Daca eram nascuta marti,era clar ca ma numeam ghinion pur,plus ca am si semn din nastere...Noroc ca m-am grabit spre miercuri.. ![]()
Daca eram nascuta marti,era clar ca ma numeam ghinion pur,plus ca am si semn din nastere...Noroc ca m-am grabit spre miercuri.. ![]()
35 impliniti si 27 de cand tin cu Steaua ![]()
Normal ca suntem multi scorpioni! Suntem stelisti, adica suntem genii! 8)
Bey, Dawson, da' berbecii ce-au? Noi nu suntem genii? Ca tot stelisti suntem... :lol: :lol: :lol:
Am 17 ani si sunt berbec... :twisted:
...Tare sondajul...am asteptat sa fac 18 ani:))k sa fiu si yo mare:))dar sunt STELISTA de la 7ani...am ceva experientza nu?![]()
Eu am 23 ani(rac), din care 20 in culorile rosu&albastru!!
Mandra ca
Eu am 23 ani(rac)
multi inainte!
Multumesc bodanel!
De asemnenea multi ani (rosh albastri) pt fiecare!
Interesant de vazut finalul statisticii
!
19 ani,nascuta pe 10 Iunie ca Oli. 8)
si eu am o varsta bunicica 18 anisori fac p 10 noiembrie 19 anisori (desi trebuia p 13 8) dar in fine )
:!: apropo vreau si eu sa faco remarca : CELOR Minori INVATATI SA RESPECTATI !!!
Forzza Steaua steagcruce2 ![]()
![]()
16 ani impliniti si 9 de cand tzin cu Steaua ! 3 septembrie
Buna eu in 31 octombrie fac 16 ani sunt noua pe forum da de 10 ani cu inima ros-albastra. Va salut pe toti! La multi ani tuturor stelistilor! steagsimplu ![]()
![]()
16 si cateva luni
ce mare sunt :lol: ,si nush sa zic de cand sunt stelista ca ar suna penibil "sunt stelista de cand ma stiu" da' stiu ca niciodata nu am tinut cu Dinamo sau rapid :lol:
Am 14 ani si sunt taur. Ce MARE sunt! :lol:
Am 14 ani si sunt taur. Ce MARE sunt! :lol:
multi inainte ![]()
Merci la fel. :wink:
17 ani .. 10 de cand iubesc Steaua !
aproape 20...19 jumate ![]()
am 17 ani si sunt fata!!!si pentru astea doua sunt desconsiderata!!!totzi imi zic ca sunt mik ca sunt fata ca nu am o treba cu fotbalu!!!nu zic ca sunt as in fotbal dar nici nu sunt vreo fufa care nu stie nici cati jucatori sunt intr-o echipa !!am pareri in privinta meciurilor si consider ca exista si fete care stiu ce inseamna fotbalul,ce inseamna daruire!!!poate ar tb sa fie diferentiate fufele care umbla dupa cat de "bun" e nu stu ce jucator fara sa stie nici macar pe ce post joaca ,ce numar e,si cum joaca in sezonul in curs!!!e la fel ca si varsta:daca esti mic nu stii nik...nu sunt de acord!!respectati parerile fetelor adevarate si copiilor care stiu ce inseamna fotbal!!
Ai dreptate si te respectam, dar o sa te respectam si mai mult cand o sa scrii corect pe forum.
16 ani fac maine.Sper sa imi faca Steaua cadou calificarea in UEFA.
Go Team!
1986 02 26,peste :lol: :lol: 10+ ani stelist,multi ani stelisti la toti :wink:
15 spre 16 ani ![]()
Le urez tuturor stelistiilor o viata lunga plina de succese si bucurii ros-albastre;)
De casnicie am 3.de burlacie aveam 27
15 ani pe 31 octombrie
si primul cuvant cand m-am nascut a fost Steaua,.!!