FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1212223242589»
axl01.02.2009 23:42

Merci Alex, le-am vazut.

Mamma Mia!

Imi plac musical-urile si-mi place Abba asa ca filmul ar trebui sa-mi placa. Mi-a placut, povestea e anosta si plictisitoare pana incepe careva sa cante, atunci se schimba foaia. M-a surprins Meryl Streep, de obicei n-o suport, dar in filmul asta a fost absolut fermecatoare. Peisaje foarte frumoase, o insula greceasca idealizata, un velier cu pavilion suedez, in mare un film bunicel.

SteauaB02.02.2009 00:22
The Day Steaua Bucharest Became The Champions Of Europe!
shack3r02.02.2009 01:09

The Boy In The Striped Pyjamas..am auzit si eu de el .

Dar de unde pot sa il iau ? Pe huburi nu il gasesc..

axl02.02.2009 03:27

Changeling

Intradevar, foarte bun. Ma mir, nu ma asteptam la asa virtuozitate din partea lui Eastwood. Si-mi pare bine ca Jolie a renuntat la tuguiatul buzelor si aruncatul de ocheade si a inceput sa joace bine, cum facea la inceput. Din punctul asta de vedere, filmul ar fi trebuit sa se numeasca ChAngelina.

vlad7502.02.2009 08:32

Body Of Lies- un film electrizant ,cat mai real de adevarata fata a razboiului.Ridley Scott nu avea cum sa dea gres cu acest film avand in vedere ca a regizat si Black Hawk Down.

Cam asta imi doresc sa vad satul de Rambo si Chuck Norris.

Cata diferente de gabarit intre Gladiatorul si Agentul CIA,Russell Crow.Probabil ca asa i-a cerut regizorul.

Russell, "ce-ti mai place shaorma!"

cRiss4Steaua02.02.2009 10:47
pai da, ultima oara pe filelist am dat jos vreo 130 de gb, cu viteze de 7-8 mb/s si la upload nu stiu dc aveam 4-5 gb. evident ca m-au curatat. nu prea e bine sa stai seed, cand vad cu ce viteza dau jos baietii de la mine si ce sacadat mi se misca pc-ul ai zice si tu pas. asa ca ma multumesc cu mininova, upload de maxim 100 kb/s , download decent de 2-3 mb/s. stiu ca sunt o curva de om, deci mai bine refuz astea romanesti.

:confused: poate nu ai facut tu ceva bine, pe filelist am deja ratie 1.978 si n`am probleme cu upload`ul .. de download nici nu zic .. apare un film nou am scos si cu 10.3 mb/s .. singura problema e ca daca vrei sa scoti un film vechi, frumos, de oscar, cu actori buni, nu sunt multi seed-eri si nu scoate cu viteza mare .. in schimb scoti cel mai nou rahat aparut cu 5 mb/s :confused:

@ vlad75, mai ti minte ca m-ai invatat sa fac filme in format DVD ? :D iti multumesc, ieri toata ziua am stat sa imi fac filme dvd, vro 20 de dvd`uri am scris, si se vad toate bine ..

urmeaza sa vad Body of Lies, si vad ca spuneti ca e bun :D

imi poti spune cate filme dvd-ro sunt pe torrentbits? parca acolo ai cont :D

frunji02.02.2009 10:47
The Boy In The Striped Pyjamas..am auzit si eu de el .

Dar de unde pot sa il iau ? Pe huburi nu il gasesc..

de pe trackerele romanesti ..Dami un PM cu mailu tau si iti trimit eu invitatie pe filelist ..CA AM VREO 2 :steag_sah_mic:

c.ronaldo1702.02.2009 10:49

Tocmai am vizionat Finding Forrester. Fatastic, de mult timp nu am mai urmarit un astfel de film. Are tot ce ii trebuie. Il recomand tuturor.

cRiss4Steaua02.02.2009 10:57

The Boy In The Striped Pyjamas

e un fel de The Pianist ?

acum l`am scos .. in vro 5 minute .. cu 11 mb/s :o

vlad7502.02.2009 11:18
imi poti spune cate filme dvd-ro sunt pe torrentbits? parca acolo ai cont :D

Acum sunt 1774.

Mult,putin,nu stiu va las pe voi sa hotarati.

