FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1252627282989»
Stanici24.02.2009 18:10

Exista o adaptare dupa "Cuptoarele lui Hitler" ?

vlad24.02.2009 18:10
@Andrei

Schindler's List

The Pianist

Valkyrie

Daca te intereseaza cu adevarat acest subiect te asigur nu vei fi dezamagit. Cel putin de primele doua.

Dictatorul cu Charlie Chaplin

PS

O sa ai o mare dezamagire. Niciunul dintre cele 3 filme nu este cu Hitler.

Schindler's List este cu Liam Neeson

The Pianist cu Adrien Brody

iar Valkirie este cu Tom Cruise.

Oricum joaca si ei ok !

Cu evrei sunt o gramada! Iti recomand pe Seinfeld,e unul dintre cei mai haiosi evrei.

Mazel Tov!

alex_lef24.02.2009 19:45

Omu' a cerut filme cu evrei si Hitler ..primele 2 sunt despre persecutarea evreilor de catre nazisti iar ultimul (Valkyrie) prezinta una din numeroasele incercari de asasinare a lui Hitler. Deci nu inteleg care e problema. Primele doua sunt un "must see" mai ales daca esti interesat de subiect.

andrey_ptm_steaua24.02.2009 19:51

ms tuturor pt recomandari :steag_cruce_invers:

vlad25.02.2009 05:46
Omu' a cerut filme cu evrei si Hitler ..primele 2 sunt despre persecutarea evreilor de catre nazisti iar ultimul (Valkyrie) prezinta una din numeroasele incercari de asasinare a lui Hitler. Deci nu inteleg care e problema. Primele doua sunt un "must see" mai ales daca esti interesat de subiect.

Am vrut sa destind putin atmosfera.

axl25.02.2009 08:51
Am vrut sa destind putin atmosfera.

Pe mine unul m-ai destins.

Marius25.02.2009 08:53

Mie, Seinfeld mi se pare un film cu evrei de nota 10.

axl25.02.2009 09:13

You anti-dentit!

vlad25.02.2009 10:35

Ip Man (drama,biografic,istoric) - un regal de arte martiale. Si nu vorbim aici de "stilul cocostarc" sau despre actori care zboara prin copaci si alte giumbuslucuri chinezesti.

Ip Man,un maestru al artelor martiale a predat stilul Wing Chun,iar unul dintre discipolii sai a fost marele Bruce Lee.

Un film chinezesc,bine realizat si de urmarit. Parerea mea.

PS A nu se confunda cu personajul Ipu,interpretat de Amza Pelea.

Joga Bonito25.02.2009 12:26
A aparut Transporter 3 -dvdrip ro.

Fara sa vrei ai reusit sa-mi strecori un zambet sanatos in coltul gurii. Nu am vrut sa inserez iconita cu pricina fiindca m-am temut sa nu fie prea batjocoritoare.

Ok, sa privim putin lucrurile din perspectiva mea. De ce as fi tentat sa downlodez gogomaniile alea de 1,2 GB sau de 4,34 GB. Deseori calitatea e de 9/10 sunet, video, in multe dintre cazuri subtitrarea e penibila si nu mai pomenesc de spatiul enorm pe care ti-l ocupa pe hard disk. Si acum cativa ani, cand nu erau vitezele astea metropolitane, mai mult de 100 kb/s nu prindeai pe tehnologia peer-to-peer. Gandeste-te la cetateanul Vasile, abonat la o firma obscura de net, sta 2 zile online pe net sa downlodeze filmul sau preferat sub format dvdrip.ro

Desigur, e alternativa. AXXO. Dimensiune standard de 701 mb. Calitate 10/10 sunet si video. In termen de 6-12 ore apare o subtitrare facuta de niste baieti smecheri, studenti la Litere sau la Jurnalism, capabili sa inteleaga o expresie un limba engleza si sa o redea lu alde Vasile. ( http://subtitrari.regielive.ro/ ) Orice banda de net ai avea, in maxim 2 ore dai jos filmul respectiv. Fara sa fii strans cu usa pe zecile de torrente private gen filelist, unde indexarea e jalnica. ( http://www.torrentz.com/ )

Dar sunt multi naivi pe la noi, imi aleg cu grija cuvintele sa nu jgnesc pe nimeni, care inca downlodeaza la o saptamana dupa ce lanseaza un film in cinema variante cam, dvdscreener, xvid, etc. Nu sesizeaza nici o senzatie de disconfort cand pe la jumatea filmului apare o mana invizibila ce tine un servetel si sterge de praf lentila camerei. Datorita vizibilitatii proaste, adaug lipsa de codecuri, media player inadecvat, cetateanul nostru ajunge sa inteleaga doar 50% din firul epic si poate si mai putin din filmul propriu-zis. Se trezeste la sfarsitul vizionarii ursuz si iritat. Din lipsa de argumente da vina pe film. "Mama ce porcarie de film am vazut, mai bine ma uitam la Dinamo cu Farul."

