Boondock Sains super misto
, filmul meu preferat
Boondock Sains super misto
, filmul meu preferat
'Green Street Hooligans' si' The diary of a hooligan' sunt pentru suporterii infocati.Cele doua serii Prison Break rup stilul :smile:
Sunt marfa le-am vazut .Am vazut si Football Factory....Care mai stie filme de acest gen?? ast raspuns MULTUMESC :steag_steaua_ro:
@bugaboo
sa stii ca taxi4 e cel mai naspa!!!!
ok sorry... :wink:
daca pot sa-ti recomand ceva....the simpsons!!!!eu l-am vazut de 3 ori si tot mai rad la poante!!! :laugh:
Recunosc cu rusine ca am un viciu ascuns, imi plac filmele cu zombie. Azinoapte, ca tot n-am avut somn, am vazut "Flight of the living dead", un film care m-a convins ca nu-mi mai plac filmele cu zombie. Recomand totusi "28 days later", englezesc am impresia, are unele scene dragute si nici efectele nu-s rele.
Si apropos de seria Taxi, doar primul merita vazut.
Si da, "The Simpsons" e bun. Bun rau.
Am vazut aseara, intr-un final, "Codul lui Da Vinci". Cartea este mult mai buna, dpdv beletristic. Dar nici filmul nu mi-a parut de lepadat. In schimb ma uimeste isteria asta ezoterica ce-a impanzit librariile. Am fost ieri sa-mi cumpar niste carti si n-aveam ce sa aleg. Numai templieri, coduri, masonerie, Da Vinci, roza-cruceeni, etc. Pana la urma am luat DOOM-ul si cateva prostioare.
DOOM-ul e baza ![]()
Da, daca nu e DOOM e dezastru.
eu am vazut de vreo 5 ori saptamana asta "the girl next door".......prea misto filmul!!!
de unde pot sa downloadez RUSH HOUR 3 ? in afara de odc si de`astea .. ceva site ?
:idea:
Vreau sa va propun un documentar mai neobisnuit : Zeigeist.
Acest film reprezinta un proiect anonim realizat de niste americani despre atacurile 'teroriste' 9/11 asupra World Trade Center.
Mai exact filmul aduce dovezi clare din punct de vedere stiintific despre inscenarea acelor atentate chiar de catre guvernul american, cu implicarea FBI-ului, si CIA-ului.
Documentarul mai trateaza si pozitia SUA in cele 2 razboaie mondiale, in conflictele din Vietnam, Irak si Afganistan.
Orice informatie legata de aceasta productie care apare pe site-uri gen Wikipedia este stearsa imediat, si se gasesc putine informatii despre el.
E probabil cel mai controversat film de acest gen si totodata cei care l-au creat il ofera publicului fara a pretinde vreun castig.
http://www.speedyshare.com/delete.php?url=...ss=banabekucihi
Mai sus aveti link-ul care contine torrentul si titrarea in limba romana. (recomand BitComet pentru download)
@yo_marius
Super tare "The Girl Next Door" .. Elisha
chiar e belea.
@Cristian
daca e documentarul in care se arata ca inainte de ciocnirea cu turnurile din avioane sunt trase niste "rachete",si ca Pentagonul nu putea fi lovit de un avion asa mare , cred ca l-am vazut su intr-adevar e super!!!
p.s. elisha chiar era (poate mai e si acum) super frumoasa....
Prison Break (sezonul 3) dupa mine e cel mai interesant serial.Astept cu nerabdare sezonul 4 la LOST.Va sugerez sa le priviti!!!!!!!
Da, Lost e unul dintre serialele mele preferate(all time favourite fiind Rome). Dar aici ma intampina o problema. Nu stiu cate episoade are seria 3. Eu am 19 si subtitrarea de la al 20-lea. Dar numai din subtitrare nu inteleg nimic.
@axl
Seria 3 are 22 de episoade...cauta pe imdb.com...
Season 3, Episode 19: The Brig
Season 3, Episode 20: The Man Behind the Curtain
Season 3, Episode 21: Greatest Hits
Season 3, Episode 22: Through the Looking Glass
Ok, multumesc, El nino.
Cu placere axl.
Rome e super tare ![]()
recomand Dexter un serial superb, care se bazeazã pe romanele scriitorului Jeff Lindsay
"Strong writing, clever dialogue, talented stars. It all makes for a wonderful TV show. Definitely the best new show of the season and will become one of the best shows of all time."
