FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1505152535489»
razvan2807.04.2010 22:52
Shutter Island

7/10

Acum am terminat si eu de vizionat Shutter island si chiar nu stiu ce sa zic..

Sincer nu am inteles mare lucru din film dar dupa ce l-am luat pas cu pas parca am reusit sa dibuiesc ceva..Teddy e doar o imaginatie , personajul real e Andrew care nu recunoaste ca si-a omorat sotia.In final mai e si intrebarea "ce e mai bine ? sa traiesti ca un criminal sau sa mori ca un om cumsecade ? " si apoi Andrew / Teddy care se duce cu doctorii...

Un film destul de complicat din care eu sincer nu am inteles mare lucru...cineva sa ma lamureasca si pe mine ?

Maye07.04.2010 23:09

Pai ai inteles in mare parte.

Finalul e ambiguu ceea ce si a fost , pentru mine , farmecul acestui film.

Nu i-am dat nota mai mare pentru ca am vazut filme si mai bune.

axl09.04.2010 18:46

Greu la deal cu boii mici. Am terminat 8 sezoane din That 70's Show.

Probabil ma apuc de Two and a Half Men.

razvan2809.04.2010 21:54

From Paris with love

La inceput plictisitor si chiar ma gandeam ca o sa fie un film de actiune clasic cu batai si impuscaturi da nu a fost chiar asa...8/10 :D

vlad11.04.2010 05:13

Crazy Heart- Se putea putin mai bine,avand in vedere ca nu era biografic ca in cazul Ray sau Walk the Line. Dar a fost satisfacator. Pentru pasionatii de country sau blues este bine venit acest film.

Inceputul a fost promitator,aparitia lui Colin Farrel alaturi de Jeff Bridges era un element in plus pentru ca acest film sa-ti "fure" atentia dar a fost doar putin fum.

Jeff Bridges face un rol bun (a luat si un Oscar pentru acest lucru). Ca si Joaquin Phoenix in Walk the Line, Jeff isi foloseste propria voce la unele cantece. O fi luat lectii de canto de la Marius Moga? Nu cred. Cam greu sa folosesti computerul la genul asta de muzica. Joaguin Phoenix nu m-a surprins ca stie sa cante,este ereditar in familia lui. Doar este fratele regretatului River Phoenix pe care l-au doborat plantele etno-botanice.

Mie mi-a placut mai mult Walk the Line,pe care l-am mai vazut de catvea ori. Am impresia ca Bruce Springsteen are gesturile lui Johny Cash pe scena. Asa l-am vazut eu in cateva concerte (din pacate nu live). Cred ca din acest motiv imi place mai mult decat Crazy Heart.

She's Out of My League - s.f. romantic recomandat minorilor sub 16 ani sau celor care sunt putin mai frumosi decat dracu'. Subiectul preluat din Frumoasa si Bestia.Adica un nene insignifiant,pandar la un aeroport din State (nu de Romania),cam de nota 5 cum le place lor sa se noteze in film, are marele bulan sa cada pe mainile femeii perfecte (nota 10 in film),blonda,frumoasa,avocat,femeie de succesuri cum ar zice unii pe plaiurile noastre. Asta doar pe Taramul Viselor se poate intampla,adica in America.

Diferenta dintre Frumosa si Bestia si acest film este ca : blonda nu-l indrageste asta de mult pe pandarul de la securitatea aeroportului astfel incat masculul sa se transforme intr-un print ca in povestea de adormit copiii fraieri. Pandarul ramane si la sfarsitul filmului candidat pentru "Frumusete pe muchie de cutit".

The Bounty Hunter -blablablabla.....blablablabla.....blablablabla..... Cum ar zice nazitul cu supa :NEXTTTTTTTTTTTTTTT! Ce am remarcat la acest film . Mai bine zis in afara filmului. O dragoste adolescentina ,cum numai la Liceenii am vazut , intre Leonidas si Ex Blonda lui Pitt presarata cu multe giugiuleli si un mare deget de spartan in fundul lui Aniston. Asa era poza la ziar. Nu impuscati mesagerul!

PS She's Out of My League nu este sf. Ci doar gandul ca o fata de Dorobanti ar putea indragi un frigigii de Zabrauti.

rezistenta_ultras11.04.2010 06:25

Am vazut Poker de Sergiu Nicolaescu aseara la cinemapro.vi-l recomand cu caldura.se rade destul de mult.

