Slipstream - un film de si cu Anthony Hopkins din 2007. Nu imi vine sa cred ca l-am vazut abia acum.
Two and Half Men - Sezonul 5 si 6. La fel, foarte bune. Recomand acest serial.
Road Trip Beer Pong - Comedie de relaxare. ![]()
Where God left his shoes- drama , frumusel
7 pounds- drama , foarte bun.
Burning plain-drama,interesant
Vicki-Cristina-Barcelona-drama, comedie, interesant
Prison Break - Seria 3.Am terminat de vazut episodul 3 ![]()
Two and Half Men, sunt la sez. 2 si e superb, are faze chiar amuzante fata de alte sitcomuri, cel mai bun dupa parerea mea.
Sper sa fie frumos si la sf. cand creste copilul ![]()
7 pounds- drama , foarte bun.
ce a fost asa bun in filmul asta? scenariul banal? faptul ca si unui idiot ii sunt necesare 15 scene ca sa isi dea seama de final? abuzul grosolan de stereotipuri? nota de pe imdb? parerea "publicului larg" care influenteaza in mod negativ libertatea de opinie a individului?
the solist, super drama dupa o poveste reala, cu denzel washington in rol principal
Poate sã-mi recomande cineva o versiune de Star Trek 11, de pe torente, cât mai bunã? Pânã acum nu m-am uitat la niciuna pentru cã tot ce-am cãsit îs cam/ts și am așteptat o versiune dvd/rip, da' vãd cã mai are oleacã și-mi crește pãr alb.
ce a fost asa bun in filmul asta? scenariul banal? faptul ca si unui idiot ii sunt necesare 15 scene ca sa isi dea seama de final? abuzul grosolan de stereotipuri? nota de pe imdb? parerea "publicului larg" care influenteaza in mod negativ libertatea de opinie a individului?
da, asa e , e doar bun ![]()
alte filme :
The Pursuit of Happyness (2006)-interesant
La vita e bella- EXTRAORDINAR.
State of Play.....
gen:drama,crima,thriller
Nu stiu,poate,cine stie,sper....
Dea Domnu' sa vad si eu un film mai bun dupa atatea porcarii de anul asta.
Sper.
Avand in vedere ca nu este o comedie sau un film de actiune cu luptatori de wrestling ce se poarta aniii astia si are o nota de 7,5 pe imdb ,poate chiar e bunicel filmul.
Nu cred ca s-au uitat toti copilasii la el si asta e un lucru bun. nu s-au mai inghesuit sa dea nota 10 cum o fac la un The Hangover sau Dragonball.
Sa sti Vlade ca State of Play e un film bun.Eu l-am vazut si nu mi-a parut rau.Pacat ca e despre jurnalisti.
Pai Twilight mi s-a parut interesant!! ![]()
Doar ca e cam siropos pe alocuri ...asa mi s-a parut mie ![]()
Recomand The Damned United.Un film biografic despre unul dintre cei mai mari manageri din istoria Angliei , Brian Clough.
Un film cu un scenariu foarte bun din care nu lipseste celebrul umor britanic.
Entourage - serial despre un grup de prieteni, unul dintre ei fiind vedeta de cinema, e si pe Procinema de la 21:00 doua episoade
The Bank Job(2008)
O adevarata capodopera ![]()
Am vazut zilele trecute pe care le recomand oricui de aici
1. If only
2. A walk to remember
filme vechi dar foarte bune pentru cei care traiesc sau au trait o poveste de dragoste si cred eu niste exemple bune de urmat
Chiar! A vazut careva pe undeva Zombieland si Daybreakers?
Pontypool
Am crezut ca-i cu zombie, e cu un fel de zombie si cu niste cuvinte, cred ca nici ei n-au inteles ce-au vrut sa faca. E simpatic, antrenant, iesit din tiparul obisnuit.
Am vazut zilele trecute pe care le recomand oricui de aici
1. If only
2. A walk to remember
filme vechi dar foarte bune pentru cei care traiesc sau au trait o poveste de dragoste si cred eu niste exemple bune de urmat
Bune pentru pi*de ude.
am vazut mult asteptatul film hooligans AWAYDAYS si mi sa parut o porcarie...
@ Maye
..da..au intotdeauna efect
the damned united