The Shawshank Redemption
Lucky Number Slevin
Blow
Cidade de Deus
American History X
The Others
Seriale: LOST, Prison Break
The Shawshank Redemption
Lucky Number Slevin
Blow
Cidade de Deus
American History X
The Others
Seriale: LOST, Prison Break
MARILENA DE LA P7
Un scurt-metraj romanesc in regia lui Cristian Nemescu care din pacate nu mai este printre noi.
Va las singuri sa vedeti despre ce e vorba, dar va garantez ca e bun. :wink:
Stie cineva cand apare spider-man 3?
in vara apare...
An Inconvenient Truth super film :wink:
A aparut deja :wink:
"the cave" - unul dintre cele mai stupide filme din ultimii ani.
Am vazut acuma 88 minutes si mi s'a parut interesant
...adik e misto ca te tine pana la sfarsit si habar n'ai pana in ultima clipa cine e vinovatul.
Ostatici sub acoperire!!TAXI 4!!
Merg destul de frecvent la movie theatre de aici si am sa zic top 5 celor mai bune filme si top 5 celor mai penibile filme pe care le-am vazut de cand am inceput sa frecventez cinemaua...
Top 5 filme bune:
1. Blood Diamond
2. 300
3. The Prestige
4. The Hills have Eyes 2
5. Disturbia
Top 5 filme penibile:
1. Children of the Men
2. Perfect Stranger
3. Fracture
4. The Cave
5. Blades of Glory
Detalii pentru filme ce apar in fiecare saptamana in SUA/Canada si top 10 aici: http://www.imdb.com/nowplaying/
Care merge sa vada spiderman 3 vinerea asta
?
goal 2
100 si nu stiu cate minute de reclama la adidas plus lobby pentru integrarea lui oua de aur in sua. penibil.
'Green Street Hooligans' si' The diary of a hooligan' sunt pentru suporterii infocati.Cele doua serii Prison Break rup stilul :smile:
goal 2100 si nu stiu cate minute de reclama la adidas plus lobby pentru integrarea lui oua de aur in sua. penibil.
Uite-l pe salvatorul meu. Ai o subtitrare buna la film?
Uite-l pe salvatorul meu. Ai o subtitrare buna la film?
Cica suporterii cotofenelor au refuzat sa se duca la film pe motiv ca e prea SF. Nici un jucator de la Newcastle nu ar ajunge la Madrid. :mrgreen:
@Ronaldo
L-am vazut fara subtitrare dar o sa incerc sa gasesc una pe la amici.
Ieri am vizionat filmul "The number 23"..interesanta "aplecarea" lu' Jim Carrey de la un timp, catre alt gen de filme decat cele de comedie.
P.S. la finalul filmului m-am uitat la ceas. Indica 11:21
))) [cei care-au vazut filmul, stiu la ce ma refer]
Apropo de Jim Carey, am vazut "Eternal sunshine of a spotless mind". E unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut vreodata.
@Ronaldo
Da-mi un buzz pe ym, ti-am facut rost de subtitrare.
The Others - Cel mai bun film horror pe care l`am vazut pana acum. Coloana sonora de exceptie.
"Himerele din Cite Soleil", un film documentar extraordinar, habar n-aveam ca Haiti are asemenea probleme.
"The Simpsons - the movie", hazliu, la fel ca si serialul.
"An unconvinient truth", un documentar recomandat de Azzido, foarte bine realizat si, intradevar, te pune pe ganduri.
"An unconvinient truth", un documentar recomandat de Azzido, foarte bine realizat si, intradevar, te pune pe ganduri.
despre ce e?? 11 septembrie??
Incalzirea globala si posibilele ei efecte pe termen scurt si mediu.
....scuze,am confundat!!
@Yo
Alta data sa nu se mai intample!
"Rome", seria 1 e un film facut foarte bine si foarte realist, mai ales la capitolul "moravuri antice". Astept cu nerabdare seria 2, am inteles ca incepe la HBO in octombrie.
Alt film istoric foarte bine si realist realizat, cu replici reale, este "Jeanne D'arc" al lui Luc Besson.
Little Man , Kong Fu Hustle , Danny the dog , Fun with Dick and Jane , Mission Imposible 3 , American Pie : Band Camp , Servieta cu bucluc , O dadaca plina de surprize
Filmele pe care le`am vazut ieri si azi .. super faine