Crazy Heart- Se putea putin mai bine,avand in vedere ca nu era biografic ca in cazul Ray sau Walk the Line. Dar a fost satisfacator. Pentru pasionatii de country sau blues este bine venit acest film.
Inceputul a fost promitator,aparitia lui Colin Farrel alaturi de Jeff Bridges era un element in plus pentru ca acest film sa-ti "fure" atentia dar a fost doar putin fum.
Jeff Bridges face un rol bun (a luat si un Oscar pentru acest lucru). Ca si Joaquin Phoenix in Walk the Line, Jeff isi foloseste propria voce la unele cantece. O fi luat lectii de canto de la Marius Moga? Nu cred. Cam greu sa folosesti computerul la genul asta de muzica. Joaguin Phoenix nu m-a surprins ca stie sa cante,este ereditar in familia lui. Doar este fratele regretatului River Phoenix pe care l-au doborat plantele etno-botanice.
Mie mi-a placut mai mult Walk the Line,pe care l-am mai vazut de catvea ori. Am impresia ca Bruce Springsteen are gesturile lui Johny Cash pe scena. Asa l-am vazut eu in cateva concerte (din pacate nu live). Cred ca din acest motiv imi place mai mult decat Crazy Heart.
She's Out of My League - s.f. romantic recomandat minorilor sub 16 ani sau celor care sunt putin mai frumosi decat dracu'. Subiectul preluat din Frumoasa si Bestia.Adica un nene insignifiant,pandar la un aeroport din State (nu de Romania),cam de nota 5 cum le place lor sa se noteze in film, are marele bulan sa cada pe mainile femeii perfecte (nota 10 in film),blonda,frumoasa,avocat,femeie de succesuri cum ar zice unii pe plaiurile noastre. Asta doar pe Taramul Viselor se poate intampla,adica in America.
Diferenta dintre Frumosa si Bestia si acest film este ca : blonda nu-l indrageste asta de mult pe pandarul de la securitatea aeroportului astfel incat masculul sa se transforme intr-un print ca in povestea de adormit copiii fraieri. Pandarul ramane si la sfarsitul filmului candidat pentru "Frumusete pe muchie de cutit".
The Bounty Hunter -blablablabla.....blablablabla.....blablablabla..... Cum ar zice nazitul cu supa :NEXTTTTTTTTTTTTTTT! Ce am remarcat la acest film . Mai bine zis in afara filmului. O dragoste adolescentina ,cum numai la Liceenii am vazut , intre Leonidas si Ex Blonda lui Pitt presarata cu multe giugiuleli si un mare deget de spartan in fundul lui Aniston. Asa era poza la ziar. Nu impuscati mesagerul!
PS She's Out of My League nu este sf. Ci doar gandul ca o fata de Dorobanti ar putea indragi un frigigii de Zabrauti.