@criss
Incearca Lock, Stock & 2 smoking barrels si Snatch.
@criss
Incearca Lock, Stock & 2 smoking barrels si Snatch.
Boat Trip, si normal, Eurotrip.
Lock, Stock & 2 smoking barrels si Snatch
Axle - alte filme in genul astora? Mai exista?- d-alea cu englezoi dezaxati.
@Stanici
"This is England", un film EXTRAORDINAR. Cand vor ei englezii astia fac niste filme de stai in cap.
Incearca-l pe asta, mie unul mi s-a parut superb. Nu e comedie.
In genul alora doua nu mai exista, Guy Richie s-a lasat de facut filme bune si s-a insurat cu Madonna.
Pai 1408 , daca a fost la TV , nu cred ca mai merita sa il downloadezi .... mai bine fgi si downloadeaza the grudge 1 , si 2 , e super tare film , chiar te speri rau la el ... e cu o casa batuita , in care daca intrai te urmareau fantomele din ea ... pana te omorau , e super filmu ... am sechele de la el ...
Daca vad numa the grudge 2 are ceva? 1 are legatura importnta cu 2?
nu are nici o legatura importanta ..... poti sa te uiti decat la 2 ..... da dupa ce o sa il vezi , o sa vreri sa il vezi si pe 1 , unu e mai sperios ![]()
Ba cel mai bun film,e teroare in tunel
A vazut careva " Comoara din sertaru' gol " ?
)
Pe aripile vantului l-am vazut azi superb
Full metal jacket
Lista lui Schindler(7 Oscar-uri)
Hotel Rwanda
American gangster
Preferatele mele
1 Godfather (Nasul)
2 Chariots of fire
3 Kagemusha-japonez
Aliens vs Predator: Requiem l-a vazut cineva? merita 2 ore pierdute?
Aliens vs Predator: Requiem l-a vazut cineva? merita 2 ore pierdute?
eu l-am vazut..la o calitate destul de slaba..dar merita..oricum e pentru. impatimiti!un fulme bun dar nu pe masura asteparilor!
@cristi_mold
Eu am urmarit si am ajuns la seria 3,episodul 1 sau 2.Din cate am inteles pana in ianuarie sau februarie au intrerupt difuzarea.
@cristi_mold
Eu am urmarit si am ajuns la seria 3,episodul 1 sau 2.Din cate am inteles pana in ianuarie sau februarie au intrerupt difuzarea.
Au ajuns la seria 3 , episodil 8.De pe 14 ianuarie revin.
@cristi_mold
episoadele le gasesti pe torenti.
Mi-am cam pierdut interesul pentru Prison Break,prima serie a fost cea mai tare,dupa aia o dau in lalaiala,sper sa nu avem un nou Tanar si Nelinistit.
Mi-am cam pierdut interesul pentru Prison Break,prima serie a fost cea mai tare,dupa aia o dau in lalaiala,sper sa nu avem un nou Tanar si Nelinistit.
Sincer asa sper si io. Mie imi place cel mai mult a 3-a serie.A 2-a a fost cea mai nasoala. Intr-un fel sper sa se termine cat ma repede.
A vazut careva " Comoara din sertaru' gol " ?)
Da film chelu blond l-ai vazut? a fost aseara pe HBO.
"Letter from hell " - un film de groaza inspaimantator ![]()
Little Man -o adevarata comedie :steag_steaua_ro:
@Stanici
Incearca-l pe asta, mie unul mi s-a parut superb. Nu e comedie.
In genul alora doua nu mai exista, Guy Richie s-a lasat de facut filme bune si s-a insurat cu Madonna.
Apropo de filme englezesti:
Atonement (2007). Pur si simplu...
Zeitgeist...un film interesant,mai mult documentar,despre religie,atentatele 9/11,primul si al doilea razboi mondial,Vietnam,Pearl Harbour,despre cum suntem manipulati,cum razboaiele sunt simple motive pentru ca niste indivizi sa faca foarte multi bani pe vietile a milioane de oameni.Merita vazut.
Ostrovul, un film extraordinar despre religie. Merita vazut
Tocmai am vazut "Click" , e superb filmul. Am ras foarte mult, dar am si plans in hohote, cei care l-au vazut stiu de ce ... are o parte de drama .. imediat dupa filmu asta am mers la maicamea si i-am zis ca o iubesc :X
Am rerevazut Filantropica, si iar mi-a placut.
Das Leben der Anderen (The Lives Of Others), un film prea frumos. Daca era facut in sua lua cam toate oscarurile anul trecut, asa...
White Noise, era sa fac infarct de vreo 5 ori in decursul vizionarii. Aaaa, da... m-am ascuns si sub birou de 2 ori... E clar, nu ma mai uit la filme horror dupa 2 a.m.