Initial am vrut sa zic de axl, da´ pe tine te stiam ca nu esti suparacios.
Ideea era cu subiectivismul in a aprecia filmele.
Initial am vrut sa zic de axl, da´ pe tine te stiam ca nu esti suparacios.
Ideea era cu subiectivismul in a aprecia filmele.
Pai nu e normal ca fiecare sa fie subiectiv cand vine vorba de aprecierea unui film ? ![]()
Intreaba-l pe axl. ![]()
Nu intreb pe nimeni nimic , se vor intreba singuri ![]()
Bai da n-are voie omu' sa faca o gluma ca nu se prinde nimeni.
The Bad Lieutenant- in sfarsit si-a revenit Nicolas Cage. Rar a mai facut un rol bunicel dupa cel din Leaving Las Vegas.
Se poate si altfel de duet cu Eva Mendes decat cel din Ghost Rider.
Desi in descriere apare ca drama ,filmul pare mai degraba o comedie neagra care arata ca exista lacune in sistemul mult cosmetizat al politiei sau justitiei americane. Un film destul de bunicel,fata de ce am vazut in ultima perioada.
Alaturi de Nicolas Cage mai apare si Val Kilmer. Si filmul chiar are scenariu.
Cat pe ce sa uit! Americanii astia exagereaza cu scenariile la filme. De la un 2012 plin de efecte si situatii la limita in care personajele principale scapa in ultima secunda din cele mai primejdioase situatii au trecut la un alt cataclism natural pe numele sau The Road ( cu Viggo Mortensen in rol principal) Acest film e diametral opus lui 2012. Totul pare scos din mormant. Filmul iti induce o stare accentuata de depresie. Nici la Cuore nu am suferit atat. Tot asteptam sa apara iar un Jhon Cusack sau un elf sa-l scoata pe Aragorn din acele situatii critice. Ce buna era paine elfilor!
Nu Legolas e in The Road ci Viggo Mortenson aka Aragon .
Oricum un film foarte bun.
Nu Legolas e in The Road ci Viggo Mortenson aka Aragon .
Oricum un film foarte bun.
Scuze,am facut rectificare. Mersi pentru atentie.
The Road ( cu Viggo Mortensen in rol principal)
Unul dintre cele mai bune si realistice post-apoc de la Soylent Green incoace.
Pentru mine a fost cea mai ingenioasa viziune post apocaliptica si cred cea mai realistica.
Pentru mine a fost cea mai ingenioasa viziune post apocaliptica si cred cea mai realistica.
V-am spus ca am suferit. Nu este un film pentru sambata seara. Iti strica seara,este un lucru clar.
Nici sa te uiti la el cand esti singur in casa si trist.
E mare pacat daca stai la un etaj inalt.
Nici sa te uiti la el cand esti singur in casa si trist.E mare pacat daca stai la un etaj inalt.
Ca sa nu-ti mai spun ca a ascuns soata mea setul de cutite ale mai bune. Alea care taie mai bine.
Sper ca si lamele ![]()
Eu m-a uitat la el cu frumu si la scena din pivnita si-a infipt involuntar unghiile in bratul meu. Sa nu mai zic ca la sfarsit plangea de sarea camesa de pe ea.
Involuntar toti au avut o problema cu pivnita si un zambet pe fata cu buncarul plin de bunaciuni.
Involuntar toti au avut o problema cu pivnita si un zambet pe fata cu buncarul plin de bunaciuni.
Cam asa va ajunge si Romania. Tu vei sta in buncarul portocaliu. Te doare in 14 ![]()
Daybreakers- Un film dragut dar disproportionat. Insista mult pe niste aspecte nu prea importante si prea putin pe unele esentiale. Parerea mea ![]()
Nu , nu.
Eu voi sta in buncarul mau care va avea tunel direct cu cel plin de bunatati si bunaciuni.
David Mills, scenaristul serialelor NYPD Blue, "The Wire" si "Spitalul de urgență", a murit la varsta de 48 de ani, in urma unui anevrism cerebral, au anuntat, miercuri, reprezentantii postului HBO. David Mills s-a simtit rau in noaptea de marti spre miercuri, pe platourile de filmare din New Orleans, unde postul HBO filma serialul "Treme".
David Mills a câștigat două premii Emmy, pentru scenariile serialelor "The Corner", in 2000, si "The Wire", in 2007.
Assassunation of a high school president - cam o pierdere de timp.
The Lovely Bones - Mi s-a parut o pierdere de timp, daca nu l-as fi vazut in grup l-as fi intrerupt. Petey Jackson, strike 14.
The Reckoning - Foarte bun, si despre el am de spus mai multe, aici:
http://pisici-si-zombie.blogspot.com/2010/...la-3-xxxiv.html
INVICTUS
Un film foarte bun , merita vazut !!!
De mult timp nu am mai vazut un film atat de bun si de placut ![]()
Shutter Island
7/10