dexter am auzit ca e bun, dar am scos primul sezon, m-am uitat la primul episod si la ceva din altele dar nu prea mi-a placut
Heroes e gen Fringe .. ? daca e numai cu copii si ceva SF nu-mi trebuie
Kyle XY ce gen e ?
dexter am auzit ca e bun, dar am scos primul sezon, m-am uitat la primul episod si la ceva din altele dar nu prea mi-a placut
Heroes e gen Fringe .. ? daca e numai cu copii si ceva SF nu-mi trebuie
Kyle XY ce gen e ?
Kyle...cam sf, drama..(uneori cateva chesti amuzante)
Scurta descriere:
"Kyle este un baiat de 16 ani care se trezeste in padure, neamintindu-si nimic despre el, de unde vine, nici macar nu stie sa vorbeasca. Partea interesanta este ca nu e un adolescent oarecare, el is descopera calitatile in bratele protectoare a familiei Trager. Cand intra in noua familie este ca un nou nascut, nestiind sa faca nimic, dar invata pe parcursul primelor saptamani. Partea interesanta e ca are un IQ de 300, putand astfel face lucruri uimitoare cu mintea lui. "
LE:Are 3 sezoane.
credeam k e un serial de adolescenti mai comic ![]()
Primele 4 episoade din Dexter sunt urate. Abia apoi incepe frumusetea serialului.
credeam k e un serial de adolescenti mai comic![]()
Uitate la OZ. Mi se pare genial. L-am tras pe dvd-uri.
am vazut OZ .. mi se pare mult mai bun decat prison break .. superb serial ![]()
the hangover e o comedie care merita vazuta,iar pentru pasionatii de horror recomand the last house on the left.
REC - horror
The Hills have eyes(2006) - horror buna. Desi clasic: baietii in excursie, se strica masina, vine bau-bau si ii omoara pe cativa si ultimul il omoara pe bau-bau. Cica este si partea a doua, din 2007.
Anger Management - Cu Adam Sandler => film de nota 10. Si pentru cine nu a vazut inca, Big Daddy.
Si am uitat 50 first dates. O capodopera a lui Adam Sandler. De fapt, inca una. Am revazut-o astazi cu mare placere.
The Hills have eyes 2 e varza. E mult mai prost ca primul.
Am vazut si eu Knowing...foarte bun filmul , ca mai toate filmele cu Nicholas Cage(un actor genial dupa parerea mea).
Filmul are un subiect care te captiveaza pana la extrem , fazele cu avionul de pe autostrada si cu metroul fiind foarte greu de anticipat.
Mie Knowing mi s-a parut unul dintre cele mai proaste filme...ideea a fost ok pana la un anumit punct cand au dat dracului cu ea de pamant.
Dupa film am ramas cu impresia ca m-am uitat la desenele cu Captain Planet!
Gusturile nu se discuta...mie mi-a placut mult
The Boxer
frumos... ![]()
Kyle...cam sf, drama..(uneori cateva chesti amuzante)Scurta descriere:
"Kyle este un baiat de 16 ani care se trezeste in padure, neamintindu-si nimic despre el, de unde vine, nici macar nu stie sa vorbeasca. Partea interesanta este ca nu e un adolescent oarecare, el is descopera calitatile in bratele protectoare a familiei Trager. Cand intra in noua familie este ca un nou nascut, nestiind sa faca nimic, dar invata pe parcursul primelor saptamani. Partea interesanta e ca are un IQ de 300, putand astfel face lucruri uimitoare cu mintea lui. "
LE:Are 3 sezoane.
Ba multam!MI-am ocupat vara cu ocazia asta ![]()
The Hangover - tare rau filmu
Vreau si eu sa merg la cinema-ul ala in aer liber .A fost cineva pe acolo??? Se vede ok? La stiri parea ca se vad niste reclame de magazine in spatele ecranului.
Pentru masini este cinema-ul.
romanesc:Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii. Genial!
Vineri 13
Nu se poate sa existe bugete pentru asemnea filme!!!!!
Un film de 2 bani,cu actori exagerat de slabi. Un film fara scenariu,fara suspans!
Cei care "au scris" scenariul ,fac pariu ca sunt niste retardati de prima clasa.
Un film,fara sa exagerez, de tot rahatul.
Si mai apare si numele lui Michael Bay pe acolo!
Am vazut si eu dupa ceva timp "Defiance". Asa film mai zic si eu.
Ma tenteaza Public Enemies..Cred ca un film cu o asemenea distributie nu are cum sa dea gres.
Si vom intra in lumea fascinanta a gangsterilor din anii '30.
Johnny Depp este John Dillinger, celebrul, șarmantul și îndrãznețul jefuitor de bãnci din America anilor '30, ajuns inamicul public numãrul unu și urmãrit de un batalion de agenți FBI conduși de agentul Purvis (Christian Bale). Erou al tuturor americanilor, satisfãcuți cã banditul jefuia exact bãncile care-i blestemaserã cu greaua Depresiune, Dillinger reușește câteva originale evadãri din închisoare, dar și sã-i fure inima frumoasei Billie (Marion Cotillard).
dexter am auzit ca e bun, dar am scos primul sezon, m-am uitat la primul episod si la ceva din altele dar nu prea mi-a placutHeroes e gen Fringe .. ? daca e numai cu copii si ceva SF nu-mi trebuie
Kyle XY ce gen e ?
Dexter e capodopera. Am vazut primul sezon si pot sa zic ca e unul dintre cele mai reusite si originale seriale din istorie. Probabil ca esti micut si nu l'ai inteles sau te temi cumplit de sange.
Ceva serial pt gustul tau cred ca e Reaper. Comedie si usor de inteles. http://www.imdb.com/title/tt0955322/
17 Again - Foarte bun film. Chiar dragut de bun.
Two and Half Men (sezoanele 2,3 si 4) - super-excelente. Cel mai bun serial de comedie. Urmeaza 5 si din toamna 6,7 si 8.
Dawn of the Dead ('79) - E fuckin' hilarious.
Dawn of the Dead ('04) - Unul dintre cele mai bune zeduri, ever.
Day of the Dead ('85) - Bun, exceptand faza cu Bob.
Hell of the Living Dead ('80) - Am ras de m-am prapadit. Au folosit aceleasi uniforme albastre ca-n Dawn of the Dead ('79).
Mulberry Street ('06) - Ar fi fost un film al naibii de bun daca in loc de sobolanismele alea ar fi fost zombie. Asa au dat cu mucii-n fasole.
Night of the Living Dead ('90) - Un remake bunicel, dar au pierdut esenta originalului si l-au schimbat pe ici, pe colo, in rau.
Dead Snow ('08) - Oribil.
Watchmen ('09) - O metafora de film, foarte bun, m-a facut sa-mi para rau ca nu-s american pentru 2 ore si 40 de minute, ca sa prind toate aluziile si sub-intelesurile.