FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1262728293089»
maye26.02.2009 14:37

@SSk

caterinca necaterinca mi-au cam produs un anumit dezgust...

@Vlad

Se exagreaza cu gaysmele in filmu` ala...

SSK26.02.2009 14:55

Ba, bine ca-mi ziceti, sa stiu sa nu ma uit in pnm...

maye26.02.2009 15:14

Pai te poti uita,numai sa nu mananci inainte si sa fi tare de spirit :laugh:

Marius26.02.2009 15:21

Vazuut aseara Red Baron.

Cred ca o sa-l mai vad o data :D

vlad26.02.2009 16:01
Vazuut aseara Red Baron.

Cred ca o sa-l mai vad o data :D

Rolul principal din acest film este jucat de sifonarul ala din Valkyrie :)

Marius26.02.2009 16:06

Mi se pare mie sau exista o versiune in care dialogurile sunt exclusiv in germana?

Oricum, pot sa spun ca, desi filmul e super, povestea lui Manfred e romantata in draci, presarata cu zeci de trairi si emotii interne si plm...

vlad26.02.2009 16:35
Mi se pare mie sau exista o versiune in care dialogurile sunt exclusiv in germana?

Oricum, pot sa spun ca, desi filmul e super, povestea lui Manfred e romantata in draci, presarata cu zeci de trairi si emotii interne si plm...

Pai eu am vazut filmul cu dialogurile in germana.Filmul e chiar din Nemția ca sa-i zic asa.

N-am ajuns nici la jumatatea filmul "Milk" si nu mai rezist . Ce dracu,astia daca vroiau sa faca biografia cuiva nu puteau alege un om normal. Filmul are foarte multe scene de intimitate intre crețari.Nu am vazut absolut nimic interesant pana acum,nici macar viata lui Harvey Milk nu a fost interesanta . Probabil ca o sa fie ceva adrenalina cand va fi ucis.Dar eu nu mai ajung pana acolo ,pentru ca renunt la film.

Acest film este la fel de scarbos ca si prezentele in emisiune ale lui Naomi,Tarky sau Nikita.Scenele iti provoaca aceeasi repulsie pe care a provocat-o acel filmulet cu Nikita in momentele ei de intimitate.

Am auzit la TV,inainte de decernarea premilor Oscar un critic de film,femeie, spunand ca este indragostita de acest film,care ar merita Oscarul dupa ea.Regizorul exagereaza cu "impopoțonarile" in acest film.

Si Tom Hanks a castigat un Oscar pentru rol principal,tot homosexual fiind personajul sau, dar Philadelphia a fost un film decent.

PS Credeti-ma,si Zara ar fi luat Oscarul daca juca in acest film.

LE .Vineri.

M-a mancat in f...d si am vazut si restul filmului.Acest lucru denota urmatorul fapt:

In loc sa fiu gay 2 ore cat tinea filmul daca il vedeam cap-coada,am ajuns sa fiu gay 2 zile ,exact timpul in care am vazut eu acest film.

Recomandare: Fiti gay doar 2 ore,cine nu vrea sa fie gay,sa nu vada filmul.

Melku27.02.2009 13:16

Eu m-am decis sa nu vad filmul Milk cu...:hump:

Se pare ca americanii s-au plictisit de drepturile negrilor si promovarea lor si au luat-o cu aia din comunitatea gay, asa cum Muntele rupt in fund a fost o propaganda pro-gay pentru sensibilizarea opiniei publice si schimbarea modului de a privi un asemenea cuplu, asa si filmul asta incearca sa ne convinga ca ceva impotriva naturii si firii umane e "normal". Ipocrizia maxima mi s-a parut castigarea Oscarului pentru cel mai bun actor de catre Sean Penn, dar nu mai mare decat castigarea pentru rol secundar, Heath Ledger, care a fost premiat pentru rolul din filmul "The Dark Knight" si pentru marea performanta de a se omori ca un papagal din cauza unei supradoze. Mutu a fost hulit de toata lumea cand a fost prins cu coca, asta s-a omorat dar ia premiu, ca vezi doamne e actor. Probabil la Hollywood acolo nu e ceva nemaipomenit si cum au mai murit destui zmei din supradoze, e ceva acceptat, ceva normal. Concluzie, aia de la Hollywood sunt niste militanti pentru drepturile gay pentru ca majoritatea sunt gay. Si evrei.

MoWeed27.02.2009 13:20

@Melku

Mie rolul de Joker a lui Heath Ledger mi se pare foarte bun. De fapt e cam singurul lucru care exceleaza in filmul ala...

