FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1525354555689»
razvan2826.05.2010 21:13

In afara de Mircea Diaconu nu mai avem niciun actor bun...

Ai dreptate cand zici , Viziru , Papadopol sau Abramburica....mari actori :))

Dragos Bucur mai e ceva de el nu e chiar asa slab dar cand ne uitam ce avem in spate si apoi la el parca ne cam vine sa ii dam foc..

blindica26.05.2010 21:18
Teleportati in adolescenta daca nu ati vazut inca.M-am indoit de ras.
godsaveultras26.05.2010 21:43
"Eu sunt Fane-ncurcă-lume

Mi-am facut in targ renume

De te uiti in ochii mei

N-ai să stii cat ai să bei!"

Sa-i fie tarana usoara!

Genial! l-am vazut "in actiune" de curand...ramane etern, frumosul de la malul marii!

Sa-i fie tarana usoara!

vlad27.05.2010 06:32
In afara de Mircea Diaconu nu mai avem niciun actor bun...

Ai dreptate cand zici , Viziru , Papadopol sau Abramburica....mari actori :))

Dragos Bucur mai e ceva de el nu e chiar asa slab dar cand ne uitam ce avem in spate si apoi la el parca ne cam vine sa ii dam foc..

Andi Vasluianu mi se pare cel mai tare din generatia asta mai tanara.

razvan2827.05.2010 11:58

Nu il stiu...sincer am inceput sa ma iau dupa gloata si sa nu mai vizionez filmele romanesti din generatia noua.

vlad27.05.2010 12:26
Nu il stiu...sincer am inceput sa ma iau dupa gloata si sa nu mai vizionez filmele romanesti din generatia noua.

E ala mai tinerel dintr-o reclama la vopsea. Se chinuie sa explice unora care-i treaba cu vopseaua..sav.... Si vine meseriasul mai batran si da cu buretele peste explicatiile lui. ....aspergillus.

razvan2827.05.2010 13:45

Ah :))

Gata :D

Il stiu

blindica28.05.2010 07:40
Casanova,identitate feminina . Cu Maria Dinulescu :w00t:
BADboySteaua28.05.2010 07:54

A aparut undisputed 3. Rupe tot filmu :X

Alexandru H.28.05.2010 18:18

In momentul in care noua cinematografie romaneasca e laudata peste tot in lume, e cam penibil sa te plangi de lipsa actorilor. Te poti plange de lipsa unor filme care sa constituie vehicule pentru actori dar nu ca nu ii ai. Plus ca nu trebuie sa exageram, 90% din filmele Epocii de Aur sunt proaste rau: nu se pot ascunde chiar toate in spatele Brigazii Diverse.

Ca o completare, cred ca Maia Morgenstein, Anamaria Marinca si Alexandra Maria Lara sunt mai bune decat toate actritele comuniste la un loc. La actori situatia e mai proasta deoarece multi actori precedembristi au intarit distributia filmelor de dupa revolutie, deci e foarte greu sa identifici actori intr-adevar mari care sa ia fata unui Diaconu sau unui Rebengiuc. Sa zicem Dragos Bucur...

Edit: l-am uitat pe Vlad Ivanov. Mult mai bun decat Bucur...

Le reseau pansant28.05.2010 19:17
In momentul in care noua cinematografie romaneasca e laudata peste tot in lume, e cam penibil sa te plangi de lipsa actorilor. Te poti plange de lipsa unor filme care sa constituie vehicule pentru actori dar nu ca nu ii ai. Plus ca nu trebuie sa exageram, 90% din filmele Epocii de Aur sunt proaste rau: nu se pot ascunde chiar toate in spatele Brigazii Diverse.

Ca o completare, cred ca Maia Morgenstein, Anamaria Marinca si Alexandra Maria Lara sunt mai bune decat toate actritele comuniste la un loc. La actori situatia e mai proasta deoarece multi actori precedembristi au intarit distributia filmelor de dupa revolutie, deci e foarte greu sa identifici actori intr-adevar mari care sa ia fata unui Diaconu sau unui Rebengiuc. Sa zicem Dragos Bucur...

Edit: l-am uitat pe Vlad Ivanov. Mult mai bun decat Bucur...

Nu stiu de ce o incluzi pe Alexandra aici, ea parca nu a jucat in filme romanesti si dupa ce a jucat in Der Undergang nu a mai avur roluri cine stie iar in plus de asta in 2008 parca a fost desemnata de nemti cea mai slaba actrita a anului desi in 2004 primise titlul de cea mai buna. Ca o paranteza nici nu stiu daca stie limba romana.

