FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1565758596089»
vlad23.06.2010 13:47

De displacut nu are cum sa-mi displaca mai ales ca am urmarit serialul cand era dat pe postul TV. Si era unul dintre favoritele mele.

Plusul filmul il poate constitui si prezenta lui Liam Neeson.

O sa-l vad cu siguranta.

Adrian23.06.2010 14:05

De aici il puteti downloada bine :D

http://thepiratebay.org/torrent/5641080/Th...2.TS.XviD-PrisM

Si calitatea e destul de buna.

Bogdan23.06.2010 15:27

am si eu rugamintea sa nu mai puneti ts-uri. de la r5 in sus :D

Nyghty23.06.2010 19:21
Lucky Number Slevin - frumos film, imi pare rau ca abia acum l-am vazut. Josh Hartnett, Bruce Willis, Morgan Freeman, Ben Kingsley, Lucy Liu si Stanley Tucci intr-un thriller foarte bine gandit si realizat.

Acum l-am vazut si eu... foarte bun filmul :)

Ce alte thrillere bune mai stiti in afara de viata din Romania?

se7en23.06.2010 19:40

The Salton Sea, Man on Fire, The Usual Suspects, Inside Man, Reservoir Dogs, The Devil's Advocate, 25th Hour, Leon, Ronin, Repo Men, The Score, We Own The Night, etc.

razvan2824.06.2010 00:48

Plan de rezerva

Comedie romantica cu Jenifer Lopez (pe care desi nu o suport nu pot sa nu zic ca are un fund...) si inca un tip pe care nu l-am mai vazut in niciun film.Contrar a ceea ce ma asteptam filmul nu a fost rau , vreau sa spun ca au fost multe faze in care radeai de rupeai.Mi s-a parut mai mult o comedie clasica decat un "romantic comedy".

kaycee24.06.2010 21:58

The Green Zone! L-am vazut saptamana trecuta. Mi-a placut, in consecinta il recomand!

blindica24.06.2010 23:14
Acum l-am vazut si eu... foarte bun filmul :)

Ce alte thrillere bune mai stiti in afara de viata din Romania?

''Confidence'', incearca sa vezi.E din 2003,erai destul de tanar atunci,e posibil sa nu-l fi vazut.

axl25.06.2010 07:48

Am vazut azinoapte pe HBO Blindness (Alb-orbitor)(2008),cu Julianne Moore, Mark Ruffalo si Danny Glover si am ramas surprins cum de am reusit sa ratez o asemenea bijuterie pana acum. Daca pe Julianne n-o haleam in Hannibal(2001) si-am reusit s-o diger destul de greu in Childrean of Men(2006), in Blindness joaca aproape bine. De Mark Ruffalo aproape ca m-am indragostit in Eternal Sunshine of a Spotless Mind si in Blindness imi aduce aminte de Billy Zane in zilele lui bune, afica alea din Dead Calm si Titanic.

Filmul merita vazut, are un aer straniu post-apoc-distopian, cu toate strazile alea pustii, cu regele sectiunii a treia, cu sirul de femei duse la tufut. Recomand.

razvan2825.06.2010 18:23

The Boxer

Destul de bun filmul , chiar mi-a placut desi nu ma asteptam sa fie cine stie ce

blindica26.06.2010 17:39

Bre,pana acum cateva luni am crezut ca Francesca este cel mai slab film romanesc pe care l-am vazut.Ma inselam.

De curand a aparut o productie,i s-a facut multa publicitate,nu stiu de ce.Filmul pare o replica la Francesca,are aceeasi poveste (o plecare ratata in strainatate a unei femei),scene extrem de statice,nici un subiect clar,prezinta niste personaje tipic romanesti.Este filmat exact in acelasi fel precum Francesca,unde,daca acolo am vazut pentru prima oara tipul acela de filmare intr-un film romanesc,am acceptat,dar acum e prea mult.Cadrele fiind statice,nu stiu cum se numeste procedura,actiunea este redata numai printr-o camera,pozitionata intr-un colt al locatiei,de unde se misca in stanga si in dreapta.

Film de apartament.

Ah,da! Se numeste Felicia,inainte de toate.

razvan2827.06.2010 11:09

Batman The Dark Knight

Foarte bun filmul , timp de 2 ore si 54 minute m-a tinut conectat la ecran , un film foarte palpitant.Superb :D

Nyghty27.06.2010 11:58

Date Night- nu pot sa zic ca mi-a placut prea mult

Old School- o comedie buna, o recomand fata de ce "comedii" ruleaza acum...

se7en05.07.2010 17:37
Cape Fear - din 1991, cu Robert De Niro si Nick Nolte, regizat de Scorsese. excelent thriller, personajul Max Cady i-a venit ca o manusa lui De Niro. coloana sonora e de remarcat de asemenea.
Le reseau pansant05.07.2010 18:23
Gran Torino

Un film care te face sa iti para rau ca nu exista nota 11.Genial , fantastic , minunat.

