Ce v-a apucat cu inima de tigan? Chiar asa de rau am ajuns ca romani incat si barbatii se se uite la asemenea porcarii?
Ce v-a apucat cu inima de tigan? Chiar asa de rau am ajuns ca romani incat si barbatii se se uite la asemenea porcarii?
20:30, Antena 1 - The cowboy way, o comedie foarte buna cu Woody Harrelson.
uite aici film promitator:
![]()
sau asta:
WANTED - super film, probabil filmul anului 2008.
WANTED - super film, probabil filmul anului 2008.
l-am vazut la cinema, a fost ok dar nu m-a impresionat.
oricum, nu pot spune ca a fost o pierdere de timp, deci il recomand sa-l vedeti la cinema sau la calitate cel putin DVD
Cass, cand apare Cass? ![]()
Mutant Chronicles - de tot rahatul.
Meet the Spartans - de tot rahatul.
Cass, cand apare Cass?![]()
SI eu abia il astept ![]()
The Last Don e superb. E dupa o carte scrisa de Mario Puzo cel care a scris Godfather
I'M LEGEND.esuper film.iar la cine place filme comedii recomend un film turcesc nou.RECEP IVEDIK.dar trebuie sa gasiti cu scris engleza jos..sau vedeti voi.
http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/...2b83499bc016701
si filmul KING KONG care ma impresionat foarte mult si a facut sami vina lacrimi din ochi la sfarsitul filmului....
Catre cineva amator de filme psihologice : il rog sa-mi scrie si mie cateva titluri !
Catre cineva amator de filme psihologice : il rog sa-mi scrie si mie cateva titluri !
The Machinist,Secret Window,The Jacket,The number 23,The Air I breathe. Toate au cate ceva psihologic............Mai stie cineva site de titrari in afara de titrari.ro si subs.ro?
Scissors - cu Sharon Stone, e din '91.
Cast Away - cu Tom Hanks, e al naibii de psihologic, desi nu pare.
American Beauty,Cape Fear.Primal Fear
multumesc alx & redondo !
ati vazut filmul cindirella man?cine nu a vazut zic ca a pierdut multe.....e un film super............
The Machinist e foarte bun!!! La fel si Equilibrium. Ambele cu acelasi (GENIAL) Christian Bale
"We was soldiers" este un film criminal , merita vazut dar sa nu beti ceva inainte k o sa incepeti sa bociti in timpul filmului:D Un film in care joaca Mel Gibson
L'homme qui aimait les femmes, pentru amatorii filmelor frantuzesti mai vechi.
Redacted, de Brian de Palma, un film interesant despre razboiul din Irak.
Confirm, The machinist e un film foarte, foarte tare.
"Foreign Exchange" o comedie super ![]()