Vreau sa va propun un documentar mai neobisnuit : Zeigeist.Acest film reprezinta un proiect anonim realizat de niste americani despre atacurile 'teroriste' 9/11 asupra World Trade Center.
Mai exact filmul aduce dovezi clare din punct de vedere stiintific despre inscenarea acelor atentate chiar de catre guvernul american, cu implicarea FBI-ului, si CIA-ului.
Documentarul mai trateaza si pozitia SUA in cele 2 razboaie mondiale, in conflictele din Vietnam, Irak si Afganistan.
Orice informatie legata de aceasta productie care apare pe site-uri gen Wikipedia este stearsa imediat, si se gasesc putine informatii despre el.
E probabil cel mai controversat film de acest gen si totodata cei care l-au creat il ofera publicului fara a pretinde vreun castig.
Mai sus aveti link-ul care contine torrentul si titrarea in limba romana. (recomand BitComet pentru download)
Referitor la acest subiect eu va recomand Loose Change second edition.
http://www.imdb.com/title/tt0831315/
Apoi mai am vreo doua documentare f tari:
AN INCONVENIENT TRUTH, narator fiind Al Gore, cel mai tare documentar vazut vreodata despre incalzire globala si alti factori care influenteaza climatul Terrei.
Apoi mai este documentarul Who controls the world
Ideea e sa luam cam ce e adevarat din documentarele astea; tre' sa recunoastem ca, de dragul de a soca si automat de a aduce mai multi bani, in unele dintre ele se amesteca adevarul cu niste chestii senzationale care nu prea pot fi dovedite.
Daca nu se mai invarte miezul....
La sugestia lui Azzido am vazut si eu documentarul lui Al Gore, e bunicel. Si mi-a lasat impresia de veridicitate.
Cele mai bune filme cred ca sunt:"Arabela",seria "Pistruiatul" "Benji zi Zack" si evident favoritul meu "Xena,printesa razboinica".Indubitabil ,cel mai tare film.Topic fara rost ,ca si cel "Ce carti ati mai citit".Doreste cineva sa demonstreze ca-i mai "intelectual"decat altii???
Foarte dezamagitor....
@vlad75
Te invit colegial sa nu mai citesti aceste topice. Mie unul imi plac. Si nu cred ca sunt singurul.
Hai ca vad ca nu mkai aveti inspiratie .... uite puneti cele mai mijto filme HORORR !!! The Gruged 2 , nu stiu daca se scrie asa , dar stiu ca inseamna furia 2 , e filmu la care m-am speriat cel mai TARE ... pacat ca era dvd zgariat si nu am vazut sfarsitu
, oricum e ceva cu o casa bantuita , in care daca intrai o data , te urmareau mereu fantomele din casa aia pana te omorau , si pana la urma mor toate personajele mai importante . Si al doile film care vroiam sa il zic e 1408 , nu te speria chiar asa tare , da are povestea mijto ... e cu un scriitor de vroia sa vada si el ceva fantome , si a promit o scrisoare sa nu se duca in camera de la nuj ce hotel 1408 ... dupa ce il convinge pe patronu hotelului sa il lase in camera aia o zii ... ramane blocat acolo , il intalnesti pe taicaso in camera aia ( care murise ) , de vreo 3 ori pe fiesa ( care murise ) , si incerca sa scape de acolo , si pana la urma da foc la camera si il scot pompieri de acolo jumarate mort :-s ..... cat a stat in camera aia a inregistrat totul pe o caseta , si i-a pus lu nevastasa caseta cu secventza in care vorbea cu fiesa , si de atunci l-a crezut toata lumea ... THE END
PS : Downloadati prima data The Gruged 2 ..... se merita ....:-SS
Cele mai bune filme cred ca sunt:"Arabela",seria "Pistruiatul" "Benji zi Zack" si evident favoritul meu "Xena,printesa razboinica".Indubitabil ,cel mai tare film.Topic fara rost ,ca si cel "Ce carti ati mai citit".Doreste cineva sa demonstreze ca-i mai "intelectual"decat altii???Foarte dezamagitor....
Mie imi place Milf Hunter.
Sunt f dezamagit ca nu l-ai trecut in lista filmelor preferate de tine.