Revenim.

Un film de actiune aparut acum cateva ore dvdrip. Din cate am inteles de la un prieten, calitate excelenta:

Punisher-War Zone 2008 DvDRip-FxM

Enjoy: http://www.mininova.org/tor/2317566

vlad25.02.2009 13:33
Punisher-War Zone 2008 DvDRip-FxM

Enjoy: http://www.mininova.org/tor/2317566

A uitat sa-ti spuna si despre film cateva cuvinte???

JB, vizionare placuta!!! :wave:

PS Kiar e jmeker filmu'. M-ie i-mi place la nebuni-e aceest film.

Acum cateva zile:

Punisher War Zone - - un film exceptional!

Of Doamne cate ar fi de spus! Dar vreau sa-mi revin dupa capodopera asta.Stati sa-mi trag sufletul.Gata!

Nu am mai vazut un film atat de prost de cand ma uitam la "Studio X" pe canalul bulgaresc. Exista bugete pentru asemenea filme? Imaginati-va "Love Story" cu Magda Ciumac in rolul principal sau un "Casablanca" Cu Nikita si Tarky ca protagonisti. Jalnic! Eu l-am incadrat la comedie. Cu siguranta ca foarte multi gameri vor fi fascinati de acest film.

Imi trebuiesc cateva zile sa-mi revin! ......Medicamente! Medicamente!

PS Impusca aia tot in acest film. Pana si papuselele unei fetite!

Joga Bonito25.02.2009 13:40

Da n-am zis ca o sa urmaresc filmul. :) Doar am spus ca a aparut sub format dvdrip. Mersi de "atentionare" totusi...

axl25.02.2009 14:20

Flight of the Conchords

Un serial excelent. N-am mai ras de mult atat de bine. Am ajuns la seria 2, episodul 6. Il recomand cu cea mai mare caldura.

Se poate lua de aici:

http://www.newtorrents.info/search/flight%...the%20conchords

vlad25.02.2009 14:45

Am vazut si eu dupa 11 ani :"Lock Stock And Two Smoking Barrels"

Nu ai cum sa nu-l indragesti pe Guy Ritchie dupa asemenea filme.

Urmatorul pe lista :"Snatch"

Parca sunt in cantecele lui Compact: "Dupa ani si ani..."

axl25.02.2009 15:20
:"Lock Stock And Two Smoking Barrels"

L-am vazut prima oara pe video, la o fatuca in mansarda. Inchiriasemn Saveing Private Ryan si asta, am vazut SVP la pranz si pe seara i-am dat drumul la Lock, Stock.... L-am revazut non-stop, on and on, pana dimineata cand a trebuit sa plece asta la munca.

SSK25.02.2009 17:15

Lock, stock and two smoking barrels si Snatch sunt doua filme foarte tari, marca Guy Ritchie. British thugs au un farmec mult mai mare decat omologii lor din State (cu alte cuvinte, prefer oricand pe "bloody" lui "fuckin'").

axl25.02.2009 17:24

You cheeky bastard!

maye25.02.2009 17:30

Ati vazut careva...Milk? :puke:

SSK25.02.2009 17:38

poate Milf :D

maye25.02.2009 17:56

La Milf nu as fi pus emoticonul ala :laugh:

vlad26.02.2009 07:35
Snatch - demential.
SSK26.02.2009 13:25
Slumdog millionaire - e ok, merita.
maye26.02.2009 13:47
Slumdog millionaire - e ok, merita.

Da.dar sfarsitul...cand incep aia sa danseze...deci au stricat filmul cu aia!

SSK26.02.2009 13:52

La ala nici nu trebuie sa te uiti...oricum, eu cred ca l-au bagat la caterinca.

vlad26.02.2009 14:22

Ma chinuiesc sa vad "MILK" .

Cu siguranta nu voi mai putea bea lapte dupa inceputul acestui film.

Nu vreau sa fiu rautacios,voi comenta dupa ce vad tot filmul,dar chiar asa de explicit trebuiau date tandreturile intre masculii aia? Presimt ca Naomi si Tarky vor plange in hohote la filmul asta ! :hump:

«1252627282989»