Clint Eastwood un actor care desi are 80 de ani , a jucat in acest film la 78 dar a facut-o perfect.

am vazut si eu porcaria asta de film, de fapt a fost primul film vazut anul asta, sfatul meu este sa nu va puna dracu sa va uitati ca va blestemati zilele.

Porcarie de film tipic americana, va povestesc pe superscurt subiectul, un veteran al razboiului din Coreea, care a lucrat toata viata la uzina ford traieste singur la periferia unui oras intr-un cartier unde pare ca e singurul american, restul imigranti asiatici (chinezi si vietnamezi). Filmul debuteaza cu decesul sotiei sale si cu viata lui dupa.

Omul americanul tipic, fixist, batos, cu constiinta lucrurilor bune, este destul de retras si din cauza varstei, si a singuratatii si a faptului ca nu se intelege bine cu copiii sai plecati intr-un oras mare. Americanul nu este foarte religios, defpat vede religia ca pe ceva foarte personal, sotia lui in schimb era foarte religioasa iar inainte sa moara aceasta i-a promis preotului sa il faca pe sotul ei sa se apropie de biserica/ sa se spovedeasca mai mult.

Americanul traieste singur cu cainele sau intr-o casa destul de mare si f bine intretinuta si are o masina un Torino de la ford, de prin anii 70, masina pe care o foloseste ff rar dar pe care o intretine excelent.

De ceva timp langa el s-au instalat imigranti asiatici care fac tot felul de rele in cartier, galagie, agreseaza persoane, pe scurt cam ce fac gastile de cartier de la noi. Americanul asta ii uraste pe imigranti pentru ca din cauza lor cartierul a devenit foarte nesigur.

Actiunea filmului ca si desfasurarea sunt de toata jena, poveste cusuta cu ata alba, niciun pic de realism, rasturnari de situatie mai ceva ca la circ, in final se ajunge ca americanul asta care ii detesta pe vecinii lui imigranti, sa le dea casa, masina asta desi el avea copii iar nepoata lui urma sa inceapa facultatea. Mai mult decat atat, a murit pt familia aia de asiatici, care era agresata de o banda de baietii de cartier.

Filmul mi-a inarit inca odata convingerea de ce nu trebuie sa te uiti la filmele americane, subiecte telenovelistice cu rezolvari de nici Jozefinii nu le poate face, adica americanul asta a dat masina unui putoi de chinez de nici 14 ani desi cu o saptamana inainte asta incercasa sa i-o fure, sau americanul care nu fusese niciodata la biserica, in 3 zile ajunge sa se spovedeasca la un preot care avea vreo 22 de ani, de altfel figura cea mai antipatica din tot filmul.

Alta scena mizerabila din film, la final cand asta este impuscat de baietii din cartier intr-o situatie absolut penibila, de un nerealism atroce, imediat apare pulica ala de 14 ani cu medalia americanului din timpul razboiului.

Scena cea mai infecta din tot filmul este cand americanul este impuscat de "baietii de cartier", toti smecerasii aia traiau intr-o ditamai casoaia ei fiind verisori toti, dupa cum apare in film avea cel putin vreo 20 de camere, si cand apare americanul in fata casei lor toti apar la ferestre cu armele in mana, si cand americanul a bagat mana in buzunarul de la piept sa isi aprinda o tigara, toti au crezut ca scoate un pistol si l-au ciuruit, fiecare tragand cel putin vreo 50 de catuse, iar ca arme fiecare avea macar un uzzy. Asta in conditiile in care ei erau smecerii cartierului iar in fata lor era un mos de 80 de ani.

Daca tineti la sanatatea voastra mentala, pshihica, psihologica, cerebrala, nervoasa evitati scarbosenia asta ordinara de film.

*Alecs*05.07.2010 21:54

A vazut cineva trilogia bazata pe romanele lui Stieg Larsson si anume : The Girl with the Dragon Tattoo, The Girl Who Kicked the Hornet's Nest si The Girl Who Played with Fire ?

weedandweird06.07.2010 07:24

POKER-cel mai prost film ever regizat de comisarul Moldovan.

Personaje voit burlesti,impinse la limita ridicolului dar care in final trimit insusi filmul in derizoriu,

aceeasi marota obositoare a "ciocoilor noi" ,moravuri usoare,decadenta etc(ciorba reincalzita).

Joc neconvingator(hmm,la un asemenea scenariu era foarte greu dealtfel) al actorilor in multe

momente ale filmului.Scenele reprezentand partidele de poker sunt ridicole spre infantile(genul

asta de jucatori sunt visul oricarui "pokerist" care se respecta in viata reala).

Singurul lucru notabil este aparitia JOJO-bunei in bida goala :)) .

Azzido08.07.2010 17:36

The Twilight Saga: Eclipse

probabil printre cele mai proaste filme la care am asistat vreodata.

razvan2810.07.2010 12:21

Daca ai 12 ani si esti clasa a 5a e o capodopera :))

Maye10.07.2010 20:35

Am vazut noul Clash of the titans.

