Ca tot vorbiti de filmele romanesti , eu nu pot sa trec peste momentul
Francesca.
E unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut vreodata.
Mai ales regizorul. 
Ce naiba vedeti la Dragos Bucur? Omul este mai bun decat Viziru sau Mihai Petre. Nu este tipul de actor care sa traga filmul dupa el. Sa fie el "prima donna " unui spectacol. Norocul lui s-a numit Radu Muntean,care a facut o "obsesie" pentru el.
Fiecare regizor lucreaza cu echipa lui. Nu ati vazut acest lucru si la Nae Caranfil? Vizante sau Ovidiu Niculescu sunt cateva exemple(dintre actorii mai tineri). Dragos Bucur nu m-a fascinat cu absolut nimic. Nu este genul de actor care sa faca roluri complexe. Este un tip rigid,nu stie sa improvizeze si are aceasi interpretare in toate rolurile.
Apropos de tinere talentati. L-am uitat pe Ovidiu Niculescu. Este tipul de actor care poate face roluri total diferite si poate intra in pielea personajelor cu mare usurinta.
Am vazut Poker. Glumisca!
Marele regizor aflat la senectute a fost invidiat si de Michael Jackson. Cel din urma a platit bani grei pentru a trai vesnic. Pe Sergiu Nicolaescu il platim noi ( prin intermediul TVR si al Centrului National de Cinematografie) sa fie vesnic pe retina noastra. Acest film este copia fidela a lui Garcea si Oltenii diferenta facand-o niste mari actori care se vand pentru un pumn de galbeni: Horatiu Malaele (et tu, Brutus?),Vladimir Gaitan sau Mircea Diaconu. Chiar nu-si pot pastra decenta actorii astia? A facut-o Radu Beligan,nu putea fi un exemplu pentru multi? Este frustrant pentru multi regizori care se chinuiesc sa stranga un buget pentru un film. Sergiu s-a jucat intotdeauna si cu banii dar si cu nervii nostri.Se lauda ca a beneficiat de bugete si pe vremea lui Ceasca echivalentul a zeci de milioane de euro. Un film prost,pe placul lui ne-a Gigii care cu siguranta se tine cu mana de burta de atat ras. Sa nu o uit pe artista Jojo. Daca ar exista ceva mai jos de penibil cu siguranta ar purta numele ei. Ma opresc. Ar fi multe de zis.
Duceti-va ,vedeti-l si convingeti-va.
PS Imaginati-va scenetele lui Bendeac si aveti o imagine completa a filmului Poker. Sa nu uit! Bendeac apare si el cu o faza in film. Aceleasi scene le-ati vazut de nenumarate ori :"la naiba,in puii mei".