FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«14567889»
Stanici04.11.2007 18:25

Wag the Dog - am ras cu dintii stransi.

andyro04.11.2007 19:36
La sugestia lui Azzido am vazut si eu documentarul lui Al Gore, e bunicel. Si mi-a lasat impresia de veridicitate.

Arunca (aruncati) o privire si la asta atunci : The Great Global Warming Swindle.

Il gasiti si online aici.

axl2305.11.2007 11:35

@andyro

Cred ca accept a doua sugestie a lui Azzido, cu Milf Hunters. M-am cam saturat sa vad documentare despre incalzirea globala. Sunt de parere ca poporul roman nu va lua niciodata atitudine impotriva ei. De aceea mai bine ne vedem de Alina Plugaru si altele ale noastre.

**alex**05.11.2007 13:31
De aceea mai bine ne vedem de Alina Plugaru si altele ale noastre.

Si de Simona Sensual nu? :blink:

andyro05.11.2007 15:27
@andyro

Cred ca accept a doua sugestie a lui Azzido, cu Milf Hunters. M-am cam saturat sa vad documentare despre incalzirea globala. Sunt de parere ca poporul roman nu va lua niciodata atitudine impotriva ei. De aceea mai bine ne vedem de Alina Plugaru si altele ale noastre.

Al doilea documentar era exact opus primului - pe ideea ca de fapt incalzirea globala e un fenomen natural, datorat in mica masura influentei omului, dar in general toata miscarea "verde" genereaza multi bani pentru cine trebuie.

cristian01406.11.2007 14:46
Si de Simona Sensual nu? :blink:

Si de Laurica.

SSK06.11.2007 15:18

Vrei sa ajungi in Top?

stelistub10.11.2007 18:15
The godfather cel mai jmecher film ;)

Mai misto este Anaconda

Wally10.11.2007 20:52

Mai smecher decat Godfather si Anaconda e Scarface :biggrin:

axl2313.11.2007 02:45

1408

Un film deloc rau. O coloana sonora exceptionala. Nu abunda in efecte speciale extravagante, ceea ce e bine. Daca sunteti atenti are o gramajoara buna de aluzii si trimiteri simpatice, mi-a ramas in minte scena in care tatal ii spune tipului "Si eu am fost ca tine si acum sunt asa, tu esti acum asa dar vei ajunge si tu ca mine", pentru cei familiarizati cu miturile vest-europei medievale e o alegorie perfecta la "Les trois morts". Concluzia, un film ce merita vazut, mai ales la 2 noaptea.

I.N.Money13.11.2007 18:24

@Axl

E mana lui nea Stephen King la filmul asta "1408". Iti recomand "The Langoliers" , tot dupa o carte de a lui :)

axl2323.11.2007 18:51

Resident Evil - Extiction

Un film realizat sub motto-ul "zombie pana la moarte!!!". Bunicel, efecte simpatice, final prost.

-=Danny=-23.11.2007 20:18

Nu place la nimeni The Grudge 2 ... e de groaza , te sperie cel mai rau ....si axl , io zisai primu de 1408 !!! Da io nu am avut subtitrarea la film , asa ca nu prea l-am intzeles ....

c.ronaldo1723.11.2007 20:54

"Change the World", ultimul film care l`am vazut. Despre ceea ce se intampla in unele scoli.. si ma rog.. chestii. Interesant filmul, dar nu extraordinar.

axl2326.11.2007 04:39

"30 days of night", un film bunicel cu vampiri. In sfarsit un film violent, cu mult sange, m-am cam saturat de vampirii lui Blade care se sterg la gura cu servetelul umed dupa ce ciupesc suav jugulara victimei. Tensiune crescendo, efecte bune, vampiri veridici, final un picut fortat, nu prost, previzibil. Multe, multe victime, si mult, mult sange. Pe placul meu.

axl2330.11.2007 15:11

"A fix-up gone bad", super film, a rulat azi pe National TV, la ora 13:00.

Filmarile au avut loc la Buzau, regizorul e cam tampit totusi, sau imi lasa impresia ca e cam tampit. S-au folosit foarte multi figuranti, ceea ce imi aduce aminte de filmarile monumentale din vremea raposatului.

