FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1555657585989»
vlad09.06.2010 14:14
Hot Tube Machine - frumusel, nu este cel mai bun film din istorie, dar mi-a placut.

Scuze. Poate nu am ales potrivit momentul sa vad filmul. Depinde si de starea dar si de timp. Mie gandul imi zbura la probelemele pe care incerc sa le rezolv. Sunt contra-cronometru cu timpul. Si m-am gandit ca in cele 2 ore de vizonare puteam sa rezolv cateva probleme. O sa ma mai uita la filme dupa ce ma mai degrevez de sarcinile pe care le am de indeplinit.

@Catalin,stiu ca filmul nu este rau. Si este mult mai putin dizgratios decat Milk. Asta imi reprosam. Am vazut Milk si nu am vazut un film mult mai bun: Brokeback Mountain.

razvan2809.06.2010 16:20

Pulp Fiction...destul de plictisitor.Un film de nota 6

axl09.06.2010 16:29
Pulp Fiction...destul de plictisitor.Un film de nota 6

WTF?!

vlad09.06.2010 17:43
WTF?!

WTF?! de 2 ori

MikStelista09.06.2010 17:50
Am vazut ieri Prince of Persia. Eu zic ca face toti banii. Nu sunt adeptul SF-urilor, dar asta merge.

E misto filmul, vazut azi :thumbsup:

MikStelista09.06.2010 18:12

hahahaha :)))))

L-am vazut acasa :P Si poza de la profil am schimbat-o :D

vlad09.06.2010 18:26
hahahaha :)) )))

L-am vazut acasa :P Si poza de la profil am schimbat-o :D

Eu ti-am spus doar ce-am visat. :)

Nu stiu ce cautai tu pe acolo. Cred ca te ratacisei.

razvan2809.06.2010 19:54
WTF?! de 2 ori

Vi s-a parut a fi bun/foarte bun ?

vlad09.06.2010 20:15
Vi s-a parut a fi bun/foarte bun ?

demential

Ronnie09.06.2010 20:30
Scuze. Poate nu am ales potrivit momentul sa vad filmul. Depinde si de starea dar si de timp. Mie gandul imi zbura la probelemele pe care incerc sa le rezolv. Sunt contra-cronometru cu timpul. Si m-am gandit ca in cele 2 ore de vizonare puteam sa rezolv cateva probleme. O sa ma mai uita la filme dupa ce ma mai degrevez de sarcinile pe care le am de indeplinit.

Da' nu e obligatoriu sa ne placa amandurora filmul. Eu din cate am observat avem gusturi putin diferite. :)

vlad10.06.2010 08:46
Da' nu e obligatoriu sa ne placa amandurora filmul. Eu din cate am observat avem gusturi putin diferite. :)

Nu avem gusturi diferite. Amandurora ne place Milk :).

Avem doar stari diferite.:) Acum cativa ani eram mult mai relaxat.

Ti-am mai spus ,depinde si de momentul in care alegi sa vezi un film. Probabil ca as plange acum si la Top Secret.

razvan2810.06.2010 19:58
demential

Mie unul nu prea mi-a placut...dar stiti cum e : filmele lui Tarantino pot sa iti placa foarte mult sau deloc.Au acel "ceva special" care le face unice.

Ca serial am inceput sa ma uit la House..genial doctorul :))

Parca ar fi un doctor roman :))

blindica12.06.2010 10:18

Deseara ma duc la premiera Killers,invitatie de la Kiss Fm :worthy: .S-ar putea sa nu fie cine-stie-ce.

Later edit.

Am fost,a fost super.

Imbina gusturile ambelor sexe,e Ashton Kutcher pentru femei :puke: si Katherine Heigl :wub: :wub: :wub: pentru noi,si va asigur ca tipa este super,in caz ca n-o stiati.

Aveti parte de actiune si comedie de buna calitate.

razvan2812.06.2010 21:31

O stiu pe Katherine Heigl :naughty:

Maye13.06.2010 23:43

I love you Phillip Morris

Bun pentru homosexuali si pentru escroci.Nimic interesant , decat o parte a scenariului.

Eu cand vreau sa fluier , fluier

Nimic deosebit.

Francesca mult peste.

Maye13.06.2010 23:47
Poate Green Zone cu Matt Damon sa ma dezmorteasca. Sa vedem!

M-a dezamagit teribil.

