FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1181920212289»
SteauaB17.01.2009 23:46
The curious case of Benjamin Button

Cam vrajeala. Mi-a adus aminte de lalaiala din Meet Joe Black, si nu in sensul bun al cuvantului. Cam tot filmul mi-a lasat aceeasi impresie pe care mi-a lasat-o finalul de la The Green Mile, cand apare soarecele ala geriatric, adica come on! Si nici ideea nu-i originala, T.H. White s-a gandit la asta cand l-a proiectat pe Merlin, care traia impotriva timpului, intinerind in loc sa imbatraneasca, numai ca asta era comic, nu tragic.

In mare, pe mine filmul m-a scarbit, in schimb frumu a plans de sarea camasa de pe ea.

Esti nebun? Habar n-ai de filme. Filmul afost kiar super. David Lynch, un director absolut genial..

vlad7518.01.2009 08:04
Esti nebun? Habar n-ai de filme. Filmul afost kiar super. David Lynch, un director absolut genial..

@SteauaB

Gusturile nu se discuta. Fiecare film are criticile lui.

axl18.01.2009 10:48
Esti nebun? Habar n-ai de filme. Filmul afost kiar super.

Da, sunt nebun. Filmul afost kiar super.

Imi pare rau, mie kiar nu mi-a placut. Pun pariu ca exista cateva filme care mie mi-au placut si tie nu. Asta te face pe tine nebun, nu?

axl20.01.2009 05:19

Burn after reading

O comedie destul de neagra si destul de amuzanta.

Step brothers

O comedie care putea fi mult mai buna daca n-o dadeau in emotionale.

vlad7520.01.2009 05:30
Burn after reading

O comedie destul de neagra si destul de amuzanta.

Eu speram sa nu fie o comedie dupa cum a inceput filmul. In primele minute am zis ca o sa vad un film care ma va tine cu sufletul la gura dar ulterior au trecut pe comedie. Putin dezamagit de scenariu. Cred ca este primul film in care Brad Pitt iese din scena in mod stupid. Nu puteau gasi si ei alt mod de a-l ucide? Intr-un sifonier?

axl20.01.2009 05:36
Cred ca este primul film in care Brad Pitt iese din scena in mod stupid. Nu puteau gasi si ei alt mod de a-l ucide? Intr-un sifonier?

Faza aia mi-a placut la nebunie.

vlad7520.01.2009 05:49
Faza aia mi-a placut la nebunie.

Sa nu intelegi ca nu mi-a placut filmul.Dar dupa cum a inceput: servicii secrete,conspiratii,blabla speram sa nu fie o comedie. Mi-ar fi placut cu totul altceva pentru acest film.

axl20.01.2009 05:54

Ce nu prea inteleg eu e cuplul asta, Brad Pitt & Tilda Swinton. Deja e al treilea film in care apar impreuna, am impresia ca Angelina nu vrea sa repete greseala lui Jennifer Aniston si nu-l lasa sa joace decat cu femei urate, din punctul ei de vedere. Din punctul meu de vedere Tilda Swinton e o bunaciune. Si o actrita excelenta.

Joga Bonito20.01.2009 08:56

Twilight.

O sa-l mai urmaresc odata si cand apare dvdrip. Merita!

redondo20.01.2009 11:41
Twilight.

O sa-l mai urmaresc odata si cand apare dvdrip. Merita!

Am auzit ca e si un serial asemanator,Moonlight.

redondo20.01.2009 18:35

Imi amintesc de un film dar nu stiu cum se numeste si as vrea sa-l downloadez. E din anii 90 si este despre artele martiale braziliene - capoeira (cu muzica). Stie cineva cum se numeste?

Adrian20.01.2009 18:49

Only the Strong cu Mark Dacasacos

Redondo, asta e filmul pe care il cauti!

Si Soundtrackul se numeste Zoom Zoom Zoom.

