23! Sper sa adunam cu totii cat mai multi ani alaturi de echipa noastra!
23! Sper sa adunam cu totii cat mai multi ani alaturi de echipa noastra!
21 si din 1996-1997 primi pasi in PN...1998 prima deplasare facuta...bistritza
...ce vremuri ![]()
la prima vedere zici ca e sediul oamenilor cu probleme.... la a 2-a vedere sediul alcolicilor anonimi... iar la a 3-a ceva agentie matrimoniala... din 5 persoane 2 sunt d gen feminin... iar dak t uiti pe stadion vezi cam o fata la 10 baieti... in fine, eu am deja cateva luni bune petrecute pe tren
... k deh :roll: vin d departe
Si la o a 4-a constati ca de fapt s-a vrut a fi o statistica..o medie de varsta a celor ce posteaza pe forum!
:wink:
ce chestie...
![]()
Scuze daca jignesc in cel mai mic fel pe cel care a initiat acest sondaj, dar deformarea profesionala ma face sa protestez...un sondaj de opinie nu are variante ale variabilelor suprapuse. De exemplu, unul care are 18 ani unde voteaza? La 16-18 sau la 18-20? Dupa mine ar trebui sa recodifici variabilele...asta daca si urmaresti un rezultat reprezentativ in vreun fel ![]()
[daca ai nevoie de ajutor, sunt aici
]
deci dak are pana in 18 neinplinitzi trece la 16-18, iar dak are 18 si 2 luni trece la 18-20 :wink:
30 in mai 2007. Si mai am un baiat de 1 an tot stelist.
Mandru ca postez cu voi! ![]()
sa-ti traiasca !!!
21
Eu 19 si ceva. ![]()
![]()
27, in mai, si 23 de cand sunt stelist, ceea ce ma onoreaza.
hm, cam tineri cei ce raspund sondajului, cei mai multi sub 24.
salutare.Am 22 de ani si sunt leu rosu albastru.
Varsta mi-e de 15, mintea mi-e de 25... :lol:
@cyril_thereau
Sigur nu le-ai incurcat ? :twisted:
varsta mie de 15, mintea mie de 25... :lol:
si gramatica de -5.(cu indulgenta profesorala)
18 ani impliniti in ziua in care vine Mos Craciun
...de 11 ani am suflet ros-albastru...
In 2021 o sa am 28 de ani. :lol:
Eu fac 18 in preajma meciului cu Dinamo! Si drept cadou vreau sa vin in Bucuresti la meci... Mi s-ar implini unul din vise... Nici nu mai am rabdare... In fiecare zi ma gandesc cat a mai ramas pana o sa ajung pe Ghencea... Abia astept!!!!
Eu fac 18 in preajma meciului cu Dinamo! Si drept cadou vreau sa vin in Bucuresti la meci... Mi s-ar implini unul din vise... Nici nu mai am rabdare... In fiecare zi ma gandesc cat a mai ramas pana o sa ajung pe Ghencea... Abia astept!!!!
Sper ca Steaua sa-ti faca drept cadou o victorie impotriva lui Dinamo! :wink:
sper k nu esti bozgor k t rup :evil: ... in rest la multi ani ( dak nu esti bozgor desigur :twisted: )
dar daca e ungur nu-i mai urezi la multi ani? il rupi?
mocofane!
dar daca e ungur nu-i mai urezi la multi ani? il rupi?mocofane!
Lasa-l omule,ca asa sunt clujenii,mai glumeti :lol:
Calm down! Nu sunt ungur!
Ms pt urari
Sper si eu sa primesc un astfel de cadou :> Ce frumos ar fi 8->
eu am 15 ani...m-am incadrat la 14-16 ani(spre deosebire de altzii care au 19 ani... :lol: