FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1192021222389»
se7en26.01.2009 17:41
Pride and Glory - Edward Norton cu inca un rol bun, dragut filmul.
vlad7526.01.2009 18:50
Pride and Glory - Edward Norton cu inca un rol bun, dragut filmul.

Plus Colin Farrell si Jon Voight.

Ed Norton chiar a preluat stafeta de la monstrii cinematografiei.

axl28.01.2009 18:16

In Bruges

Foarte bun filmul, foarte nostim, am ras in hohote uneori. Are si-o parte mai de sentiment, e construit frumos. Imi place din ce in ce mai mult de Brendan Gleeson, a avut o prestatie buna si in Gangs of New York, Kingdom oh Heaven sau 28 days later. In schimb jocul lui Colin Farrell parca lasa un pic de dorit.

axl28.01.2009 22:05

Gran Torino

Presupun ca intentia lui Eastwood a fost Oscarul, spun cu mana pe inima ca l-a ratat din start. Filmul nu-i rau, dar e montat aiurea, dialogurile puteau fi mai simpatice, are ceva umor, povestea e un pic fortata. Eastwood imi aduce din ce in ce mai mult aminte de Sergiu Nicolaescu, in sensul rau al cuvantului (oare o exista si un sens bun?), adica prea se da rotund. Povestea sufera mult la verosimilitate si montaj, sunt multe momente taiate prost, si jocul actorilor secundari e deseori oribil. Nu-mi dau seama exact ce vrea titlul sa spuna dar presupun ca Gran Torino o simboliza ceva in cultura pop-americana, in afara de masina aia, lucru care mie-mi scapa.

axl29.01.2009 14:29

The Tale of Despereaux

O animatie destul de nereusita, dupa parerea mea, nu se apropie nici pe departe de Ratatouille. Cred ca ar trebui sa scrie pe ea "exclusiv pentru copii intre 3 si 8 ani".

Marius29.01.2009 14:31

Am revazut azi, pentru a "n"-a oara, Apollo 13. Super film!

c.ronaldo1729.01.2009 14:41

Am vazut acum Eden Lake. Se vrea a fi un horror greu, dar este unul banal. Merge oricum pentru o zi plictisitoare.

maye29.01.2009 16:11
Gran Torino

Presupun ca intentia lui Eastwood a fost Oscarul, spun cu mana pe inima ca l-a ratat din start. Filmul nu-i rau, dar e montat aiurea, dialogurile puteau fi mai simpatice, are ceva umor, povestea e un pic fortata. Eastwood imi aduce din ce in ce mai mult aminte de Sergiu Nicolaescu, in sensul rau al cuvantului (oare o exista si un sens bun?), adica prea se da rotund. Povestea sufera mult la verosimilitate si montaj, sunt multe momente taiate prost, si jocul actorilor secundari e deseori oribil. Nu-mi dau seama exact ce vrea titlul sa spuna dar presupun ca Gran Torino o simboliza ceva in cultura pop-americana, in afara de masina aia, lucru care mie-mi scapa.

nu e nici o cultura americana!aia nu au asa ceva:)

numele tine exclusiv de masina aia,ca ai vazut ii ramane copilului!

c.ronaldo1729.01.2009 19:04
Religulous - tot un fel de Zeitgeist.
Robinson Rufay Zapata29.01.2009 19:29

am vazut zeitgeist , a fost foarte interesant , o idee buna data , cred ca am sa vad si religulous.

cRiss4Steaua29.01.2009 19:36

zeitgeist e foarte bine facut, spune cam toate adevarurile, m-am uitat la el pana cand incepea sa zica despre religie.. nu vreau sa ma uit la lucruri care spun ca nu exista Dumnezeu, asa ca nu ma uit nici la Religulous

Marius29.01.2009 19:41

Zeitgeist spune doar o parte de adevar. Cine crede ca in Zeitgeist se spune tot adevarul si ca filmele astea nu sunt o metoda de manipulare in masa e cel putin naiv.

vlad7529.01.2009 20:11
Zeitgeist spune doar o parte de adevar. Cine crede ca in Zeitgeist se spune tot adevarul si ca filmele astea nu sunt o metoda de manipulare in masa e cel putin naiv.

Iar revenim la Zeitgeist ? Mai interesant este episodul 46785 dn "Elodia " de pe OTV.

Acest documentar este un material de manipulare,de cosmetizare a americanilor(care culmea sunt invincibili si infailibili). Clar,americanii si-au furat-o de la arabi. Ce s-o mai dam cotita? Vor sa spele infatuarea si ignorarea(nu ignoraranta) americanilor aceste filme!

"V-am lasat noi sa ne atacati in buricul New York-ului si sa ne daramati 2 cladiri -simbol ale americanilor"

Nu mai pierdeti timpul cu filme de propaganda si manipulare!

Au aparut (DVD R5):What just happened - cu Robert de Niro

si Outlander(pe care o sa-l vad acum).

SteauaB29.01.2009 22:41
Gran Torino

Gran Torino, e un film genial. 8.5 la IMDB.