Pentru cei care nu l-au vazut, merita, poate apare pe tracker.

yo_marius01.12.2007 23:42

cautand in seara asta "4 luni,3 sapt......" am dat de filmul romanesc "examen"....excelent!!! mi-a placut la nebunie......

daca o sa-l vedeti va recomand sa cititi inainte cartea "afacerea samoilescu-cozmici"...o carte pe exact aceeasi tema cu filmul din care veti intelege multe!!!

axl2302.12.2007 01:44

"This is England", un film EXTRAORDINAR. Cand vor ei englezii astia fac niste filme de stai in cap.

axl2303.12.2007 02:53

"Bee Movie" si "Ratatouille", doua filme de animatie binisor realizate. In primul m-as fi asteptat la mai mult umor, nu la aspectul de "soft/cute", Seinfeld are o revenire slabuta. Al doilea in schimb m-a impresionat, este un film mai degraba pentru adulti desi banuiesc ca si copii s-ar distra vazand vanzoleala aia de sobolani.

Ce vroiam eu sa spun e ca atat "Bee Movie", "Ratatouille" cat si "Happy Feet" sunt genul de filme care te fac sa crezi intr-o teorie a conspiratiei. Au mai mult un aspect de propaganda decat de "entertainment". Mie unul toate trei mi-au lasat impresia ca ni se pregateste ceva, o revelatie colosala in istoria omenirii, adica genul acesta de filme parca ne-ar pregati pe noi, oamenii, pentru eventualitatea dezvaluirii unui secret secular, cum ca si bursucii ar avea capacitati superioare de comunicare sau ceva de genul asta.

yo_marius03.12.2007 05:16

taxi 4......cu marea dezamagire ca a fost schimbat peugeoutul cu 406 cu modelul407....

Wally03.12.2007 14:00

@Marius

Merita vazut Taxi 4? Am facut si eu rost de el recent, dar nu am apucat sa ma uit...

cRiss4Steaua03.12.2007 14:18

ziceti-mi ceva filme noi, care merita vazute.

yo_marius03.12.2007 19:27

@ wally

daca te astepti la o comedie ca taxi 1 o sa ai o mare dezamagire(ca si mine de altfel....)

accentul e pus mai mult pe actiune (mie mi se pare ca aici au stricat-o..) avand doar cateva momente haioase.....

P.S. eu l-am vazut fara subtitrare si inspectorul ala trasnit are intr-o scena un acces de "petit poule" ....pentru faza aia merita sa-l vezi!!!!

P.P.S. pentru mine un mare soc a fost masina!!!! nu credeam ca 407 poate sa arate mai urat ca 406...dar se poate...

axl2306.12.2007 01:16

Pathfinder, o fantezie interesanta. Mi-a adus aminte de mai multe filme. In primul rand detaliile grafice sunt suspect de asemanatoare cu cele din 300, plus o usoara predilectie pentru trupuri masculine vanjoase. Apoi are mari similitudini, la nivel de poveste, cu The 13th warrior, un film care mie personal mi-a placut la nebunie. Adica avem din nou acea fascinanta confruntare intre civilizatii ce apartin de epoci diferite, paleoliticul si evul mediu timpuriu.

Daca treci peste jocul execrabil al actorului principal si peste unele faze trase de par (vezi snowboarding-ul pe scut) filmul e chiar dragut. Vikingilor le lipseste veridicitatea mai ales din cauza costumelor interesante dar prea impopotonate, in schimb sunt realizati destul de infricosator. Un alt aspect ce-mi aduce aminte de The 13th warrior este inversarea limbajului, paleoamerindienii vorbind engleza si nordicii vorbind ceva asemanator cu rusa. De remarcat peisajul intradevar frumos, mai ales scenele din interiorul padurii. Un mare minus la scena uciderii ursului speleus, e executata groaznic, acolo se putea face ceva mult mai frumos. Un alt mare minus e intriga extinsa, vikingii vor sa cucereasca America de Nord si tipul asta ii impiedica. Sa fim sobri.

In mare, un film dragut, pe care-l vezi cu placere si la care nu vrei sa te mai uiti a doua oara.

axl09.12.2007 00:16
28 weeks later. N-a fost chiar atat de rau pe cat ma asteptam. Filmari frumoase, imagine buna, sunet la fel. Mai putin antrenant ca 28 days later, dar cu o doza maricica de suspans. In mare, o continuare bunicica. Finalul m-a facut sa rad in hohote la 2 noaptea, englezii scapa de virus, cu aportul americanilor, infectand Franta. Toti mor, ceea ce e bine.
«14567889»