FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1202122232489»
vlad7531.01.2009 18:47
Face doar un rol bunicel? Exagereaza cu grimasele?????? Iar daca e asa, atunci Marlon Brando exagereaza cu varsta lui in rolul lui jucat de Godfather.

Sau Heath Ledger cu vocea - ca Joker..

Acum pe bune, nu toate filmele cu Pacino sau De Niro sunt capodopere de arta.

axl31.01.2009 18:50
Acum pe bune, nu toate filmele cu Pacino sau De Niro sunt capodopere de arta.

Exact. Amandoi sunt legende, amandoi sunt actori excelenti, dar fac si filme sau roluri de mana a doua.

Azzido31.01.2009 22:23

Am vazut in seara asta la cinema filmul Valkyrie.

Vi-l recomand din toata inima. :yes:

cristian01431.01.2009 22:43

@ Azzido

Genial film.

vlad7501.02.2009 06:17

Changeling-o drama cu Angelina Jolie in rolul principal,despre un caz real si cutremurator din anul 1928.

PS Distributia mai cuprinde si pe John Malkovich.

Nota este mare pe IMDB,dar nu cred ca asta are vreo relevanta pentru cinefili.

RaMs3s01.02.2009 12:39

Eden Lake ...

din 2009

Thriller

se7en01.02.2009 17:59
Am vazut in seara asta la cinema filmul Valkyrie.

Vi-l recomand din toata inima. :yes:

l-am vazut si eu acum vreo saptamana, chiar foarte bun filmul. pacat ca sfarsitul il stiai dinainte, dar oricum merita vazut. chiar nu aveam habar de aceasta operatiune.

Body of Lies e urmatorul pe lista, sper sa-l vad azi.

axl01.02.2009 18:01

Din cate am auzit am inteles ca e vorba despre incercarea aia de asasinare a lui Hitler, cu bomba de sub masa. Il dau si eu jos, o sa ma uit la el zilele astea.

Joga Bonito01.02.2009 18:04
Din cate am auzit am inteles ca e vorba despre incercarea aia de asasinare a lui Hitler, cu bomba de sub masa. Il dau si eu jos, o sa ma uit la el zilele astea.

Iti sugerez prieteneste sa-l vezi in cinema sau astepta pana apare o varianta de dvdrip decenta, FxM sau FXG. Nu are rost sa vezi alte variante obscure, filmate. (n-am sa inteleg niciodata chestia asta la unii) E ca si cum ai savura o sticla buna de coniac in strada, langa boschetari, in loc sa astepti rabdator pana acasa. Acolo, pe canapeaua din piele, alaturi de nevasta, creste placerea cu fiecare pahar dat pe gat.

Doua filme noi azi:

Changeling[2008]DvDrip[Eng]-FXG

respectiv,

Body of Lies

Ce e socant e ca la ultimul, doar 5 il au deocamdata la seed, iar vreo 135000, printre care si eu, stau sa-l downlodeze. S-a ajuns si la viteze de 5-6 kb/s. Mininova vad ca a cazut deja.

Stau si ma gandesc cand va aparea Twilight axxo, ce haos se va instaura.

c.ronaldo1701.02.2009 18:07

Am revazut cu placere astazi How High. Superb! :D Un alt film spumos si cu putina "fantasy" este Meet Joe Black, din '98, cu Leonardo Di Caprio.

axl01.02.2009 18:11
Meet Joe Black, din '98, cu Leonardo Di Caprio.

Poftim?

@Joga, eu n-am cinema in Mangalia, tot ce vad vad acasa sau la munca. Nu agreez alea filmate in sala, bineinteles.

carminastan01.02.2009 18:44
Am revazut cu placere astazi How High. Superb! :D Un alt film spumos si cu putina "fantasy" este Meet Joe Black, din '98, cu Leonardo Di Caprio.

AFAIK Meet Joe Black e cu Brad Pitt si e groaznic de plictisitor :D

axl01.02.2009 18:50
The curious case of Benjamin Button

Cam vrajeala. Mi-a adus aminte de lalaiala din Meet Joe Black, si nu in sensul bun al cuvantului.

A aparut cam in acelasi timp cu City of Angels, cu Nicolas Cage, probabil ca Hollywood-ul tocmai il descoperise pe Eminescu si al lui Luceafar. Daca City of Angels e oarecum mai atractiv, Meet Joe Black nu mi-a placut deloc.

vlad7501.02.2009 18:52
Changeling[2008]DvDrip[Eng]-FXG --->

respectiv,

Body of Lies --->

@JB

De ce nu folosestti torente romanesti?