Horatiu Malaele in rol de mafiot e cel mai amuzant din film,si Jojo in rol de curva basarabeanca isi joaca rolul exceptional.

Are si niste scene fierbinti filmul,cu Jojo in prim plan...imi parea ca are tatele mai mari dar se pare ca m-am inselat.

axl11.04.2010 06:55
Crazy Heart- Se putea putin mai bine,avand in vedere ca nu era biografic ca in cazul Ray sau Walk the Line. Dar a fost satisfacator. Pentru pasionatii de country sau blues este bine venit acest film.

Inceputul a fost promitator,aparitia lui Colin Farrel alaturi de Jeff Bridges era un element in plus pentru ca acest film sa-ti "fure" atentia dar a fost doar putin fum.

Jeff Bridges face un rol bun (a luat si un Oscar pentru acest lucru). Ca si Joaquin Phoenix in Walk the Line, Jeff isi foloseste propria voce la unele cantece. O fi luat lectii de canto de la Marius Moga? Nu cred. Cam greu sa folosesti computerul la genul asta de muzica. Joaguin Phoenix nu m-a surprins ca stie sa cante,este ereditar in familia lui. Doar este fratele regretatului River Phoenix pe care l-au doborat plantele etno-botanice.

Mie mi-a placut mai mult Walk the Line,pe care l-am mai vazut de catvea ori. Am impresia ca Bruce Springsteen are gesturile lui Johny Cash pe scena. Asa l-am vazut eu in cateva concerte (din pacate nu live). Cred ca din acest motiv imi place mai mult decat Crazy Heart.

She's Out of My League - s.f. romantic recomandat minorilor sub 16 ani sau celor care sunt putin mai frumosi decat dracu'. Subiectul preluat din Frumoasa si Bestia.Adica un nene insignifiant,pandar la un aeroport din State (nu de Romania),cam de nota 5 cum le place lor sa se noteze in film, are marele bulan sa cada pe mainile femeii perfecte (nota 10 in film),blonda,frumoasa,avocat,femeie de succesuri cum ar zice unii pe plaiurile noastre. Asta doar pe Taramul Viselor se poate intampla,adica in America.

Diferenta dintre Frumosa si Bestia si acest film este ca : blonda nu-l indrageste asta de mult pe pandarul de la securitatea aeroportului astfel incat masculul sa se transforme intr-un print ca in povestea de adormit copiii fraieri. Pandarul ramane si la sfarsitul filmului candidat pentru "Frumusete pe muchie de cutit".

The Bounty Hunter -blablablabla.....blablablabla.....blablablabla..... Cum ar zice nazitul cu supa :NEXTTTTTTTTTTTTTTT! Ce am remarcat la acest film . Mai bine zis in afara filmului. O dragoste adolescentina ,cum numai la Liceenii am vazut , intre Leonidas si Ex Blonda lui Pitt presarata cu multe giugiuleli si un mare deget de spartan in fundul lui Aniston. Asa era poza la ziar. Nu impuscati mesagerul!

PS She's Out of My League nu este sf. Ci doar gandul ca o fata de Dorobanti ar putea indragi un frigigii de Zabrauti.

Exact la astea 3 m-am uitat si eu alaltaieri. Numai ca pe The Bounty Hunter l-am intrerupt la jumate.

Bun Crazy Heart, rol frumos facut de Jeff Bridges.

vlad11.04.2010 08:25
Numai ca pe The Bounty Hunter l-am intrerupt la jumate.

Si eu care vroiam sa te intreb cum se termina. :)

Am avut odata proasta inspiratie sa merg sa vad Calatorie spre centru pamantului la cinema. Dupa o jumate de ora m-am ridicat de pe scaun,am zis printre dinti(dar m-au auzit cativa oameni) :"Ce plm,asta-i film?" si m-am tirat.

Sa nu-i ranim inima domnisoarei din Pipera ca suntem asa de duri cu porcaria asta de film. Dupa ce am facut comentariul la film ,am vazut pe stirile pro ceva despre acest film. Cam aceasi parere o au foarte multe persoane. In America au fost putin mai toleranti. Dar acolo numarul retardatilor este direct proportinal cu numarul locuitorilor. Plus ca sunt foarte multi mexicani.

