problema cu fifa 07: nu stiu de ce pe multiplayer nu pot juca mai mult de o repriza... poate sa ma ajute cineva??
problema cu fifa 07: nu stiu de ce pe multiplayer nu pot juca mai mult de o repriza... poate sa ma ajute cineva??
asta mi se mai intampla si mie :cry: (nu intotdeauna)
07 aduce mai mult probleme decat placere in joc
, adica in multiplayer...jocul e bunicel la single, merge, si mie mi se intampla la fel la pauza, dar nu cu toata lumea ![]()
la fel si mie
...deci daca nu se intrerupe la inceputu' meciului sau la inceputu' celei de-a 2-a reprize...merge :wink:
nu stiu, dar cred ca mie mi se intrerupe doar cand sunt eu host
:idea: eu krek are jocu' vreun buguletz :roll: ceva...k din cate am observat...tot mai multi se vaita de chestia asta :cry: ...
am luat toti o versiune de jaf extra pirat
, are cineva jocu` original? park mihai1411 il avea? sunt curios dak are probleme , ah stai park avea cu danutz, cum sa fie atatea probleme intr-un joc , ce esec ![]()
am,si am auzit la mai multi probl asta,e un bug la jocul de multiplayer
daca schimb eu un jucator titular,cu 1 rezerva,sau adversarul face la fel.....iese jocul ori la inceput ori pe parcurs,am reinstalat de 5 ori jocul si degeaba,asta e joc cu titularii,apoi esc si schimb jucatorii
e un bug de kaka,ca am acelasi kit cu danutz,deci nu are jocul meu ceva
Mie mi s-a intamplat rar..
si cu tine am patit ionut sa iasa,ca probabil ai schimbat titularii,dar nu e de la mine,cel putin asa cred,e un bug al jocului din mom ce le mai face asa unora si am reinstalat jocul de 5 ori
Da, posibil. Ideea e ca mie mi s-a intamplat asa doar cu tine ![]()
In fine, jocul ridica mari probleme la capitolul conexiune.
si eu am reinstalat jocu'...si dejaba...dar sa privim partea buna a lucrurior...adica dak e bug tre' sa apara si un oatch ceva care sa-l corecteze...zic eu :wink: ...plus k ..praca incepe sa se ami redreseze..adica am reusit sa joc cu mai multi...dar tot mai face asa
...deci una calda....una rece... ![]()
Mie imi merge naspa pe net, cred ca de la RAM. Am 256, dar ciudat e ca fifa06 merge perfect pe net. O sa imi mai iau 256, sunt curios daca se va remedia situatia.
si eu am tot 256 MB RAM insa doar in cateva parti din meci sacadeaza...
Nu pot sa spun ca sacadeaza, dar ma enerveaza cum merge. Nu se misca la fel de cursiv ca 06.
E exclus sa fie win incarcat - desi are vreo 9 luni -pentru ca celelalte aplicatii merg perfect. Ciudat e ca in singleplayer se misca acceptabil, problemele apar pe net. De asta ma gandesc ca in mod sigur e de la ram.
las k yo am pc bun !! si 512 rami si tot mai sacadeaza :lol: :lol: :lol:
Ce intelegi tu prin pc bun?
amd sempron 2800 mhz 512 rami radeon 9600xt 256
Ala e acceptabil, nu bun ![]()
In rate, a? ![]()
nu !! bani jos acuma 2 ani !! 30 mil acuma ar venii cam la jumate din pretz !! da noah soarta !!
Altex sau Flanco toata ziua :lol:
unitech !! pe componente
eu nu inteleg de ce cere asa mult,ca doar grafica e doar un pic mai buna ca la 2006
,eu am pc bun,sau f bun dar tot sacadeaza rar ,e adevarat,cand joc pe net;faza e ca o sa imi mearga naspa daca nu are calc bun adversarul
cat despre faza cu titularii,in caz ca nu reusesc sa fac ceva sa mearga,joc cu titularii si schimb dupa ce incepe meciul,faza e sa nu schimbe nici adversarul titularii cu vreo rezerva
eu zic ca e mai bine sa jucam 2 reprize separat decat sa incepem meciul cu o formatie care nu ne convine...
cat despre faza cu titularii,in caz ca nu reusesc sa fac ceva sa mearga,joc cu titularii si schimb dupa ce incepe meciul,faza e sa nu schimbe nici adversarul titularii cu vreo rezerva
mah in pana mea..nu-i de la asta...sigur!!! am jucat cu danutz si am schimbat juma' de echipa drq inainte sa incep...pe bune...deci pica faza asta cu schimabtu' titularilor :o