a dat pe spate.

Si ca sa fiu in ton cu discutia, am vazut Avatar. Efectele sunt extraordinare si povestea subtire, adica exact cum trebuia sa fie ca sa ai timp sa apreciezi efectele.

L-am vazut aseara in cinema. Praf. O combinatie de matrix cu semi-zombie. Plus ca mai vine is 5-ul.

Exact aceasi parere am avut si eu de Avatar.

vlad07.10.2010 17:56
Nu fi rau , cum poti sa compari Singur acasa cu Avatar ? :dry:

Ok,il asez langa Garcea si Oltenii, Poker si toate filmele cu (,) Costin Marculescu . :)

Trebuie sa recunoastem ca Avatarul exceleaza la efecte speciale. Si chestia cu Imaxul a fost o gaselnita reusita.

Cum au zis Catalin si Bogdan: un subiect mai profund nu ar mai fi scos in prim plan efectele.

Se pare ca a reusit Cameron cu acest proiect iar ceilalti cineasti vor merge pe aceasi linie pe viitor.

Banul primeaza.

axl07.10.2010 18:21
Se pare ca a reusit Cameron cu acest proiect iar ceilalti cineasti vor merge pe aceasi linie pe viitor.

Banul primeaza.

Si uite de-aia urmaresc eu cu placere B-uri in care primeaza ideea.

razvan2807.10.2010 19:47

Banul primeaza , o sa faca filme pt mase (adica in Romania 60 % prostie) care o sa se uite la un film doar pentru ca e 3d si ne dau ochelari daia misto sau pentru ca apar efecte speciale cu vjjjj vuuuu uaaaaa brammm bruuuuuuuuu...

La un film prioritara a fost , este si va fi intotdeauna povestea.Un film cu poveste buna si actori mediocrii poate fi un film bun , dar un film cu actori buni si o poveste proasta va fi un film prost indiferent ca in el va juca Morgan Freeman , Nicholas Cage sau Brad Pitt

«1626364656689»