Slabut rau.

razvan2816.06.2010 22:22

Gran Torino

Un film care te face sa iti para rau ca nu exista nota 11.Genial , fantastic , minunat.

Clint Eastwood un actor care desi are 80 de ani , a jucat in acest film la 78 dar a facut-o perfect.

vlad17.06.2010 03:48
Amandurora ne place Milk :) .

Dorele,Dorele! :D Ce-ti trecu si tie prin minte! Ma bagi in "G(a)ura presei".

se7en17.06.2010 17:35
Half Nelson - cu Ryan Gosling. unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut in ultima vreme.
razvan2820.06.2010 14:21

Seven

Un film superb , cu Morgan Freeman , Brad Pitt si Kevin Spacey.Un film palpitant care m-a tinut 2 ore legat de canapea...

se7en21.06.2010 10:50
Lucky Number Slevin - frumos film, imi pare rau ca abia acum l-am vazut. Josh Hartnett, Bruce Willis, Morgan Freeman, Ben Kingsley, Lucy Liu si Stanley Tucci intr-un thriller foarte bine gandit si realizat.
Adrian23.06.2010 11:02

The A-Team

Cel mai bun film din 2010!

TURKU23.06.2010 11:18
vlad23.06.2010 12:42

The A-Team

Cel mai bun film din 2010!

Adriane,Adriane :nono: .

Cred ca ai vrut sa spui altceva . Cel mai bun film cu batai pe care l-ai vazut tu. Nu-mi imaginez cum un remake al unui film al anilor '80 (actiune,comedie) poate fi filmul anului 2010.

Este ca si cum as spune cu un remake al lui Knight Rider cu Badr Hari in rol principal ar fi filmul anului. Ca iubitor de K1 as putea,poate,sa spun asta dar ca iubitor de filme nu cred as face-o.

Stiu ca esti un fan inrait al luptelor UFC si ca l-ai vazut pe Quinton 'Rampage' Jackson batandu-se pe acolo si probabil ca din acest motiv ai spus chestia cu filmul anului.

Probabil ca "Rampage" este unul dintre cei mai buni luptatori din UFC ... dar pe platourile de filmare mai trebuie sa si interpretezi nu doar sa dai cu pumnul.

Sa nu te superi pe mine. Poate ceilalti colegi ma vor contrazice. Scuze.

Adrian23.06.2010 13:33

Nu, nu. Chiar nu din cauza lui Rampage, fost superstar in Pride, fost campion la semigrei in UFC :P

Filmul a fost facut cat se poate de aproape de serial. Chiar si actorii se apropie de originali. Evident ca exista o diferenta mare intre Mr. T si Rampage dar nah... Mr. T, la fel ca Chuck Norris, e numai unul. Chiar nu vad cine l-ar fi putut juca pe el. In rest, Face, Hannibal si Murdock au fost absolut perfect interpretati de actorii respectivi. Sa nu se inteleaga ca Rampage nu l-a interpretat bine pe B.A. Doar ca nimeni nu zice la fel de bine ca Mr. T: "Shut up foo'... I ain't get on no plane!" sau "I pity the foo'!"

Filmul e un pic mai dur ca serialul. Ca fapt divers, in serial nu murea niciodata nimeni. Acum au murit cativa :D

Cine a vazut serialul stie ca sunt unele tipare care sunt respectate in fiecare episod. Ca de ex cel cu neomoratul nimanui. Altul e rasturnatul masinilor in saritura. Partea asta a fost respectata si in film. :D

Vlad, sa te uiti la film si sa imi spui dupa. Sa tineti totusi cont ca e vorba de o Actiune-Comedie, nu bazat pe fapte reale. Chiar daca unele lucruri par un pic exagerate, tine de serialul original, e ceva normal. Asa cum nu poti sa faci un episod din Star Wars fara sabii de lumina, asa nu poti sa faci un film despre The A Team fara aceste exagerari.

Uitati-va, ca nu cred ca nu o sa va placa. O sa muriti de ras tot filmul.

Il gasiti pe the pirate bay la calitate chiar buna. Printre cele mai downloadate.

p.s.

Am, totusi, un singur lucru de reprosat celor care au facut filmul: trebuiau sa foloseasca mai mult soundtrackul original! Cine a urmarit serialul The A Team stie despre ce vorbesc :D

«1555657585989»