Ooooooo, daaaaaaaaaaaaaaa.
The Walking Dead Trailer
Ooooooo, daaaaaaaaaaaaaaa.
The Walking Dead Trailer
Pet Cemetery . ( 9/10 )
L-am vazut cand eram copil si m-a speriat atunci.L-am revazut acum 2 seri la serviciu si am ramas impresionat. Stephen King este in ''spatele'' filmului.
Blindica
Scrie-i numele corect ![]()
Corect e Pet Sematary, cine a vazut filmul sau a citit cartea stie de ce ![]()
p.s. Interesant ce faci tu la serviciu... ![]()
The girl with the dragon tattoo -bunicel film
@ Adrian : Da,stiu ca asa trebuia sa-l scriu,conform cartii si cum era scris in actiunea filmului.Oricum,bun film.
Asta mai fac seara,vad cate un film.Ziua nu-i usor.
Ce scoala trebuie sa faci ca sa te uiti la filme la munca ? ![]()
On topic : Sezon nou din House , si anume sezonul 4..pur si simplu GENIAL ![]()
@Razvan : iti trebuie studii superioare finalizate ![]()
Planuiesc sa vad : Wrong turn at Tahoe , Dear John,Underworld 3, Death at a funeral si The American.
Am vazut Underworld 1 si 2 (mai tarziu decat restul lumii) . Kate Beckinsale (Selene) s-a prezentat in mare forma. Razboiul clasic dintre varcolaci si vampiri,il mai gasim si-n Twilight,doar c-acolo s-a ajuns la armistitiu. Actorul ce-l interpreteaza pe Michael Corvin e slab,de umplutura. ( Scott Speedman )
@Blindica
E interesanta si ultima parte, mi-a placut mult Underworld, merita vazut.
Taken - 8/10
Body of lies - 8/10
The Taking of Pelham 1 2 3 - 7/10
A vazut cineva o comedie buna in ultima vreme? ![]()
A vazut cineva o comedie buna in ultima vreme?![]()
Da, eu. La cinema acum 2 saptamani. N-am mai ras de mult la o comedie cum am ras la asta chiar daca e de animatie.
Death at a funeral 10/10 Am ras zgomotos la comedia respectiva .Martin Lawrence,Chris Rock,Danny Glover,Zoe Saldana
...
Underworld 3 - 7,5/10 filmul este foarte bine facut,actorii interpreteaza rolurile bine,insa nu-mi plac doua lucruri :
a) practic,povestea filmului este viata lycanianului Lucian,au lungit intr-un lungmetraj ceea ce inseamna vreo 5 minute in primele doua parti.
b)Kate Beckinsale apare maxim 5 secunde,la final.
Am inteles ca nu se mai continua seria
.
Shutter Island ar merita un 10 fiindca ideea este interesanta,Leonardo di Caprio joaca iarasi bine,desi nu este cel mai bun rol al sau.Daaar,nu mi s-a parut atat de greu de inteles sau ametitor pe cat mi s-a spus.Oricum,merge seara la serviciu si sa mai vorbesti inca vreo 2-3 zile despre.
Inseamna ca le ai cat de cat cu filmele , eu desi ma uit la destul de multe filme nu am reusit sa inteleg de prima data Shutter Island. I-ai dat 10 ? Good job ![]()
In caz ca inca nu l-ati vazut. steagro
7 ani in Tibet
Unul din cele mai bune filme ale lui Brad Pitt , un film care daca la inceput e plictisitor , dupa 1 ora cam asa devine foarte foarte interesant.Peisaje superbe , traditii , imbracaminte specifica tibetanilor si multe alte subitecte interesante abordate.Foarte bun filmul...9/10 @imdb
Law Abiding Citizen superb !
Andrey Tarkovsky`s Solaris - exceptional film
Mister Brooks. (9,5/10)
Earl Brooks,interpretat de Kevin Costner,este omul anului.Un afacerist de succes,un om respectat de toti.
In timpul liber este un maniac obsedat de placerea crimei.Un excelent criminal.
Resident Evil 4 : Afterlife.
L-am vazut la cinema,dar normal-digital,nu in format 3D. Super faze .Merita toti banii.
RED (Retired Extremely Dangerous) 9/10.
The Loosers
merge la o stare de semi-plictiseala
Inception,dragilor sooper film (leo di caprio si altii) ma repet
INCEPTION
ciao
Wild Target ( Punct ochi,punct...Iubit )
Comedie 10/10.
Cu : Emily Blunt
:wub: , Bill Nighy (Viktor din Underworld).
Recomand filmele facute dupa cartile de Stieg Larsson :
The.Girl.With.The.Dragon.Tattoo
The.Girl.Who.Played.With.Fire
The.Girl.Who.Kicked.The.Hornets.Nest
Nota 35.6 din 35.6 posibile