Valkgryie
Film foarte bun , cu Tom Cruise in rolul principal (colonelul Stauffenberg)
Un film care merita vazut , il recomand 100 %
Valkgryie
Film foarte bun , cu Tom Cruise in rolul principal (colonelul Stauffenberg)
Un film care merita vazut , il recomand 100 %
Green Street Hooligans 1 si 2-Foarte frumoase filmele dar,primul s-a axat pe footbal iar al 2lea pe bataie.Nota 9.
Pe primul l-am vazut si eu si mi-a placut foarte foarte mult dar 2 din ce am vazut in trailer mi s-a parut o porcarie care nu avea nicio legatura cu fotbalul.
Old Dogs
Cu John Travolta si Robin Williams , comedie foarte tare.Merita vazuta ![]()
Cum am spus,al 2lea se bazeaza pe batai nu pe footbal...apare de vreo 2 ori ceva intr'o partida intre puscariasi si la unu' in celula..Timp pierdut..
Old dogs ala e bun de ceva?
The midnighit meat train. Mult sange ![]()
Da mie mi-a placut are cateva scene foarte amuzante , e un film care merita vazuta.O alta comedia la care mai razi cu lacrimi e Hangover (marea mahmureala in romana)
....O alta comedia la care mai razi cu lacrimi e Hangover (marea mahmureala in romana)
Fara suparare,
Hangover este o "comedie" la care razi cu lacrimi...de crocodil.
Un film mai slab ca Hangover nici ca se putea. Nota maxima pe care o merita Hangover este 6.
Depinde de gusturi. Mie mi-a placut The Hangover.
sherlock holmes e misto.
mult exagerat in unele cazuri, insa compenseaza oarecum cu scenele funny. per total, e calumea.
Depinde de gusturi. Mie mi-a placut The Hangover.
E foarte tare The Hangover!
Mi'a placut MAXIM! ![]()
ca si reclama de la conex, nu?
E foarte tare The Hangover!Mi'a placut MAXIM!
Prezenta lui Mike Tyson in distributia filmului spune foarte multe lucruri despre acest film.
Cred ca filmele cu Loius de Funes, Fernandel sau fratii Marx sunt capodopere in comparatie cu "Marea labareala".
Repet,mai mare prostie ca acest film nu exista. Sunt ferm convins ca nota foarte mare (8) de pe IMDB a fost saltata de votul multor copiii "vrajiti " de caterinca asta de film.
Dar,sa fim seriosi nota de pe IMDB nu este relevanta. Credeti ca filmul lui Sergiu Nicolaescu, Mihai Viteazul a ajuns la 8.6 fiind votat de publicul consumator de filme istorice sau de aventuri din diferite categorii ale populatiei???? A fost notat de 3269 de persoane. Incredibil de putini!
Radea "maestrul" Nicolaescu de efectele din The Lord of the Rings: The Return of the King . Aplaudacii ii tineau isonul "marelui" regizor. Ca a luat nota mai mare decat multe filme produse la Hollywood. Si ca este unul dintre cele mai bine cotate filme din istoria cinematografiei (despre Mihai Vitezul vorbesc).
O fi fost facut doar cu figuranti,fara a folosi computerul,dar degeaba! Au fost imbracati toti figurantii cu costume de epoca dar li s-au dat pe semnatura si facut instructajul pentru a folosi costumatia. "Nu aveti voie sa murdariti costumul,trebuie predat la recuzita la sfarsitul zilei.Daca vad vreo pata pe haina,va tai solda pe ziua de azi.".
Zici ca-s filmele cu James Bond (pana la Craig Daniel). Ati vazut vreo zgarietura sau urma de noroi pe Roger Moore sau Pierce Brosnan?
Pai The Lord of the Rings: The Return of the King are nota 8.8 pe IMDB din 337134 de votanti!
Cea mai tare comedie este How High
Marea mahmureala mi s-a parut o tampenie ![]()
Il iau si eu...
Imi dau si eu cu parerea despre The Hangover. Este o comedie, nu sunt 2 ore pierdute. Fiecare cu parerea lui si cu experienta lui in filme. Dar oricum nu e de ras cu lacrimi...
As recomanda serialul: Two and half men.
How high-Sunt la mijloc dar filmu' asta e belea!10!
LE:Urmeaza Hangover ala...sa vad de ce e in stare...
@ vlad
Uite aici , nu am cum sa nu fiu de acord cu tine.
Mie mi se par o tampenie filmele de genul Hangover , how high si asa mai departe.
Consider ca aia care se uita sunt niste oameni tristi si numai asa se pot distra.
Parerea mea. ![]()
Hangover e chiar reusit frate... asta reiese si din parerea criticilor...
Abea astept si partea a2a a filmului
!
Poate ca unii dintre voi n-au avut experiente de genul:nici nu mai stiu cum am ajuns aseara acasa !!! ..iar atunci incepi sa suni pe altcineva ca sa-ti zica ce s-a intamplat, exact ca in hangover(intotdeauna m-au distrat fazele astea
) !!
A Haunting in Connecticut.
Are destule defecte, dar e ok pentru un film "de groaza".
Messages deleted - un trhriller cam de nota 8/10
O voce tremuratoare, de pe robotul telefonic, il imploră pe scenaristul, Joel Brandt , să ridice telefonul. Gandind că este o gluma Joel sterge mesajul. Apelantul este gasit mort. Un alt apelant ii lasă lui Joel un mesaj; acolo există o altă crimă ... apoi o alta ... apoi o alta. Ucigasul ii atrage atentia lui Joel, iar la randul lui si Joel este in atentia Politiei. Acum devenit principalul suspect intr-o serie de crime, Joel, descoperă că este tinta acestui ucigaș psihopat care il vizează pe el si munca lui si anume un scenariu scris cu oarecare timp in urma Crimele petrecandu-se conform scenariului...
Homecoming - O fosta iubita psihopata este in stare de orice pentru a-l recastiga pe baiatul visurilor ei.
Hangover e chiar reusit frate... asta reiese si din parerea criticilor...
Tocmai ce-am vazut Law Abiding Citizen. Un film bun,il recomand!
A,si ieri am vazut si Out Cold..comedie 2001,merita de asemenea vazuta...
Apropo,stiti si voi o comedie mai buna? Ca in zilele de azi nu se mai face asa ceva..
Asta caut si eu,o comedie sa razi cu lacrimi...
Asta caut si eu,o comedie sa razi cu lacrimi...
Viata in Romania.
Cum mai e in Sopoca?Poate o vizitez
.