Green Street Hooligans a vazut cineva? Film englezesc din 2005 , mi se pare destul de bun si emotionant.
Green Street Hooligans a vazut cineva? Film englezesc din 2005 , mi se pare destul de bun si emotionant.
Der Untergang (The Downfall), excelent.
da
Si iti recomand sa vezi si Football Factory ![]()
A walk to remember ![]()
l-am vazut a multa oara!! ![]()
daSi iti recomand sa vezi si Football Factory
![]()
Frumos, frumos ![]()
Ma intereseaza filmele socante, adica cele care te invata ceva si te lasa perplex. Incepeti cu recomandarile.
Tocmai ce-am vazut "August Rush"...un film cu adevarat impresionant,pe care il recomand cu caldura
Ma intereseaza filmele socante, adica cele care te invata ceva si te lasa perplex. Incepeti cu recomandarile.
Cel mai iubit dintre pamanteni, un film romanesc... vechi... si socant!
This is England? ce ziceti, merita sa ma uit?
Da!
Da!
L-am vazut , e bun!
I am Legend, un film bunicel, c-un fel de rasa de zombie. Simpatic, de dupa-amiaza ploioasa.
Rambo IV, un dialog extraordinar de prost, in schimb actiunea e asa si-asa. Scenele de lupta sunt bine facute, mult sange, multe membre smulse. O linie morala si-un mesaj social slabe de tot, invatam ca nu e bine sa faci rau, sau ceva de genul asta.
Dezamagitor, daca as fi avut pretentii de la el.
10.000 BC. Un subiect generos, aflat printre preferatele mele, ciocnirea a doua civilizatii aflate pe trepte diferite ale evolutiei (vezi The 13th warrior, Apocalypto, etc.), in schimb o realizare execrabila. Seamana izbitor de mult cu Apocalypto, din toate punctele de vedere, dar e foarte, foarte, foarte prost. Ceea ce e ciudat, mai ales ca e facut de acelasi tip care-a realizat Independence day.
Planet terror. 01:53:12 de film genial. Marca Tarantino, are tot ce-ti poti dori: comedie neagra, zombie, Bruce Willis moare, femei, gaz mortal, infectie planetara, capete si membre sfasiate, situatii absurde, tot tacamul. Ba chiar la un moment dat lui Quentin i se lichefiaza organul reproductiv, ceea ce e intotdeauna nostim.
House of the dead II. Mult mai bun decat House of the dead I, mai ales ca arata si full frontal female nudity dar tot execrabil ramane.
Si aici se termina Cinema-tonul din ziua de azi. Adica ma mai uit la Alien vs. Predator II si-apoi ma culc. Cred.
Dimineata mortii-film de groaza
WAR-Asasinul nemilos-actiune
Insula doctorului margoo-groaza
Dawn of the dead, unul dintre cele mai bune filme cu zombie pe care le-am vazut, mai putin faza cu baby-zombie, care e trasa de par.
Alien vs Predator II sucks big time.
No Country for Old Men...e bomba maxima filmul unul dintre cele mai bune ale anului....tommy lee jones e artist...nu degeaba filmul a luat 4 premii oscar...
The man from Earth.
Cel mai bun film pe care l-am vazut in ultimul an.
Deep Sea, un documentar dragut facut de IMAX si narat de Johnny Depp si Kate Winslet (frumusica de Kate Winslet). Dragut e cuvantul de ordine, au dat-o in bara de cateva ori, mai ales cu efectele sonore, la un moment dat trece o nava, se aude un zgomot evident de elica si e mai mult decat clar ca nava aia se deplaseaza pe turbine de apa. La fel la episodul scoicilor care scancesc, sa fim seriosi. In schimb imaginile sunt foarte bune, la fel si naratiunea, Depp face la un moment dat o gluma simpatica despre o meduza.
Il recomand, e relaxant.
AWAKE si 21.
Apropos,cred ca am o colectie de peste 500 de dvd-uri!( Multe piratate,ma scuzati)
Va recomand sa NU va uitati la "I am Legend" cu alternative ending.
Mai ales daca ati vazut filmul in varianta originala.
Hannibal Rising, un film care merita vizionat. ![]()
3:10 to Yuma. un western foarte frumos, chiar mi-a placut foarte mult. Unul dintre putinele filme care nu m-a facut sa adorm la el.
de ceva timp m-a prins iar boala "Family Guy" ...va recomand cu caldura acest serial de desen animat...si e chiar si un film de lung metraj aparut prin 2006..oricum pe mine ma binedispune mereu...
de ceva timp m-a prins iar boala "Family Guy" ...va recomand cu caldura acest serial de desen animat...si e chiar si un film de lung metraj aparut prin 2006..oricum pe mine ma binedispune mereu...
mai frunzaresc fragmente pe youtube !.....e un film cu glume mature !
))
Pfff.. Dar ce ziceti de un " Over the Top " ?? ![]()