Cu 512 RAM o merge bine?
Video am Ati Radeon 9200 SE 128 MB..
In singleplayer merge f. bine cu detaliile high!
Cu 512 RAM o merge bine?
Video am Ati Radeon 9200 SE 128 MB..
In singleplayer merge f. bine cu detaliile high!
eu am 6600gt ,768 MB si tot sacadeaza
nus care e problema,ca difera mult de 2006,ca bagi 1 de 90 in locul unuia de 80 tot aia e,+ ca de obicei e aliniata cea mai buna echipa la inceput,si sunt pusi si pe posturile unde dau randament aproape maxim majoritatea,ma rog,vedem
utilizator: stefys
- S-a inregistrat pe site la data de 29-09-2006 | 22:21 de la ip-ul 86.107.249.21(WHOIS) folosind adresa de e-mail l***@***
StefanIanculescu posteaza de la urmatoarele IP-uri:
- 86.107.249.21
Parca am spus ca cei proaspat retrogradati nu au drept de reinscriere..
* Multumesc Robinho pentru sesizare
*ban stefys (clona)
cum se dau loviturile libere la firul ierbii?care stie pls sa-mi spuna si mie
"Shift+cu" + "d"
"d" apesi cat vrei de mult ca tot la firul ierbii se duce.faza asta era valabila si la 06...
pai intrebarea era pt 2006 ![]()
acu nu trebuie shift....doar cu+d ajunge
eu am 6600gt ,768 MB si tot sacadeaza
nus care e problema,ca difera mult de 2006,ca bagi 1 de 90 in locul unuia de 80 tot aia e,+ ca de obicei e aliniata cea mai buna echipa la inceput,si sunt pusi si pe posturile unde dau randament aproape maxim majoritatea,ma rog,vedem
citeste de aici... http://www.fifaromania.net/index.php?zona=...07-cu-joe-booth
am,si am auzit la mai multi probl asta,e un bug la jocul de multiplayer
daca schimb eu un jucator titular,cu 1 rezerva,sau adversarul face la fel.....iese jocul ori la inceput ori pe parcurs,am reinstalat de 5 ori jocul si degeaba,asta e joc cu titularii,apoi esc si schimb jucatorii
e un bug de kaka,ca am acelasi kit cu danutz,deci nu are jocul meu ceva
http://www.fifaromania.net/index.php?zona=...erate-optimizer
daca erai atent,citeai ca e doar pt single player ![]()
si oricum i0nutz a postat ca el nu incurajeaza astfel de practici.
A inceput sezonu ?! Vreau si eu sa ma inscriu neaparat PLS CONTANT YM : C***@*** .. pls vreau si eu niste informatii despre concurs , A inceput sezonu , nu a inceput .. cand incepe ?! pls HELP ME
Am inteles ca se vor mai pune aproximativ 2000 de bilete la dispozitia noastra...la meciul Steaua real....avetzi idee sau a anuntat cineva cand se vor pun in vanzare?
@converse: citeste si tu forumul. Campionatul a inceput de o saptamana.
@alinush: despre problema biletelor se vorbeste in alte threaduri.
Corect ![]()
In fond, fiecare instaleaza ce vrea, dar daca unul care are jocul curat intampina probleme e clar ca nu e de la el. Singurul bug al conexiunii pare sa fie la pauza. In rest, probleme rare, datorate providerilor.
Apropo de patchuri, sa va anunt ca RLSP 07 nu mai apare. Cei care faceau respectivul patch s-au suparat pentru ca le sunt aduse jigniri si critici pe un site de specialitate. Prin urmare, anul asta nu veti vedea echipe romanesti in joc indiferent cate patch-uri veti instala.
me mai am si yo loc??
In peluza, unde?
in duba la jandarmerie :lol: :lol:
A inceput deja ?!
((( si poti sa imi dai si mie 1 data FIXA CAND INCEPE CELALALT ?! sau nusht... DA VREAU SA MA INSCRIU SI EUUU ![]()
urmareste in permanenta forumul, ce-ai pazit la inscrierile care au durat cred ca 2 saptamani ![]()
imi poate da cineva si mie o invitatie pe iplay va rog mult ![]()
lol trebuia sa postezi la "Liga Campionilor" :lol: :lol:
Am cont insa nu am destule puncte pentru a le schimba in invitatii.
si oricum i0nutz a postat ca el nu incurajeaza astfel de practici.
ala nu e chiar un patch , nu se instaleaza ci doar trebuie sa dai copy/paste la fisierele cfg.ini in cele 3 variante high , medium si low...
pai si cine a zis ca e patch???? ![]()
In peluza, unde?
la u aksa ..unde in campionat unde ai vrea
editat de moderatori