@vlad

Bine ca ai zis de filmul ala, sa nu ma uit :)

vlad27.02.2009 13:51

@Mo

Uita-te,macar vezi si tu cum arata un castigator de Oscar. Acest film este pro-gay si despre viata unor homosexuali din anii '70.Promovoeaza toleranta fata de preferintele unora. Nu am sesizat ce a facut acest consilier Milk pentru restul lumii.S-a zbatut doar pentru homosexuali.Poate doar a propus amenzi pentru cei care isi lasau cainii sa se cace prin parcuri.Dar si acel proiect de lege era facut cu un anumit scop.

Se putea biografia oricarei personalitati mai interesante.

SSK27.02.2009 14:07

Sincer, desi cred ca faptul ca a murit l-a ajutat, si eu admit ca prestatia lui Heath Ledger in Batman (or smth) a fost per total super ok. Adica singurul lucru bun din filmul ala.

Oricum, tare concluzia Melkule :D

kaycee27.02.2009 14:31

uitati-va la GRAN TORINO! clint eastwood e total ca actor si regizor, iar filmul e maxim.

Bodanel27.02.2009 14:45

Am vazut si eu aseara sex drive. Dragutel filmul dar nu se compara cu Placinta americana.

maye28.02.2009 01:43

@Mo

Ba sa nu te uiti ca innebunesti de scarba de la filmu ala.Am ramas dracu` traumatizat de la el...

@Melku

Joker a fost interpretat perfect si cred ca si daca nu ar fi crapat Heath Ledger , tot ar fi luat Oscaru`...si cum zicea si SSK..concluzia e geniala :laugh:

@vlad

singurul lucru bun din filmu asta, din Milk ,a fost ca i-a impuscat ala,consilieru` ala , pe gay-u` asta si pe primarul ala , care cred ca avea si el inclinatii...

Joga Bonito28.02.2009 20:52

Are cineva filmul Speak (2004) ?

http://www.imdb.com/title/tt0378793/

Eu nu l-am gasit pe nici un torrent si am scanat zeci de huburi pe dc++ ... :blink:

cRiss4Steaua28.02.2009 22:57

seven pounds si the pursuit of happines cum sunt ?

maye28.02.2009 23:07
seven pounds si the pursuit of happines cum sunt ?

Destul de ok.Dar putin cam melodramatice....

Joga Bonito28.02.2009 23:57

L-am gasit pana la urma... genial!

vlad03.03.2009 21:08

Exit Speed- 2008 Sper sa nu-l rateze nimeni!

Recomand tuturor.Este primul film pe care-l recomand tuturor.Fara nicio exceptie!

Joga Bonito05.03.2009 15:37

vlad, film de duzina din pacate. :(

Dupa 10 zile lungi, axxo a uplodat un nou dvdrip!

Twilight (2008)

http://www.mininova.org/tor/2347852

Enjoy!

Presimt ca o sa urmeze un calup de 3-4 filme bune. Axxo ne datoreaza asta dupa aceasta pauza indelungata!

c.ronaldo1705.03.2009 16:27

A gasit cineva o varianta DVD claritate buna la Green Street Hooligans II? Tot caut, dar nimic.

vlad05.03.2009 16:33
vlad, film de duzina din pacate. :(

@Joga ,

Nu trebuia sa divulgi nimic despre acel film. Sper ca nu suntem noi doi singurii fraieri care l-au vazut!!! :wall:

Nu te-ai prins din indemnul meu ca ceva e putred cu filmul ala???? :)

Eu il recomand in continuare tuturor!!!

redondo05.03.2009 17:08
@Joga ,

Nu trebuia sa divulgi nimic despre acel film. Sper ca nu suntem noi doi singurii fraieri care l-au vazut!!! :wall:

Nu te-ai prins din indemnul meu ca ceva e putred cu filmul ala???? :)

Eu il recomand in continuare tuturor!!!

Ce dracu frate...faci misto de noi?! Ne faci sa pierdem timpu'

vlad05.03.2009 17:17
Ce dracu frate...faci misto de noi?! Ne faci sa pierdem timpu'

Stai usor.Eu am zis ca este un film prost si ca il recomand tuturor.Nu am zis ca este un film bun si-l recomand tuturor.Daca esti curios sa vezi un film extraordinar de prost poti viziona acest film.

Zi-mi ce gen preferi si-ti fac recomandari pe bune.

Filme proaste noi: The Punisher Zone War ,Exit Speed,

Milk are scenariu ,e bine realizat dar prea o da in pupaceli intre barbati.

Australia- un film bun cu Nicole Kidman si Hugh Jackman :Razboi,Drama . Genul "Pe aripilie vantului" dar mult mai bine realizat.

fredysteaua05.03.2009 17:44

vedeti ca a aparut Green Street Hooligans 2 ! dar inca nu e subtitrare asa ca mai astept 1 pic...

vizionare placuta :D

«1262728293089»