Mai apare si melodia Paranaue.

axl21.01.2009 00:46

Slamdog millionaire

Am o usoara aversiune pentru indieni dar filmul asta merita vazut. O poveste frumoasa, o imagine foarte buna si o coloana sonora extraordinara.

vlad7521.01.2009 06:37
Slamdog millionaire

Ai vazut ce a facut copilul ala pentru actorul lui preferat? Sper sa vad multe femei facand acelasi lucru pentru super-actorii : Alexandru Papadopol si Lucian Vziru sau pe ei pentru fanii lor :worthy:

Pentru necunoscatori ,"Slumdog Millionaire", de Danny Boyle, a fost marele castigator la editia de anul acesta al Globurilor de Aur, ce a avut loc la Los Angeles, lungmetrajul primind patru distinctii, printre care cele pentru cel mai bun film si cea mai buna regie,

Slumdog Millionaire", o poveste despre un tanar care, desi needucat si crescut intr-un cartier sarac al Mumbaiului, ajunge sa intre in posesia marelui premiu la o emisiune de tipul "Vrei sa fii milionar?", a mai castigat, de asemenea, premiile pentru cea mai buna coloana sonora si cel mai bun scenariu original.

The Red Baron - un film biografic despre cel mai mare erou german din Primul Razboi Mondial,Manfred von Richthofen. Un celebru aviator german ,respectat si de inamici,ar trebui sa fie exemplu si pentru sportivii din ziua de astazi,pentru respectul pe care il arata inamicului in timpul luptelor.

Marius21.01.2009 08:39

Slumdog e excelent daca te gandesti ca iti prezinta evolutia Indiei. Imi aduc aminte scena in care cei doi "frati" stau in blocul aflat in constructie si se gandesc ca peste mahalaua au copilarit se ridica un nou cartier. Involuntar m-am gandit la Becali, care le-ar arata fetelor lui o vila din pipera si ar spune "acolo mergeam cu oile..."

Povestea insa e... pentru copii mici. Peisajele sunt extraordinare :D

redondo21.01.2009 09:55
Only the Strong cu Mark Dacasacos

Redondo, asta e filmul pe care il cauti!

Si Soundtrackul se numeste Zoom Zoom Zoom.

Mai apare si melodia Paranaue.

Da,acesta este. Multumesc.

axl21.01.2009 10:47
vlad7521.01.2009 14:46

Pentru iubaretii de comicareli - Step Brothers

Nu mai trebuie sa demonstreze Will Farrell ca este unul dintre cei mai buni actori de comedie la ora actuala.

axl24.01.2009 03:15

Resident Evil: Degeneration

Simpatic, destul de bine realizat.

Night of the Living Dead (1968)

El clasico. Cel mai bun low-budget din aceasta categorie. Te tine in priza incepand cu minutul 3.

Zombi 2(1979)

Extraordinar de bun filmul. Un machiaj foarte reusit, jocul actoricesc mai lasa de dorit pe ici, pe colo, povestea e credibila, apar si doua femei bune la nudul gol, la un moment dat e o scena in care un zombi se bate c-un rechin, e ceva fantastic. Asta s-ar spune ca-i urmarea la Dawn of the Dead (1978) pe care chiar ca nu reusesc sa-l gasesc pe nicaieri. Iubesc spaghetti-zombie-western-urile astea.

alex_lef24.01.2009 08:33

Revin cu 3 filme asemanatoare: Snatch, Rocknrolla si In Bruges. Dialog spumos, situatii hilare, umor negru, accent britanic. Daca ti-a placut Pulp Fiction atunci sigur nu vei fi dezamagit.

ps: oricum nu cred ca ma ia nimeni in seama :hmmm:

axl24.01.2009 08:39

Snatch e bun dar mai bun e Lock, Stock,..., RockNRolla e dezamagitor iar In Bruges tocmai il dau jos.

Pulp Fiction e mama lor.

Pentru iubaretii de comicareli - Step Brothers

S-a refacut cuplul din Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby, care nici asta nu-i un film rau.

BADboySteaua25.01.2009 10:33

Din punctul meu de vedere cel mai bestial film e : Blood Diamond :thumbup:

c.ronaldo1725.01.2009 11:01

Daca vreti un film korean bun: Boys don't cry.

maye25.01.2009 12:21

Ati vazut Blow?:D

redondo26.01.2009 15:04

Stie cineva un film despre Jack Dempsey, alb-negru?

«1181920212289»