Cu ratia stau bine. Am peste 1,4 tera upload (nu download)

Din nefercire au scos invitatiile pentru a restrange numarul utilizatorilor(la 10.000)

Oricum,este cel mai bun torrent de trackere romanesti.

bodanelu02.02.2009 11:20
Oricum,este cel mai bun torrent de trackere romanesti.

TRUE!

cRiss4Steaua02.02.2009 11:22

stiam ca iplay e cel mai bun :confused:

pe filelist sunt doar 800 dvd-ro :|

axl02.02.2009 13:27

Eu folosesc de 15 zile ExtremeShare si momentan-s multumit. Cand nu gasesc ce vreau acolo, si se intampla, caut aici:

http://www.TV-links.eu/

Daca esti perseverent gasesti filme la calitate buna, mai ales seriale.

Fido

O comedie buna, cu zombie.

vlad7502.02.2009 13:39

The Deal- dupa exact 57 de minute l-am oprit. Filmul are 1h 39' si 50".

Mi-am pierdut rabdarea si timpul. Cred ca l-am tras doar pentru ratie.

mihaitza8502.02.2009 17:54

gran torino - clint eastwood peste tot !

cRiss4Steaua02.02.2009 20:23

Scarface - foarte bun :) in final parca a fost Rambo :laugh:

razvan2802.02.2009 20:57

una e blonda...alta si mai blonda.l-am vazut azi la vitan la multiplex si pot spune doar un singur lucru - oribil.un film mai prost ca asta n-am mai vazut.am adormit dupa 40 de minute , filmu e plictisitor , nu are nicio poveste.oribil pur si simplu

vlad7503.02.2009 10:32
una e blonda...alta si mai blonda.l-am vazut azi la vitan la multiplex si pot spune doar un singur lucru - oribil.un film mai prost ca asta n-am mai vazut.am adormit dupa 40 de minute , filmu e plictisitor , nu are nicio poveste.oribil pur si simplu

Mi-am adus aminte cum fugeam de la treaba acum 2 veri.Ma duceam la film la mall si ma culcam 2 ore,linistit.

O tempora!

Pentru iubaretii de Magda Ciumac,Elodia Ghinescu,OTV si Zeitgeist a aparut Nostradamus 2012. Fara traducere ,deocamdata.

c.ronaldo1703.02.2009 10:43

Am urmarit si eu acum Gran Torino. Intradevar, un film exceptional.

vlad7503.02.2009 10:47
Am urmarit si eu acum Gran Torino. Intradevar, un film exceptional.

Acum il dau jos.Nu stiu cum mi-a scapat.Vad ca toata lumea il lauda.

redondo03.02.2009 13:33

"Australia" e bun ? Merita?

axl03.02.2009 13:43

Dead Set

Foarte, foarte, foarte bun. Ma asteptam de la englezi sa-mi faca una buna dar nu credeam ca va iesi chiar asa de bine. E super. Si a fost o placere s-o revad pe Davina, chiar si in rol de zombie, poate o mai tineti minte, a fost VJ la MTV acum ceva vreme.

vlad7503.02.2009 14:09

Gran Torino -finalul nu a fost stricat de un pistol. Foarte bine ca s-a gandit la bricheta Clint Eastwood.Mi-as dori si eu un vecin ca Walter.

M-am saturat de Rambo,Tango si Cash.

axl04.02.2009 02:09

The Boy in the Striped Pyjamas

Foarte bun, frumos filmat, stiam ce-o sa se intample si totusi nu-mi venea sa cred. Foarte frumoasa interpretarea lui David Thewlis, de cand l-am vazut in The Island of Dr. Moreau, unde face un rol extraordinar, mi-a placut de el, e un actor bun, mi-a placut mult si in Kingdom of Heaven, Seven Years in Tibet sau The New World. In plus, o fi fost Hitler un maniac si-un cretin dar avea niste designeri vestimentari excelenti, uniformele alea SS arata fantastic de bine.

What Just Happened

Sincer, nu mi-a placut prea mult. S-au jucat cu niste clisee pe-acolo, faza cu cainele e misto, Bruce Willis e simpatic, dar cam atat, nu prea m-a amuzat, daca asta era scopul filmului.

Marius04.02.2009 06:21
RocknRolla - Chiar misto. Pacat ca Ritchie a vrut un nou Lock, Stock and plm si a introdus multe momente cica funny. Daca ar fi scos alea si se baza doar pe actiune, avea un film chiar foarte bun. Asa, e doar bun :D
«1212223242589»