Brooklyn's finest , Dr Parnassus , Shutter Island , Benjamin Button sunt foarte bune , le-am vazut si eu si merita vazute ![]()
Brooklyn's finest , Dr Parnassus , Shutter Island , Benjamin Button sunt foarte bune , le-am vazut si eu si merita vazute ![]()
The Hobbit - m-am relaxat dupa atata munca.
Giant Killing=un anime decent despre fotbal.
The Hobbit - m-am relaxat dupa atata munca.
Unde l-ai gasit?
Unde l-ai gasit?
La cinema l-am vazut.
Asta depinde in ce an esti tu. In timpurile mele totul este ok : se consuma mai putine resurse,efectul de sera s-a diminuat, fenomenul el nino este doar o amintire urata, s-a calificat si Romania pentru Europenele din 2012,chiar am facut o surpriza frumoasa, Becali este la facultate la Jilava si lucrul cel mai important : a disparut PDL-ul definitiv!
Mai ai de asteptat putin, Marius...pana dispare si PDL-ul ![]()
Salutari din alte timpuri!
Inca putina rabdare,baieti si fete!
Deci sa inteleg ca nu o sa il vad niciodata.
Multumesc de raspunsul succint.
Apreciez.
Deci sa inteleg ca nu o sa il vad niciodata.
Speranta moare ultima ,Mariuse! Dar moare pe final! ![]()
Asa ca o sa-l vezi,cu siguranta. Cat despre celelalte lucruri cu siguranta ca nu va disparea efectul el nino!
Salt - Sa-mi bag picioarele! Eu ma lovesc de coltul mesei sau de piciorul de la pat cu genunchiul,cu tibia si ma pis pe mine de durere! Dureaza o luna pana se vindeca locul ! Iar Angelina cade de pe poduri,de la fereastra,ia pumni in gura,cade din helicopter,cade de pe un cal inalt si tot are puterea sa mearga la munca! Ale naibii femei!
"Mrs. Smith" (fara domnul,evident) combinat cu "The Fugitive" . Singurul personaj lipsa din peisaj este Tommy Lee Jones,probabil satul sa alerge dupa nevinovati, a refuzat sa asigure zona pe 6 cvartale in cautare de Salt.
Nu e un film chiar rau,totusi. Am dat eu bani la cinema pe Unicul Jet Li (The One) asa ca acum n-am mai avut cum sa regret Salt.
Am vazut aseara Remember me si Centurion.
Remember me - o drama,un film cu un final neasteptat,in simetrie cu inceputul.In inceput,o fetita de 10 ani trebuie sa suporte imaginea mamei sale in timp ce aceasta este asasinata,la metrou,de niste pungasi ai Brooklyn-ului anului 1991.
Restul actiunii se petrece 10 ani mai tarziu si de aici trebuie sa va uitati voi.
Atentie : joaca Robert Pattinson in film,daca puteti trece peste asta,vezi gasi o poveste interesanta c-un final pe care nu l-am prevazut.
Centurion : in expansiunea Imperiului Roman,acesta se impotmoleste de o ceata de luptatori extrem de bine pregatiti tactic : pictii. Condusi de luptatori insetati de sange,pictii nimicesc Legiunea a 9 a a Armatei Romane.Cativa supravietuiesc pentru a-si dovedi ca romanii au ultimul cuvant cand vine vorba de lupta,de onoare.Iarasi,un final neasteptat,deoarece dupa lupte incredibile,supravietuitorii romani ajung sa fie renegati de proprii conducatori.
The Killers- Fratilor, Ashton Kutcher s-a luat cu un singur scop cu purisanca aia (nevasta din viata reala nu cea din film). Sa-i mentina tenul ca fundul unui bebelus si sa nu-i creasca pic de par. Ca atare si rolurile lui vor fi la fel de infantile. Nu mai merge nici cu generatia Pro la filmele lui. Poate doar de la clasa a 4-a in jos sa-si gaseasca admiratoarele. Mai e ceva de spus dupa un asemenea film? Cred ca da: vizionare placuta,scolaritelor si prescolaritelor!
Calificativul meu pentru acest film este: aBerant cu B mare!
"Ingeri si Demoni"-cel mai bun film pe care l-am vizionat in ultimul timp(chiar de vreo 5 ori)
Aseara am vazut "Liniste Mortala",un film horror acceptabil fata de porcariile din ultimul timp ![]()
La Codul lui Da Vinci si Inger si demon vreau si eu sa ma uit de ceva timp .
La Codul lui Da Vinci si Inger si demon vreau si eu sa ma uit de ceva timp .
Ti le recomand, sunt interesante.
The Expendables - dupa cum zicea cineva, un film de actiune facut dupa reteta old school. Mi-a placut!
Un film pe care vi-l recomand daca nu l-ati vazut , Schindler's list.
E filmul meu preferat ![]()
Da , e tare . L-am vazut mai demult , dar il tin minte si acum . Cui ii plac filmele mai vechi...
Da e ceva mai vechi , dar nu foarte...1993.Oricum i-au dat acea senzatie de film vechi prin faptul ca l-au facut alb negru , ca sa se observe mai bine expresia umana.
Scarface e din 83 , deci mai vechi .
The Expendables - dupa cum zicea cineva, un film de actiune facut dupa reteta old school. Mi-a placut!
Genial, genial, genial, genial, genial, GENIAL! ![]()
Nota 100000000000000000000000000000 din 10 !
Fury and loathing in las vegas sa fiu al dreaq daca nu ma simteam eu ametit la unele scene.
Un clasic.
Eu il stiam de ¨Fear and loathing in Las Vegas¨. Oricum, Benicio Del Toro si Johnny Depp magistrali.
Genial, genial, genial, genial, genial, GENIAL!Nota 100000000000000000000000000000 din 10 !
Daniele,ia-o mai usor. Sa nu induci lumea in eroare.
Nu esti un pic cam subiectiv?
Pentru cine nu stie distributia acestui film incerc sa v-o spun eu :
Arnold Schwarzenegger
Sylvester Stallone
Jet Li
Dolph Lundgren
Jason Statham
Mickey Rourke
Eric Roberts
Steve Austin
Senyo Amoaku
Terry Crews
Bruce Willis
Acest film poate ajunge la nota 10 doar daca ii notezi cu 1 pe fiecare in parte( sau mai putin de 1).
Acest film arata exact ca un meci de binefacere intre o selectionata a lumii si o echipa nationala.
N-a rupt gura targului nici Heat-ul lui Al Pacino si De Niro,actori cu 10 clase peste fiecare enumerat mai sus.
Stiu ca gusturile nu se discuta dar....Daniele ai putea sa scrii o nota la sfarsiutl fiecarui comentariu: parerea mea :"ca este un film de nota 10"!
In rest,decat respect!
Bine, uite... PAREREA MEA, ca este un film de nota 10 plus cu fundita roz! ![]()
Si ce muuuult a jucat Schwarzenegger in flimul astaaa ![]()
The Pianist - 10
Saving Private Ryan - 10
Pianistul vroiam si eu sa il vad...sa inteleg ca e bun din nota pe care i-ai dat-o...
Am vazut ieri The Departed , cu Jack Nicholson si Matt Damon.De nota 10 filmul , foarte palpitant si incitant , film despre cartite trimise de mafie in politie si invers
Marmaduke - o comedie cu... caini ![]()
O nota...
8/10