Am vazut in seara asta, ma rog, aseara, pe TVR1 OUT OF SIGHT- SUA, 1998 cu George Clooney si Jeniffer Lopez. Destul de misto, iar J. Lo. era chiar buna pe vremea aia.
Am vazut in seara asta, ma rog, aseara, pe TVR1 OUT OF SIGHT- SUA, 1998 cu George Clooney si Jeniffer Lopez. Destul de misto, iar J. Lo. era chiar buna pe vremea aia.
21 - The Movie... merita vazut.
Alvin and Chipmunks ![]()
Incredibil ce`am mai ras.
Hancock - ff bun.
Se pare ca americanii incep sa scoata filme bune, dupa ce in 2007 si`au batut joc.
Hancock - ff bun.Se pare ca americanii incep sa scoata filme bune, dupa ce in 2007 si`au batut joc.
nu neaparat americanii, pe cat will smith
. Toate filmele cu el sunt reale succesuri. Genial actor. genial film
Eternal sunshine of a spotless mind
Cel mai bun film pe care l-am vazut vreodata, ever.
Hancock - ff bun.Se pare ca americanii incep sa scoata filme bune, dupa ce in 2007 si`au batut joc.
nu neaparat americanii, pe cat will smith
. Toate filmele cu el sunt reale succesuri. Genial actor. genial film
Genial film ?! nu ma face sa rad ... Will Smith intradevar e bun , insa filmul nu e unul extraodrinar. Dupa buget si incasari , poate e , in rest lasa de dorit.
Tocmai ce am vazut My life without me. Superb. Sincer, nu stiu daca asa ar actiona un om care stie ca va muri, dar cred ca e foarte aproape de adevar. Superb film.
Tocmai ce am vazut My life without me. Superb. Sincer, nu stiu daca asa ar actiona un om care stie ca va muri, dar cred ca e foarte aproape de adevar. Superb film.
l-am vazut mai demult , e bun ![]()
Goodfellas
genial, unul dintre cele mai bune filme de gen.
The Dark Knight
fenomenal, unul dintre cele mai bune filme facute recent. Heath Ledger, fara cuvinte..
nu neaparat americanii, pe cat will smith. Toate filmele cu el sunt reale succesuri. Genial actor. genial film
Leana B, tu esti ? ![]()
Am avut de ales intre Hancock si Wanted
am ales Wanted si bine am facut....chiar tare filmul ,de Angelina Jolie,nu mai zic,cu toate c-au fost momente cand s-a cam exagerat
nu neaparat americanii, pe cat will smith. Toate filmele cu el sunt reale succesuri. Genial actor. genial film
Leana B, tu esti ?
esti criminal omule! :biggrin:
Pana la urma pot sa fie oameni cu totii....
A aparut acum filmu ,CAS PENNANT, despre huliganii englezi....Mai precis despre suporterii lui West Ham ....Cass Pennant este numele real a unui jamaican care ajunge cel mai de temut huligan din anglia!(Liderul ICF )
Abia astept sa apara si pe torrente ! ![]()
Leana B, tu esti ?
m-am molipsit de la ea :biggrin:
my bad... ![]()
You Don't Mess With The Zohan - asteptam mai mult de la Adam Sandler..
Sleuth cu Michael Caine si Jude Law.
Doar cu ei 2.
Atatia actori are filmul.
Dar e superb!
Freedy Krueger
Mortal Kombat
Constantine
Jason X
Scary Movie
va recomand inima de tigan este super sau trasniti din nato (inima de tigan este de romance iar trasniti din nato comedie))
am terminat prison break .. astept sezonu' 4 .. cel mai tare serial
Filme:
Wall-e (stiu ca e desene dar povestea practic ma facut sa plang
)
The day after Tomorrow
Al 5-elea element
Telenovele:
Inima de Tigan
Tradarea
Seriale:
Trasniti in nato
Arestat la domiciliu