Asta cu actritele comuniste iarasi e cu dus si intors, faptul ca erau limitate in jocul lor asta nu inseamna ca sunt proaste, nu trebuie uitat ca au unele calitati care acum rar le mai gasesti la actorii tineri in general:

-dictie, pronuntie perfecta, joc de scenta, gestica/mimica etc asta ca sa nu mai amintesc ca majoritatea erau in special cantarete si actrite de teatru, multe dintre ele fiind niste bibliotetecti de opere (ma rog comuniste dar asta e).

Mie niciodata nu mi-a placut maia morgenstein, pe langa faptul ca e urata are si ceva care ma respinge, din generatia tanara imi place diana chiriac si diana cavaliotti.

Maye28.05.2010 22:34

Ca tot vorbiti de filmele romanesti , eu nu pot sa trec peste momentul Francesca.

E unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut vreodata.

vlad29.05.2010 04:00
Ca tot vorbiti de filmele romanesti , eu nu pot sa trec peste momentul Francesca.

E unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut vreodata.

Mai ales regizorul. :)

Ce naiba vedeti la Dragos Bucur? Omul este mai bun decat Viziru sau Mihai Petre. Nu este tipul de actor care sa traga filmul dupa el. Sa fie el "prima donna " unui spectacol. Norocul lui s-a numit Radu Muntean,care a facut o "obsesie" pentru el.

Fiecare regizor lucreaza cu echipa lui. Nu ati vazut acest lucru si la Nae Caranfil? Vizante sau Ovidiu Niculescu sunt cateva exemple(dintre actorii mai tineri). Dragos Bucur nu m-a fascinat cu absolut nimic. Nu este genul de actor care sa faca roluri complexe. Este un tip rigid,nu stie sa improvizeze si are aceasi interpretare in toate rolurile.

Apropos de tinere talentati. L-am uitat pe Ovidiu Niculescu. Este tipul de actor care poate face roluri total diferite si poate intra in pielea personajelor cu mare usurinta.

Am vazut Poker. Glumisca!

Marele regizor aflat la senectute a fost invidiat si de Michael Jackson. Cel din urma a platit bani grei pentru a trai vesnic. Pe Sergiu Nicolaescu il platim noi ( prin intermediul TVR si al Centrului National de Cinematografie) sa fie vesnic pe retina noastra. Acest film este copia fidela a lui Garcea si Oltenii diferenta facand-o niste mari actori care se vand pentru un pumn de galbeni: Horatiu Malaele (et tu, Brutus?),Vladimir Gaitan sau Mircea Diaconu. Chiar nu-si pot pastra decenta actorii astia? A facut-o Radu Beligan,nu putea fi un exemplu pentru multi? Este frustrant pentru multi regizori care se chinuiesc sa stranga un buget pentru un film. Sergiu s-a jucat intotdeauna si cu banii dar si cu nervii nostri.Se lauda ca a beneficiat de bugete si pe vremea lui Ceasca echivalentul a zeci de milioane de euro. Un film prost,pe placul lui ne-a Gigii care cu siguranta se tine cu mana de burta de atat ras. Sa nu o uit pe artista Jojo. Daca ar exista ceva mai jos de penibil cu siguranta ar purta numele ei. Ma opresc. Ar fi multe de zis.

Duceti-va ,vedeti-l si convingeti-va.

PS Imaginati-va scenetele lui Bendeac si aveti o imagine completa a filmului Poker. Sa nu uit! Bendeac apare si el cu o faza in film. Aceleasi scene le-ati vazut de nenumarate ori :"la naiba,in puii mei".

Alexandru H.29.05.2010 05:59

Este o rusine pentru cinematografia romaneasca faptul ca Nicolaescu primeste finantare pentru filmele lui. Daca am fi la inceputul anilor 90, ok, as zice ca nu avem ce face, ca oricum e inconjurat de mediocritati. Insa in perioada in care regizorii tineri primesc premii importante la Cannes sau Berlin, in care cinematografia romaneasca a devenit un punct de reper pentru toti cinefilii care se respecta, noi il ajutam in continuare pe Sergiu sa-si indeplineasca fanteziile.

Ma enerveaza ca unii il apreciaza pentru ca a facut filme istorice la vremea lui. Da, erau si alea niste capodopere...

Bogdan29.05.2010 07:56

ce filme? numai filme sociale, pe baza evenimentelor din comunism. Numai filme triste. In rest.. nimic special. Astea sunt filmele premiate.

Apropo.. anul asta am castigat ceva?

Le reseau pansant29.05.2010 08:50
Insa in perioada in care regizorii tineri primesc premii importante la Cannes sau Berlin, in care cinematografia romaneasca a devenit un punct de reper pentru toti cinefilii care se respecta, noi il ajutam in continuare pe Sergiu sa-si indeplineasca fanteziile.

