am vazut mult asteptatul film hooligans AWAYDAYS si mi sa parut o porcarie...
a aparut si subtitrarea?
am vazut mult asteptatul film hooligans AWAYDAYS si mi sa parut o porcarie...
a aparut si subtitrarea?
nu cred
Bruno
Nu la fel de amuzant ca Borat. Sfarsitul a fost genial.
Che Part One si Part Two.
9.8/10 !!!
Inglourious Basterds 2009 - genial
E ceva de State Of Play?
L-am luat si eu azi... da nu am avut timp sa ma uit... m-am uitat la Fired UP ![]()
The damned united -un film despre fotbal si cel mai mare manager englez, Brian Clough . E interesant , aflati lucruri noi.
Doar daca va place Tarantino. Daca nu, oricum merita vazut.
E ceva de State Of Play?L-am luat si eu azi... da nu am avut timp sa ma uit... m-am uitat la Fired UP
Suspans de la inceput pana la sfarsit.Nicio clipa nu vei banui ca Ben Affleck este in spatele acelei crime.Adica ca el l-a angajat pe psihopatul ala s-o ucida pe amanta lui. Nicio clipa nu vei banui!
Dar te las sa vezi filmul si sa stai in suspans. Vizionare placuta!
BrunoNu la fel de amuzant ca Borat. Sfarsitul a fost genial.
Am vazut si eu Bruno si mi s-a parut un film absolut cretin. In orice caz, la americani a avut un succes incredibil, din moment ce marte parte din ei sunt batuti in cap. Iar secventa finala a fost cireasa de pe un tort de cacao.
Spiderman 1, 2 ,3
The jacket (2005)- cu Adrien Brody(protagonist in Pianistul) si Keira Knightley (
) - emotionant
F bun The Jacket....eu il vad ca pe o varianta mai serioasa la Butterfly Effect.In alta ordine de idei,daca si serialele intra in acest topic,atunci Babylon 5 e favoritul,urmat de Oz,The Wire si Charlie Jade.
Vreau o comedie...
Da sa fie o comedie, comedie... veche, noua nu conteaza... dati-mi un titlu ![]()
ED: Cred ca am gasit ceva... iau Accepted
ED: Cred ca am gasit ceva... iau Accepted
E praf!
Exista vreo comedie noua buna ? ca eu nu stiu decat filmele tipice americane de kkt.
E praf!
Atunci zi tu unul ![]()
Rasfoieste paginile de pe-aici. Sigur gasesti ceva bun.
Mortii lui, e varianta cam.
De ce dracu' ne-am uita la comedii?Doar pentru a ne spala creErele????????(pentru cei care nu se vor prinde,stiu cum se scrie "creier")
Bride Wars ![]()
America (2009) - Drama, super-tare filmul.
Ronnie , destul de reusit filmul.Putin previzibil dar merge .
8/10
District 9
District 9
Tocmai ce l-am luat, recomandat de un amic in ale carui gusturi am incredere. Sa vedem
The Reader - Bunicel, ma asteptam sa fie si mai bun. Nu m-a lovit la sentiment. Felicitari lui Kate Winslet, care stie sa imbatraneasca cu demnitate.