O porcarie!

Berlin Calling

10/10 pentru amatorii genului.

vlad11.07.2010 09:24
razvan2811.07.2010 11:45
am vazut si eu porcaria asta de film, de fapt a fost primul film vazut anul asta, sfatul meu este sa nu va puna dracu sa va uitati ca va blestemati zilele.

Porcarie de film tipic americana, va povestesc pe superscurt subiectul, un veteran al razboiului din Coreea, care a lucrat toata viata la uzina ford traieste singur la periferia unui oras intr-un cartier unde pare ca e singurul american, restul imigranti asiatici (chinezi si vietnamezi). Filmul debuteaza cu decesul sotiei sale si cu viata lui dupa.

Omul americanul tipic, fixist, batos, cu constiinta lucrurilor bune, este destul de retras si din cauza varstei, si a singuratatii si a faptului ca nu se intelege bine cu copiii sai plecati intr-un oras mare. Americanul nu este foarte religios, defpat vede religia ca pe ceva foarte personal, sotia lui in schimb era foarte religioasa iar inainte sa moara aceasta i-a promis preotului sa il faca pe sotul ei sa se apropie de biserica/ sa se spovedeasca mai mult.

Americanul traieste singur cu cainele sau intr-o casa destul de mare si f bine intretinuta si are o masina un Torino de la ford, de prin anii 70, masina pe care o foloseste ff rar dar pe care o intretine excelent.

De ceva timp langa el s-au instalat imigranti asiatici care fac tot felul de rele in cartier, galagie, agreseaza persoane, pe scurt cam ce fac gastile de cartier de la noi. Americanul asta ii uraste pe imigranti pentru ca din cauza lor cartierul a devenit foarte nesigur.

Actiunea filmului ca si desfasurarea sunt de toata jena, poveste cusuta cu ata alba, niciun pic de realism, rasturnari de situatie mai ceva ca la circ, in final se ajunge ca americanul asta care ii detesta pe vecinii lui imigranti, sa le dea casa, masina asta desi el avea copii iar nepoata lui urma sa inceapa facultatea. Mai mult decat atat, a murit pt familia aia de asiatici, care era agresata de o banda de baietii de cartier.

Filmul mi-a inarit inca odata convingerea de ce nu trebuie sa te uiti la filmele americane, subiecte telenovelistice cu rezolvari de nici Jozefinii nu le poate face, adica americanul asta a dat masina unui putoi de chinez de nici 14 ani desi cu o saptamana inainte asta incercasa sa i-o fure, sau americanul care nu fusese niciodata la biserica, in 3 zile ajunge sa se spovedeasca la un preot care avea vreo 22 de ani, de altfel figura cea mai antipatica din tot filmul.

Alta scena mizerabila din film, la final cand asta este impuscat de baietii din cartier intr-o situatie absolut penibila, de un nerealism atroce, imediat apare pulica ala de 14 ani cu medalia americanului din timpul razboiului.

Scena cea mai infecta din tot filmul este cand americanul este impuscat de "baietii de cartier", toti smecerasii aia traiau intr-o ditamai casoaia ei fiind verisori toti, dupa cum apare in film avea cel putin vreo 20 de camere, si cand apare americanul in fata casei lor toti apar la ferestre cu armele in mana, si cand americanul a bagat mana in buzunarul de la piept sa isi aprinda o tigara, toti au crezut ca scoate un pistol si l-au ciuruit, fiecare tragand cel putin vreo 50 de catuse, iar ca arme fiecare avea macar un uzzy. Asta in conditiile in care ei erau smecerii cartierului iar in fata lor era un mos de 80 de ani.

Daca tineti la sanatatea voastra mentala, pshihica, psihologica, cerebrala, nervoasa evitati scarbosenia asta ordinara de film.

Nu stiu de ce zici toate astea pt ca e un film foarte bun.Chiar daca nu e concludent vreau sa spun ca pe IMDB e unul din filmele din top , si in general este foarte apreciat.Dar stii cum e - gusturile difera . Totusi puteai sa spui ca nu iti place nu ca e o porcarie.Parerea mea e ca e chiar un film foarte bun.

axl11.07.2010 18:13
Repo Men - Un sf bunicel. Am grezut ca are un sfarsit de cacao, pana la urma s-a dovedit a fi decent. Nice cameo from John Leguizamo.
Mihai12.07.2010 06:14

Stalingrad, 1993. Despre batalia cu acelasi nume. Un film dur despre realitatile razboiului. Nu va asteptati la "americanisme".Se gaseste cu subtitrari atat in romana cat si engleza.

razvan2822.07.2010 00:03

Brooklyn's finest

Un film cu Richard Gere , destul de bun . Intamplarile a trei politisti din NY prezentate in paralel.Interesant filmul , bun de vazut cand aveti chef de un film bun.

«1565758596089»