Eu am injurat 2 zile ca am pierdut vreo 3 ore sa urmaresc porcaria aia cu moartea domnului lazarescu, un film de-o penibilitate extrema si fara nicio urma de realism. Ma rog ca te plmiba medicii de la un spital la altul e adevarat dar nu ca in urma unui accident in care mor 10 insi tot bucurestiul este paralizat si nu mai poate sa primeasca niciun pacient.

La fel si filmul a fost sau nu a fost o alta porcarie, film de apartament, filmat intr-un apartament cu 2 camere, niste decoruri de te ia ameteala si niste replici si mai varza.

Nu vad ce are cinematografia de dupa 90 ceva special pt ca la capitolul replici, dialoguri, imagine, scenariu, decoruri etc sta foarte prost, zici ca au filmat cu telefonul asa de proasta e imaginea, asta ca sa nu mai spun ca a devenit o obsesie injuraturile grele, nu zic ca ma deranjeaza dar as prefera fara.

Ca filme romanesti mi-au placut: marilena de la p7, california dreamin, batalion disciplinar si un film mai nou aparut amintiri din epoca de aur.

axl29.05.2010 08:55
Vizante

Acum vreo 5, 6 ani in Vama, cand era inca comestibila, ne intalnim intamplator cu Vizante.

- Ba, uite-l pe Oreste ala micu.

- Nu, nu sunt Oreste, sunt Vizante.

- Da, Oreste ala micu.

Alexandru H.29.05.2010 09:26

Filmele romanesti din ultimii ani au o calitate izvorata involuntar din lipsa de interes a romanilor pentru cinematografia autohtona: nu sunt deloc indicate marelui public. Asta le transforma in niste experimente destul de interesante pentru criticii europeni, probabil nostalgici dupa realismul italian si francez al anilor 50. Daca mergi la "Politist adjectiv" cu gandul ca vei gasi "un film cu mafioti", vei fi dezamagit crunt; daca privesti totul ca o frantura de viata tipica romaneasca vei fi placut impresionat.

Din pacate, la noi nu are succes Francesca, ci Filantropica.

Maye29.05.2010 10:11
Din pacate, la noi nu are succes Francesca, ci Filantropica.

Da asa e. AM vazut oameni dezamagiti cand au iesit din cinema de la Francesca iar eu eram in draci de multumit de film. Si nu din cauza regizorului Vlade :) (buna ironia oricum , m-ai facut sa zambesc de dimineata).

Bogdane , decat sa vad filme despre tate si pusti tipic americani care au de toate si comedii de prost gust , mai bine vad filme de genul .

razvan2829.05.2010 10:56

Mai eu Francesca nu l-am vazut dar nu stiu ce aveti cu Filantropica mi s-a parut un film foarte bun.

Alexandru H.29.05.2010 11:09
Mai eu Francesca nu l-am vazut dar nu stiu ce aveti cu Filantropica mi s-a parut un film foarte bun.

Slabut rau. Tuse grosiere. Actiune burleasca. Caractere lipsite de profunzime. Genul de comedioara usoara, deghizata intr-un soi de pseudo-parodie sociala.

Daca tot numim comediile usoare "filme foarte bune", nu stiu cum naiba sa numesc "Apocalypse Now": film supranatural?

Bogdan29.05.2010 19:06

@maye si nu vad zilnic acelasi scenariu? mai trebuie sa vad si in filme?

Ce filme romanesti mi-au placut: Marilena de la p7, hartia va fi albastra si milionari de weekend

razvan2829.05.2010 20:42

Eu cand vreau sa fluier , fluier

Filmu destul de bun , mie unul mi-a placut.Finalul insa parca a fost cam prost..

Maye29.05.2010 23:15
@maye si nu vad zilnic acelasi scenariu? mai trebuie sa vad si in filme?

Ce filme romanesti mi-au placut: Marilena de la p7, hartia va fi albastra si milionari de weekend

Pai filmele ce le enumeri tu nu rezuma din nou realitatea?

E o realitate de film in tara asta :)

@all

Ati vazut Eu cand vreau sa fluier , fluier pe vreun torrent?

vlad30.05.2010 05:34
Ati vazut Eu cand vreau sa fluier , fluier pe vreun torrent?

da,exista. Varianta DVD.

Actorul si regizorul Dennis Hopper a murit la varsta de 74 de ani, după ce anul trecut a fost diagnosticat cu cancer la prostata

El a murit in locuinta din Los Angeles, inconjurat de familie si prieteni, scrie Mirror. Casatorit de cinci ori, actorul a lasat in urmă patru copii, cu varste cuprinse intre sase si 47 de ani.

Hopper a fost nominalizat de două ori la Oscar, pentru scenariul filmului "Easy Rider" si pentru rolul din drama "Hoosiers".

«1525354555689»