Daniel-Ionut11.04.2010 08:36

Azi m'am hotarat sa ma uit la Avatar.

Si mai vreau si eu o comedie buna, ce recomandati :hmmm:

vlad11.04.2010 08:47

Modern Times sau The Great Dictator. Jmekere rau. Sunt cu liceeni .Gen The Hangover.

Sau..... pe Digi,reluare la un meci. :)

Vizionare placuta.

pytycrys11.04.2010 08:50

Boat/Road/Euro trip, American Pie 1-3 , Role Models.

Sau, intr-adevar, poti sa te uiti la reluarea de la Real- Barca si sa razi :D

Vezi ca vlad rade de tine :D

vlad11.04.2010 08:53
Boat/Road/Euro trip, American Pie 1-3 , Role Models.

Sau, intr-adevar, poti sa te uiti la reluarea de la Real- Barca si sa razi :D

Vezi ca vlad rade de tine :D

Eu ii mai recomand si Milk. O sa moara de ras.

pytycrys11.04.2010 08:54

HAHAHAHAHA=))

Ontopic: Alt film,care e foarte bun este Brokeback Mountain.

Serios, ramai la recomandarile din primul post

Daniel-Ionut11.04.2010 09:01
Modern Times sau The Great Dictator. Jmekere rau. Sunt cu liceeni .Gen The Hangover.

Sau..... pe Digi,reluare la un meci. :)

Vizionare placuta.

Exact la Charlie Chaplin nu ma uitam eu acum :D

Am vazut American Pie 1-7... trip'urile

La Role Models nu m'am uitat :hmmm:

vlad11.04.2010 09:09
Exact la Charlie Chaplin nu ma uitam eu acum :D

Am vazut American Pie 1-7... trip'urile

La Role Models nu m'am uitat :hmmm:

Lasand gluma la o parte ai putea sa incerci She's Out of My League. Este nou,este un film de duminica dupa-amiza. Poti cauta pe imdb date despre el.

MikStelista11.04.2010 09:15
Sa nu-i ranim inima domnisoarei din Pipera ca suntem asa de duri cu porcaria asta de film.

Putin imi pasa ce gen de filme urmariti voi. Mie-mi plac comediile, la asta ma uit! :)

Comentati pana maine, e opinia voastra!

Daniel-Ionut11.04.2010 09:17
Putin imi pasa ce gen de filme urmariti voi. Mie-mi plac comediile, la asta ma uit! :)

Ce coincidenta, si mie imi plac comediile :happy::naughty:

MikStelista11.04.2010 09:21

Nu ma uit doar la comedii!

I-am raspuns lui Vlad... De parca ma doare pe mine ca Bounty Hunter nu a fost pe placul unora de pe aici :)

vlad11.04.2010 09:21
Ce coincidenta, si mie imi plac comediile :happy::naughty:

Ne puteti recomanda si noua cateva comedii. Dar comedii.

Daniel-Ionut11.04.2010 09:23
Nu ma uit doar la comedii!

Dar nici eu :naughty:

Acum sa lasam gluma de'oparte, vreau si eu o subtitrare la Freestyle [2010]... il am de o luna in calculator cred... dar nu gasesc subtitrare :dry:

Bogdan11.04.2010 09:27
The Boondock Sanits 2 - All Saints Day mie mi-a placut destul de mult.
vlad11.04.2010 09:34

M-as urca pe cal si m-as duce sa vad The Wolfman. Ar suna bine: Anthony Hopkins si Benicio del Toro.

Dar imi este teama sa nu-mi dau cu stangu-n dreptu'. Nu cred ca ar fi o pierdere de timp pe vremea asta o iesire la cinema.

Sau sa ma duc la un baschet?

pytycrys11.04.2010 10:02

Du-te la baschet.

The Wolfman e film de vazut la calculator, in timp ce dormi.

axl11.04.2010 11:31
Sau sa ma duc la un baschet?

Eu am fost la un rugby pe plaja.

Am imbatranit.

Azzido14.04.2010 15:19

De vazut Invictus, cu Morgan Freeman.

She's out of my league e o comedie bunicica, de vazut cand nu ai altceva mai bun de facut.

Recomand documentarele facute de BBC: tocmai am terminat de vazut seria "How earth made us", foarte interesante episoadele. Daca le vedeti in HD e si mai bine.

«1505152535489»