@Daniel-Ionut
Blind Slide e un film chiar foarte bun.Interesanta si povestea.
@Daniel-Ionut
Blind Slide e un film chiar foarte bun.Interesanta si povestea.
From Paris with love
Asta vreau si eu sa-l vad.
Am terminat de vizionat The Hurt Locker.Un film frumos , mi-a placut dar parca nu chiar atat de bun incat sa primeasca atatea premii.A avut o poveste buna , realista care a prezentat viata soldatiilor (genistilor) din Irak dar parca a lipsit ceva care sa il faca filmu ala care ar merita atatea premii.
Asta vreau si eu sa-l vad.
E misto
Mie-mi place cum joaca John Travolta. Mi-a placut super mult si in Face off.
cum am mai spus, mie nu prea mi-a placut Inglorious, povestea e mult prea "americanizata". nici avatar nu e deloc impresionant. si nici hurt locker.
mie imi placuse destul de mult district 9, cu mentiunea ca finalul putea fi mai misto.
@ Razvan
povestea din hurt locker nu e in niciun caz realista... e doar o romantare americana de prost gust, dovada ca nici macar nu a primit girul armatei sua din cauza inexactitatilor si eroismului mult fortat din scene.
From Paris with love
Nu-i chiar asa bun. In afara de referirea la Royal with cheese e un simplu film de actiune. Si dinastia tudorilor ala joaca prost.
Sa fim seriosi , Hurt Locker nu merita Oscar-ul.Trebuie sa justifice si americanii cumva prezenta (inca) in Irak.
Vreau si eu subtitrare la Freestyle ![]()
Vreau si eu subtitrare la Freestyle![]()
Great. Alt film cu ciori si drama de ciori.
povestea din hurt locker nu e in niciun caz realista... e doar o romantare americana de prost gust, dovada ca nici macar nu a primit girul armatei sua din cauza inexactitatilor si eroismului mult fortat din scene.
Si genistii romani au spus ca nu are legatura cu realitatea.
Pana la urma si The Hurt Locker este fantezie sau s.f.
Dar a dat bine la publicul american avid de eroi care reteaza capul balaurului terorist.
Gluma-i gluma dar Die Hard a ratat la mustata Oscarul.
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief
Un film pentru prescolari.
Astia de la mine din liceu toti ca e tare filmu da io sincer de cand l-am vazut mi s-a parut a fi un film pentru cei de maxim 14 ani.
Monster
Un Oscar, un Bafta si-un Urs nemeritate de Charlize. In afara de asemanarea izbitoare cu personajul real (dar asta-i treaba de make-up) Theron n-a facut altceva decat sa se scalambaie. Un joc foarte bun al Christinei Ricci in schimb, care de obicei nu face altceva decat sa stea acolo si sa para grava. In filmul asta chiar a jucat.
Shutter Island
Slab si fara credibilitate. La un moment dat e imposibil sa nu-ti dai seama ce se petrece. Din punctul asta de vedere prefer The 6th Sence, macar am ramas in ignoranta pana la dezvaluirea de la sfarsit. Sau poate ma insel eu, ma enerveaza DiCaprio care la 36 de ani arata ca la 12.
(Survival)... of the Dead
Romero a ajuns rahat. Un film de toata jena, DE TOATA JENA. Mai prost ca Land si Diary. Inclin din ce in ce mai mult sa cred ca Night si The Crazies au fost accidente.
Desi imi plac thrillerele psihologice cu si despre dereglati, Shutter Island este mult prea previzibil, strica tot farmecul. The Jacket, cel putin pt mine, ramane filmul de referinta al acestui gen.
a vazut cineva daybreakers?
a vazut cineva daybreakers?
Ideea e bunicica, e luata din Last Blood, un comic, dar realizarea lasa de dorit. Nu m-a impresionat cu nimic.
The Blind Side
Nici asa rau, nici asa bun. Bazat pe fapte reale, personajul real arata mult mai "smecher" decat Big Mike din film. Presupun ca Sandra Bullock a luat Oscar prin eliminare. Si mesajul transmis de The Academy e ca e ok sa fii bitchy atat timp cat ai inima.
Nu cred ca a luat chiar prin eliminare , rolul l-a jucat foarte bine.
Vazut ieri: The Bounty Hunter ![]()
Am vazut Zombieland. Are dinamism,e misto.Woody Harrelson,mereu un actor bun.
Am vazut Zombieland. Are dinamism,e misto.Woody Harrelson,mereu un actor bun.
Nu are nimic din ce ar trebui sa aibe un film cu zombie. Si ca tot veni vorba de Woody, tocmai ce-am vazut Defendor, un film ciudatel.
Where the Wild Things Are
E ceva necurat cu filmul asta, pare stupid dar e doar abstract. Bun.
Cand n-ai somn te uiti la filme.
Vidocq - un Paris la 1830 absolut superb, imagine foarte buna, fara clisee, poveste simpatica, bube si dinti negri.
Moon - bunicel, de vara, un sefe fara prea mari pretentii.
The Hurt Locker - nu-i de Oscar. Neverosimil si lung. Merge.
Plictisindu-ma azi noapte am citit ce s-a scris pe-aici. In afara de mine si de Vlad nu prea va plac filmele bune.
Depinde de ce-i place fiecaruia. De exemplu daca lui Maye i-a placut un film atunci cu siguranta eu n-o sa-l mai caut:P . Si invers, un fel de Ghita Contra. Sau unii sunt pasibili de ban daca-si exprima pe aici preferintele cinefile.
Pai de ce mai Sabine?
Nu iti plac filmele , care imi plac si mie? ![]()