FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Filme

«1121314151689»
Pariuri-x.ro13.09.2008 20:18

Tocmai mi-am cumparat un hdd de 500 pe langa cel de 160si 320 pe care el aveam :D. Genul meu de filme sunt cele care tin 3 4 ore, cele cu razboi si istorie, cen Troia, Gladiatorul, Tristan si Isolde etc etc. Am adunat o colectie draguta de filme.

Printre ultimele filme vazute ca ma ocup cu pariuri: 21 foarte dragut filmul cu un bait foarte destept care numara cartile la 21 si ajuge sa faca bani la kg sa-si plateasca facultatea la harvard si azi am vazut DEAL despre un jucator tanar d epoker ajutat de un veteran al pokerului sa castige cel mai mare turneu de poker din lume WSOP.

Am peste 500 de filme selectate din peste 3000 de filme vazute. Ma mai gasiti din cand in cad pe dc ++ da shhh sa nu ma prinda careva :Pfular-campionii

SPuneti-mi ceva filme noi ca sunt maniac dupa filme nu mai am la ce sa ma uit.

vlad7513.09.2008 20:45
Tocmai mi-am cumparat un hdd de 500 pe langa cel de 160si 320 pe care el aveam :D. Genul meu de filme sunt cele care tin 3 4 ore, cele cu razboi si istorie, cen Troia, Gladiatorul, Tristan si Isolde etc etc. Am adunat o colectie draguta de filme.

Printre ultimele filme vazute ca ma ocup cu pariuri: 21 foarte dragut filmul cu un bait foarte destept care numara cartile la 21 si ajuge sa faca bani la kg sa-si plateasca facultatea la harvard si azi am vazut DEAL despre un jucator tanar d epoker ajutat de un veteran al pokerului sa castige cel mai mare turneu de poker din lume WSOP.

Am peste 500 de filme selectate din peste 3000 de filme vazute. Ma mai gasiti din cand in cad pe dc ++ da shhh sa nu ma prinda careva :Pfular-campionii

X-men 4, Spiderman 4, Cei 4 fantastici-3,...sunt foarte noi,nici macar n-au aparaut .

Filme noi,te poti documenta pe imdb.com sau cinemagia.ro.

Vei afla totul despre cele mai noi filme.

Eu astazi am resuti sa-mi dau ban pe ip pe torrente.Am uitat parola. Sa-mi bag picioarele,maine ma duc la film.

Furtuna tropicala,cu Ben Stiller suna bine.

Si astept sa vad Bond 22 cu Craid Daniel.

Este singurul agent Bond care mi-a placut.Este singurul blond,cu vanatai pe fata,cu tricoul murdar si cu sange pe camasa.

Asta da agent, mai pamantean!

Pariuri-x.ro13.09.2008 21:46

X-men 4, Spiderman 4, Cei 4 fantastici-3,...sunt foarte noi,nici macar n-au aparaut .

Filme noi,te poti documenta pe imdb.com sau cinemagia.ro.

Vei afla totul despre cele mai noi filme.

Eu astazi am resuti sa-mi dau ban pe ip pe torrente.Am uitat parola. Sa-mi bag picioarele,maine ma duc la film.

Furtuna tropicala,cu Ben Stiller suna bine.

Si astept sa vad Bond 22 cu Craid Daniel.

Este singurul agent Bond care mi-a placut.Este singurul blond,cu vanatai pe fata,cu tricoul murdar si cu sange pe camasa.

Asta da agent, mai pamantean!

