transformers 1 si 2
megan buna, buna, buna, buna de tot !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
transformers 1 si 2
megan buna, buna, buna, buna de tot !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bruno sau 1 ora jumate din viata pierduta
Ma asteptam mai mult de la Sasha Baron Cohen , abia am zambit de cateva ori.Mult mai slab decat Borat
hai sa ma bag si eu: nu mai m-am plictisit la un film ca la avatar de mult timp![]()
L-am vazut si eu, tot IMAX. Vizual, e extraordinar. Daca vorbesti de scenariu, e adevarat ca nu e mare lucru, "Avatar" nefiind mai mult decat Winnetou si Old Shatterhand, sau "Dansand cu lupii", mutat pe alta planeta si cu extraterestrii albastri inalti de 3 metri in loc de apasi.
Old dogs....e funny ![]()
daca va place ceva mai romantic urmariti - "the time traveler's wife"
mai suspans asa - "step father"
si o comedie cat de cat bunicica - " the invention of lying"
astea din ce am urmarit in ultimul timp nu stiu cat de noi sunt vedeti voi
http://www.youtube.com/watch?v=q4pEKQ_zUBo
Ninja Assassin - premiera este astazi la Movieplex Cinema Plaza
Sper sa gasesc si eu bilete maine ![]()
Luni dimineata vor fi decernate Globurile de Aur. Nominalizarile le gasiti pe imdb.
Eu am vazut o parte din filme, acum incerc sa mai vizionez ceva nominalizari care le gasesc pe torente in format bun. Din pacate pentru mine, in orasul meu nu exista niciun cinematograf.
Ceva preferinte??
Apare Capitalism,a love story .Regizat de Michael Moore,un documentar care se doreste a explica fenomenul crizei economice.
Ninja Assasin , vazut ieri la H Multiplex
Foarte bun filmul merita vazut.Un film in care sare sange cu adevarat nu arata cum are ala lama la gatul lui si apoi capul pe jos.Merita sa il vedeti.
The blind side. Un filme superb.
My Sisters Keeper - bai, cat am plans!
GAY! ![]()
The blind side. Un filme superb.
E foarte bun si mie mi-a placut...filmu nu (doar) Sandra Bullock
Law Abiding Citizen film foarte bun si palpitant.Merita vazut !
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
Robert Downey Jr si Jude Law fac o echipa excelenta si isi pun amprenta intr-un mod comic asupra filmului , se completeaza reciproc si se pun in valoare.
Acest "duet" seamana cu cel dintre Dr. House si Dr. James Wilson . Ma face sa cred ca Guy Ritchie urmareste House M.D. ![]()
Filmul are zvac, are nerv, are umor si aduce buna dispozitie.
sincer, mi-a placut mai mult ca avatar. Avatar in afara de efecte a avut un story de rahat. Bunul invinge raul, sageti contra pistoale si cand nu mai faceau fata a venit forta naturii.
Recomand cu caldura Sherlock Holmes
My Sisters Keeper - bai, cat am plans!
+1, drama de-a dreptul lacrimogena.
In afara de efecte avatar e un cliseu de la un capat la altul. NU am avut nici cea mai mica emotie, stiam tot ce va urma fara macar sa ma obosesc.
Deci...**** si anume yeah!!!
acum plec sa il vad pe ninjoc
revin sa va spun parerea
Deci...**** si anume yeah!!!
Asta-i un remake dupa serial. Chiar ma uitam al el. Erau un fortos:Mr T(care face reclame pe la shopping TV),un colonel sau ce grad avea,cu trabucul in gura non-stop,un dement si un Cassanova ![]()