.... -apare si Arnold la un moment dat.
Si Shirley Temple. Si Clark Gable!
Iar Charles Bronson a fost senzational !
Si in sfarsit, am aflat unde se ascundea Elodia. La baza Skynet! (Nu apare Arnold.....poate unul care seamana cu el.)
NOTORIOUS (in romaneste - Poveste de Cartier)
Film cu manelisti de culoare,despre viata legendarului Cristopher Wallace,cunoscut si ca Notorious B.I.G. Legenda de culoare ,a fost impuscata pe strazile din LA. de catre cei de la ANAF pentru ca nu si-a platit impozitele pe banii aia castigati cu truda .
Exista o gramada de similitudini intre "cioroii" cantaciosi de peste ocean si cocalarii de la Strehaia,Craiova sau Baragan. Toti umbla cu aur pe ei,cu bani cash si arunca teancurile pe scena. Scene din acest film ati vazut si la Pro TV la "Miss Piranda " de la Sala Polivalenta.
Un "cioroi" ,pe numele sau Tupac ShackASS a cautat-o cu lumanarea de la locuitorii din ghetorile Zabrautilor. Pe acest Tupac (de pe Coasta de Vest cica) il putem asemui cu Sorinel Pustiu. Cand s-a tras asupra sa ,a tipat ca din gura de sarpe ,acuzand gasca lui M.A.R.E sau F.A.T. Si Sorinel Infantilul (Pustiul) s-a taiat la picior si spoia pe dusmanii de pe Coasta de Est (Cred ca pe aia de la Stefanesti).
Notorious BIG,un lim(b)idinos,caruia nu i-a placut scoala,s-a apucat de vandut faina pe strazile din NY si la copii si la gravide. Plm,bani sa iasa! A mai stat pe la puscarie ceva timp si s-a apucat sa scrie versuri si pentru el si pentru Vali Vijelie ! Mesaje despre bani,droguri,panarame pe strazi...blabla....:"Dusmanii-mi poarta pica,Ca n-are valoarea mea...".
In sfarsit,acest Adonis cerea 3 bagaboante pe cantec ca sa-i vina inspiratia la melodii,cica.
De unde deducem, cum a scos un album..la vreo 12 melodii, vreo 36 de bagaboante!
Uite cum Piedone (primarul de la 4), o ia de pe strada pe Lil' Kim sau Printesa de Aur ,cine mai stie care dintre ele si o omeneste in papusoi si la propriu si la figurat!
Basca ca e si pe post de Darzta sau stilistul ei...ii da o pereche de bretele de la Marius Tuca si o pune sa cante in tatzili goale pe scena!
Tare de tot Notorious asta! Cand eram mai mic credeam ca (virgula) Cocolino Da(i-ulterior)ddy i-o tras-o si lui BIG si lu' Soarta de fosta nevasta-sa Evans!!!!...Sa moara Police de necaz,cu Sting in frunte!!!!
In fiecare zi se ruga Soarta Evans ...dar nu stiu la ce!!!!Asa-i cantecul.
Biggy,Biggy,Maricelule...can't you see!!!...Copilu' de Aur, rivalul tau va fi!!!...Cred ca asta mic l-a impuscat pe manelistul cioroi.
Buzele tale,
Doua fecale....
Cand plescaiesc...
Imi vine sa ma bashesc....
...........................
Distribuite de vis
Notorious B.I.G-- Cristian Popescu (cu tot cu Kangurul pe cap)
Pufulica Daddy-- Dan Bursuc
Lil' Kim -Printesa de Aura,Nicoleta Guta,Laura Vass,Roxana Manelista (Toate la un loc)
Soarta Evans - Adriana Bahmuteanu (ca venea-pleca)
D-Roc -Tolea Ciumac
Alaiul lui M.A.R.E. - toti cocalarii din Romania...
Jmeker filmu'......
PS Imi bag picioarele de stiam ca Angella Bassett l-o facut pe grasul ala!!! Noroc cu filmele astea!