Everybody's fine - cel mai emotionant film de mult timp incoace. Uitati-va! Cu Robert De Niro.
Everybody's fine - cel mai emotionant film de mult timp incoace. Uitati-va! Cu Robert De Niro.
@vlad
3. "Dar ,din nefericire, recomandam Marea mahmureala tuturor."
Ronnie,nu tu l-ai recomandat. Daniel era incantat de el. Si dupa aia a ramas contrariat ca exista si filme romanesti,nepromovate. El era vizat de comentariul meu,putin malitios. Daniel,scuze.
Nici nu vreau sa ne aprindem din cauza unui anumit gen de film. Gusturile nu se discuta. Fiecare cu placerea lui.
Poate am prins eu Hangover intr-o dispozitie proasta. O sa incerc sa-l revad. Poate ma mai inmoaie putin. ![]()
In alta ordine de idei : NINJA . Cineva sa-mi traga una in cap.
Why,why???!!! ![]()
Dupa 12 ore de lucru,cu mari dureri de cap zic :"hai sa vad si eu o porcarie de film care sa nu-mi atraga atentia deloc". Totusi ,sunt om. Am oprit filmul exact la lupta finala. Cand se bate ninja bun cu ninja rau. mi-am accentuat si mai rau durerile!
nu stiu daca l-a mai recomandat cineva dar.. un film frumos ar fi law abiding citizen
nu stiu daca l-a mai recomandat cineva dar.. un film frumos ar fi law abiding citizen
s-a zis. ![]()
E super tare
@vlad
da abia acum am vazut semnatura ta ![]()
replica lui dinica la adresa profesorului ala
Nunta Muta- film bunicel ![]()
Legion- o mare balarie.
De acord, de tot rahatul.
Mersi ![]()
Vroiam sa il vad dar daca ziceti asa multi ca e prost filmu nu mai imi pierd timpu ![]()
Recomandati-mi o comedie tare tare tare.
Sa ma doara stomacul de la atata ras.
Mersi ![]()
Recomandati-mi o comedie tare tare tare.Sa ma doara stomacul de la atata ras.
Mersi
Croaziera...e mai vechiutz dar merita.
Old Dogs
M-am uitat si eu la Law Abiding Citizen. 7/10
Old Dogs
Vazut ieri.Bunicel..7/10
@Fane
Daca e vorba despre Boat Trip ,l-am vazut ![]()
azi am avut un chef de ceva thriller mai usurel si m-am uitat la seria Twilight 1 si 2 (new moon) , mai ales ca citisem cartile insa sunt putin dezamagita. Prima parte e construita pe emotie nediluata, nu pe actiune,e ok , insa continuarea ,New moon, lasa de dorit. ... e genul de film acceptabil pentru preadolescenti.
n-am mai vazut un film bun cu vampiri de multi ani.
Da, New Moon chiar e o mare porcarie. L-am gasit in calculator, nu stiu de unde si cum, si dupa titlu parea un film cu vampiri al naibii de bun. I-am dat play si am asteptat sa inceapa actiunea pana s-a terminat filmul.
Am asteptat cu interes sa vad Edge of Darkness(2010) cu Mel Gibson. Mie nu mi-a placut 6/10.
Amintiri din epoca de aur scris de Cristian Mungiu, o comedia chiar reusita.
Inca o reusita a tinerilor regizori romani.
Eu cand vreau sa fluier fluier , romanesc cica ar fi bun
Hurt locker , film care a luat 6 premii BAFTA , mai mult ca Avatar.Ia ghiciti cine e regizor - sotia lui James Cameron ![]()
Fosta sotie...
Star Trek - Am rezistat doar jumatate de film. Probabil e pentru trekers.
The Aristocats - parca parea mai amuzant cand eram mic.
Un nou film de Martin Scorsese, cu DiCaprio in rol principal.
La asta vreau si eu sa ma duc duminica.Am auzit ca e bun.
ieri si azi:
Legion si Ninja Assassin (mi-a placut cum taiau oamenii
misto filmul )