Joga Bonito29.01.2009 23:57
Acest documentar este un material de manipulare,de cosmetizare a americanilor(care culmea sunt invincibili si infailibili).

Mda religia ce crezi ca e? Tot instrument de manipulare in masa, poate cel mai eficient. E interesanta perpectiva lor si nu le-as interzice unora sa se uite la el, fiindca urmarindu-l iti pui anumite intrebari, creierul incepand sa-ti functioneze la parametri normali. Si nu prea vad ce e rau in asta.

Cat despre filme, si aici ma refer la cele dvdrip, nu copii sterse dvd screener, xvid sau cam; de pe 12 ian. de cand a aparut Pride and Glory, doar filme de mana a doua am observat. Doar The Boy In The Striped Pyjamas si cel de ieri: Miracle At St Anna mai salveaza imaginea dvdripurilor din ultima vreme. Filme dragute, despre cel de-al doilea razboi mondial. Povesti interesante, originale.

axl30.01.2009 02:37
Gran Torino, e un film genial. 8.5 la IMDB.

Ba este departe de a fi genial. Nu-i rau.

vlad7530.01.2009 06:40
Mda religia ce crezi ca e? Tot instrument de manipulare in masa, poate cel mai eficient.

@JB,

Ai vazut ce a zis cRiss? El nu s-a uitat la partea de religie,acolo s-a oprit(totusi nu inteleg,discutia despre religie este chiar in primul capitol). I s-au parut mult mai interesante povestirile despre criza financira si atentatele de la 11 septembrie. Pe noi ne fascinau in copilarie documentarele despre OZN-uri si le povesteam tuturor ,convinsi ca cei care faceau presupunerile in acele filme aveau dreptate. Pana la urma fiecare crede ce vrea despre criza,religie sau 11 septembrie.

Mie acest film imi pare a semana cu acele carti de prin librarii "Pasi catre succes","Cum sa devenim milionari","Cum sa ne iubeasca seful"(denumirile nu sunt astea).

Ai dreptate,nu poti interzice cuiva sa se uite la acest film.Sfatul meu era sa nu se lase manipulat cu usurinta de toate "dezvaluirile". Si Marius a facut aceasta recomandare.

Ieri am vazut un sfert din "Miracle at St.Anna" dar am avut cateva treburi urgente si am abandonat filmul.Il voi vedea in continuare.

Pe tema razboaielor poti vedea si "Red Baron" ,este tot dvdrip.(despre Primul Razboi)

Outlander- este o porcarie,asa il consider eu.

Robinson Rufay Zapata30.01.2009 07:17

Nu cred ca exista cineva sa creada in totalitate ce se zice in Zietgeist , in acest documentar totul e fortat , dar te pune sa te gandesti la unele lucruri care inainte nu pareau interesante , de exemplu : totul sa fie tehnologie , noi sa stam cu mainele in san , nu are cum sa fie vreodata realitate , dintr'un simplu motiv , nu toti au bani sa isi cumpere fel si fel de roboti pentru a'i satisface nevoile , pentru ca si acesti roboti sunt facuti de cineva , la asta nu s'au gandit cei care au realizat documentarul

frunji30.01.2009 10:40

The Boy In The Striped Pyjamas-un film foarte bun ...

axl30.01.2009 11:15
8.5 la IMDB.

Uite, te invit colegial sa vezi Citizen Kane. Are 8.6. Sa vedem atunci cata incredere o sa mai ai in masele votante de pe IMDB.

c.ronaldo1730.01.2009 15:39
London, din 2005. L-am vazut azi. E frumos, d-ala psihologic mai mult.
axl30.01.2009 19:09

Scarface

Bun filmul, ultima scena cel putin e regizata magistral. Pacino face un rol bunicel dar parca prea exagereaza cu grimasele. E prima oara cand il vad, eram curios de ce toti micro-mini-mac-daddy-gangsta-rap-pimp-hip-hoperii il au in "crib"-urile lor ca film de capatai. N-am inteles, banuiesc ca e o moda.

se7en31.01.2009 10:46
RocknRolla - printre cele mai bune filme din ultima vreme.
vlad7531.01.2009 17:42

What Just Happened- cum sta treaba pe la Hollywood ? Azi esti in top,maine te pune mai in stanga pozei,lipit de litera "P". Am remarcat ca europenii au ceva de impartit cu industria americana. Pana la urma si peste regizori se baga cate un Cioban.

Robert De Niro,Stanley Tucci,John Turturro,Sean Pean,Bruce Willis...

SteauaB31.01.2009 18:12
Scarface

Bun filmul, ultima scena cel putin e regizata magistral. Pacino face un rol bunicel dar parca prea exagereaza cu grimasele. E prima oara cand il vad, eram curios de ce toti micro-mini-mac-daddy-gangsta-rap-pimp-hip-hoperii il au in "crib"-urile lor ca film de capatai. N-am inteles, banuiesc ca e o moda.

Face doar un rol bunicel? Exagereaza cu grimasele?????? Iar daca e asa, atunci Marlon Brando exagereaza cu varsta lui in rolul lui jucat de Godfather.

Sau Heath Ledger cu vocea - ca Joker..

«1192021222389»