Cred ca multi putem trage multe concluzii dupa ce acest sondaj va rula ceva timp. Eu unul sunt curios din mai multe puncte de vedere.
Cred ca multi putem trage multe concluzii dupa ce acest sondaj va rula ceva timp. Eu unul sunt curios din mai multe puncte de vedere.
Si daca ai 19 ani... ce votezi? :roll:
Hahaha, buna intrebare! Al doilea sondaj pe care il fac si tot imi scapa ceva :lol: Poate ma ajuta DIN NOU un moderator cu inca o optiune "18-20" :lol:
Multumesc anticipat.
pt cei care inca au 16 -17 ani am o sugestie sa incerce sa aibe mai mult respect pt cei mai mari ca ei care din anumite motive nu au mai venit in galerie pt ca atunci cand vin ei incearca sa se dea smardoi la ei...copii si noi am fost ca voi dar aveam respect pt cei mari..
respect generatia mai veche..care au facut multe pt echipa.
@Ultrastargoviste
Nu pot sa cred ca se petrec astfel de lucruri!
Mie, cel putin, nu mi s-a-ntamplat! Ba din contra as zice. Goerge stie... :wink:
Tare prima optiune 0-14 ani :lol:
Mai bine era sub 14! :wink:
Everybody is a critic ![]()
pai hai sa si postam, cat are fiecare ![]()
io am 22
. peste o luna si ceva ![]()
23 impliniti.
22 impliniti.
:evil: >>>23 impliniti....si mult mai mult mie si celorlalti de pe aici!!>>> :twisted:
Multi innainte tuturor
.Yo am doar 18 ![]()
aproape 22
Eu aproape 22, multi inainte tuturor...
Multi Inainte :wink: . Eu am 18...Ce sa va mai zic ? :lol: Multi inainte tuturor . :cry:
23 impliniti.
18 neimpliniti. Multi ani inainte tuturor ! ![]()
Vad k sunt baietzi si de aceeasi varsta cu mine.Credeam k sunt cel mai mic. ![]()
Io am inca 29, dar anul asta fac 30 - deci prin noiembrie ar trebuie sa ma treceti la categoria urmatoare! :wink:
Multi inainte tuturor!
22 in noiembrie
22 in noiembrie
Ca mine, in ce zi? eu pe 14
24, impliniti. Si 16 de cand iubesc culorile rosu si albastru ![]()
![]()
25 impliniti . Multi inainte tuturor .
19 ani pe data de 23 Iulie :lol:
Ca mine, in ce zi? eu pe 14
suntem nascuti in aceeasi zi ![]()
17 ani!