Xman imi place, Fantastic 4 iar imi place... Spiderman deja m-a plictisit ... Am sa mai caut si eu dar toate filmele mai noi gasite se vedeau ca ... erau filmate am mai vazut filme filmate la cinema da totusi erau acceptabile. Cele de la axxo par a fii cele mai reusite. Oricum sunt nou pe aici am sa mai revin in functie de cum imi permite timpu. Mai impartim opinii legate de filme in curand. apropo am inteles ca trebuie sa apara Ice Age 3, damn ce-mi plac animatiile am vreo 20 de filme (cel putin).

frunji26.09.2008 20:35

College e o comedie aparuta acum in 2008 ....merita vazuta :bananadance:

Stanici07.10.2008 12:52
Robinson Rufay Zapata07.10.2008 13:12

ziceti'mi si mie niste filme horror

sabin130707.10.2008 13:57

@Stanici

Stii de cand e documentarul?

redondo07.10.2008 14:34

istorice sunt multe si probabil le ai si pe cele vechi...eu colectionez vechi

redondo07.10.2008 14:42

Comedii bune: Just Friends,Made of Honor,Must love dogs

Horror nu prea au aparut bune in ultimul timp....cele mai vechi si clasice sunt bune:Halloween-urile,Friday the 13,Nightmare on Elm Street....dar si serialul Supernatural e foarte bun

Si sa nu uit,pt cine nu a vazut Match Point e superfilm

se7en11.10.2008 13:39
Linewatch - superb filmul, cu Cuba Gooding Jr. in rol principal.
vlad7511.10.2008 13:46

Vreti un film tare?

Va recomand "FELON".-2008. Viata adevarata din inchisorile americane!

Bestial! Cu Val Kilmer ,Stephen Dorff si Sam Shepard.

Un film foarte tare.

PS Am vazut si filmul cu De Niro si Pacino- RIghteous Kill -foarte slab pentru aceasta distributie.

Asa ca vedeti FELON (are nota 8 pe IMDB)

Credeti-ma ,sunt un fanatic al filmelor si de aceea va spun ca Felon este super.

frunji12.10.2008 19:51
Vreti un film tare?

Va recomand "FELON".-2008. Viata adevarata din inchisorile americane!

Bestial! Cu Val Kilmer ,Stephen Dorff si Sam Shepard.

Un film foarte tare.

PS Am vazut si filmul cu De Niro si Pacino- RIghteous Kill -foarte slab pentru aceasta distributie.

Asa ca vedeti FELON (are nota 8 pe IMDB)

Credeti-ma ,sunt un fanatic al filmelor si de aceea va spun ca Felon este super.

M-am uitat si eu aseara la el :thumbsup: ... E frumos!

Recomandati-mi si mie niste filme tari ...(in special comedii sau drame ) :yes:

Azzido12.10.2008 20:21
cRiss4Steaua15.10.2008 17:45

unde gasesc si eu Ion ?

Dragoshel15.10.2008 18:02

toate partile???

cRiss4Steaua15.10.2008 19:12

dada :yes: n`am gasit nici pe dc++ nici pe filelist :thumbdown::-<

Azzido17.10.2008 09:33

si

ambele merita vazute, in special al doilea.

dupa cum spunea un user pe imdb "e un fel de film al lui Hithcock, varianta moderna"

se7en19.10.2008 15:50
Babylon A.D. - bun film, cu Vin Diesel, dar povestea e intortocheata tare.
c.ronaldo1719.10.2008 16:07
Adulthood, Henry Pole is here sau First Night - Cateva filme nou aparute de vazut duminica seara. :yes:
RaMs3s19.10.2008 16:40

[...] --> sectiunea filme 2008 ... gasesti orice gen vrei ...

si downloadezi bine pentru www .... minim 1mega. Incercati !

Fara reclama!

alex_lef19.10.2008 17:09

The Pianist?! nu stiu daca l-a recomandat cineva :rolleyes:

razvan_stelist200720.10.2008 15:30

am vazut la cinema la mall vitan "death race"

foarte frumos filmu , mie mi-a placut

frunji20.10.2008 16:09

AM vazut aseara "Braveheart"

superb :bananadance:

punkboy21.10.2008 06:48

MAX PAYNE SUPER FILMUL doar ce a APARUT acum in OCTOMBRIE 2008

patko27.10.2008 08:25

Imi plac filmele cu soldati,filmul meu preferat este Schindelrs list,si film nou va recomand Madagascar 2

«1121314151689»