28 in toamna.. ![]()
28 in toamna.. ![]()
uau, nu pot sa cred, asa mic esti, danny? dupa maturitatea debordanta a post-urilor tale ti-as fi dat cel putin 12.
dupa maturitatea ta , ca te iei mereu de mine ca sunt mai mic ....tias da 17 ani ![]()
Ba ce batrani sunteti voi. Io am 15 ani da am ninte de 18
![]()
Cum zici tu. :lol:
18 ani.
...ca foarte multa lume de pe-aici
si de 11 ani stelist...am inceput de mic ![]()
am facut si eu 16 ani in aprilie 2007
steag2
Conteaza varsta pentru ca poti sa ai 10 ani si sa iti dai cu parerea despre Steaua dar tu sa fii paralel cu tot ce a fost,este si va fii Steaua.Mi sa intamplat mie sa-mi spuna unu de 11 ani(care nu stia cand a castigat Steaua cupa campionilor)ca nu st eu stelist adevarat,cand eu am si "mancat" bataie de la 3 dinamovisti spurcati odata.Apropo eu am 18 ani...de cand tin cu Steaua
26. si vreo 20 de stelism (cam de cand ma jucam cu puta-n nisip).
p.s. cand a luat Steaua Cupa Campionilor m-a aruncat taica-miu in sus si am dat cu capu' de lustra. am ceva urmari...
26. si vreo 20 de stelism (cam de cand ma jucam cu puta-n nisip).
p.s. cand a luat Steaua Cupa Campionilor m-a aruncat taica-miu in sus si am dat cu capu' de lustra. am ceva urmari...
Bodanele - te-a durut lustra ???
Si daca ai 19 ani... ce votezi? :roll:
Ce ai pute sa votezi ? 18-20...
Sincer...am 13 ani si iubesc Steaua la nebunie :X ma duc la meciuri etc etc...cateva meciuri au fost pana acuma vreo 4-5 meciuri...dar de acum inainte ma voi duce la mult mai multe meciuri :X
18...si de 12 stelist...
da fane ma durut lustra tare de tot. sa ma vezi acu cand ma apuca pandaliile ce urat fac. eu de acolo cred ca mi se trage :biggrin:
13 ani si jumatate.
Si eu la fel..daca u n`oi fii zis la caterinca. Sunt cam cel mai mic de pe forum :sad2:
EU implinesc 16 ani in august ,Eu sunt tanar si o sa traiesc mult si bine.
Sunteti cam batrani voi astia de pe forum
18-40 de ani chiar peste 40 de ani ![]()
Sunteti cam batrani voi astia de pe forum18-40 de ani chiar peste 40 de ani
![]()
Si nu te mandesti cu noi ???
Ba da cum sa nu ma mandresc cu voi.. :biggrin:
Ba da cum sa nu ma mandresc cu voi.. :biggrin:
Asa nepoatee... :biggrin:
+50
![]()
glumesc .... 16-18 ![]()
eu merg pe 12 ani...defapt am 11 ani si 5 luni...
eh...eu am 15...