Iti dau eu trackere la ce filme vrei,dar cu o conditie,sa stai la seed.Itit trimiteam o invitatie ,dar au retras invitatiile de pe torentul pe care il folosesc.

Daca ai nevoie de vreun tracker imi poti spune.

Sunt filme traduse.

Ia sa vedem noi Body of Lies. Il punem frumos pe suport si-l bagam la aparat,sa nu stricam ochii la calculator. Si ca si Joga,recomand doar dvdrip. Ar fi pacat de filme. Multa lume nu e atrasa de filme tocmai din cauza calitatii filmului.

Changeling- l-am vazut pe la 2 dimineata.Nu prea este un film de 2 dimineata.Ramai socat de cele intamplate in acele timpuri intr-un Los Angeles plin de politisti corupti si incompetenti.Mi-am adus aminte de vremuri lui Ceuasescu,cand trebuia sa faci planul la grau.Asa erau si copoii acelor timpuri. Nu conta,trebuiau sa faca planul. Ce dobitoci!

c.ronaldo1701.02.2009 19:10

Si mi-e mi s-a parut o porcarie Meet Joe Black, dar am crezut ca nu l-a mai vazut nimeni si am aberat.

bodanelu01.02.2009 19:18
Iti sugerez prieteneste sa-l vezi in cinema sau astepta pana apare o varianta de dvdrip decenta, FxM sau FXG.

NU conteaza ce dvdrip este. conteaza sa fie dvdrip.

FxM sau FXG sunt doar niste omuleti care fura filmele :D

la fel cum e aXXo :D

Adrian01.02.2009 20:48

Pt Axl si alti mari iubitori de zombie: Dead Set

E un filmulet/mini serial din 5 episoade pe care il gasiti pe EZTV sau Mininova si pe care il puteti urmari in vreo 3 ore :)

Joga Bonito01.02.2009 21:23
@JB

De ce nu folosestti torente romanesti?

Iti dau eu trackere la ce filme vrei,dar cu o conditie,sa stai la seed.

pai da, ultima oara pe filelist am dat jos vreo 130 de gb, cu viteze de 7-8 mb/s si la upload nu stiu dc aveam 4-5 gb. evident ca m-au curatat. nu prea e bine sa stai seed, cand vad cu ce viteza dau jos baietii de la mine si ce sacadat mi se misca pc-ul ai zice si tu pas. asa ca ma multumesc cu mininova, upload de maxim 100 kb/s , download decent de 2-3 mb/s. stiu ca sunt o curva de om, deci mai bine refuz astea romanesti.

axl01.02.2009 21:39
Pt Axl si alti mari iubitori de zombie: Dead Set

E un filmulet/mini serial din 5 episoade pe care il gasiti pe EZTV sau Mininova si pe care il puteti urmari in vreo 3 ore :)

In sfarsit te faci si tu folositor! Merci.

bodanelu01.02.2009 21:56

The mist. Foarte misto. Si cu un final foarte tragic.

Quarantine- dragut, final de rahat. Majoritatea filmelor semi-horror din ultima vreme au renuntat la happyend.

Cloverfield. La fel ca Quarantine. Plus ca predomina stilul asta.. one camera :)

The incredible hulk- destul de slabut.

Bolt. Foarte misto. SUnt fan filme de animatie.

babylon AD Vin Diesel devine noul chuck norris :)

Ma bag acum la Nunta Muta. Si`mi downloadez Un film simplu. Romanesti dar sa vedem ce e de capul lor.

redondo01.02.2009 22:12
The Boy In The Striped Pyjamas-un film foarte bun ...

Da.chiar e bun.

frunji01.02.2009 22:19

A aparut si subtitrarea la SEX DRIVE :steag_sah_mic:

redondo01.02.2009 22:30
Uite, te invit colegial sa vezi Citizen Kane. Are 8.6. Sa vedem atunci cata incredere o sa mai ai in masele votante de pe IMDB.

Da,cam asa e.Dar mereu filmele vechi sunt considerate a fi de valoare.

se7en01.02.2009 22:57

am vazut si Body of Lies, chiar frumos filmul. o prestatie foarte buna si din partea lui Mark Strong (in rolul lui Hani Salaam), pe langa DiCaprio si Crowe.

alex_lef01.02.2009 23:18

Felon - surprinzator de bun

Si epicul The Shawshank Redemption-Inchisoarea Ingerilor

axl observ ca iti plac zombarelile -> Shaun of the Dead o comedie zombi facuta de englezi sau Planet Terror desi cred ca nu ti-au scapat

«1202122232489»