Nu stie nimeni ce ?
Am scris mai sus de 2 ori"am instalat patchul winter edition si nu se vede mingea si jucatorii se vad multicolori.
Nu stie nimeni ce ?
Am scris mai sus de 2 ori"am instalat patchul winter edition si nu se vede mingea si jucatorii se vad multicolori.
si ce e cu fifa daca esti amabil sa'mi raspunzi?
@steaua_gloria: Ti s-a raspuns !
in ultima vreme si mie mi se vede multicolor gazonul si la fel si jucatorii cand intru...trebuie sa dau un rr la calc. si totul revine la normal.....poti incerca si asta...
in ultima vreme si mie mi se vede multicolor gazonul si la fel si jucatorii cand intru...trebuie sa dau un rr la calc. si totul revine la normal.....poti incerca si asta...
E vb de lipsa de profesionalism cred. ![]()
salut vreau si eu sa joc va rog explicatimi si mie ce trebuie sa fac!!!!!!!multumesc
Trebuie sa te inscrii. Dar pana la urmatoarea sesiune de inscrieri va trebui sa astepti.
vreau si eu sa joc
(...vreau sa intru in campionat cui sa ma adresez?? ![]()
trebuie sa mai astepti pana se termina actualul sezon.....aproximativ inca vreo 3-4 saptamani!!
ok asteptam ![]()
Asteptati, dar va spun de pe acum: nu va puneti mari sperante in viitoarele inscrieri; prioritate vor avea userii vechi FcSteaua, nu cei care se inscriu special pe forum pentru a juca fifa !
cum fac sa ma inscriu in campionat? raspuns sincer
Hai ca o da'ti in SF ! Iti tai cablu' de la net.. ![]()
cum fac sa ma inscriu in campionat? raspuns sincer
Ai nevoie de cerere in triplu exemplar. Apoi ai nevoie de acordul parintilor. Daca indeplinesti conditiile , treci al Pasul 3. Aici instalezi Fifa. Dupa aceea inveti sa joci. Apoi astepti sa se termine campionatul asta si te poti inscrie. Usor nu??? ![]()
i0nutz83
Eu m-am mai inscris odata in campionat dar nu am putut juca, deoarece am plecat in Italia la 2 saptamani dupa lansarea campionatului. Am incercat sa joc de acolo ... dar mergea foarte prost si am renuntat.
Pot sa ma inscriu din nou ?
ps: acu sunt in Romania ... si nu am planuri pana vara viitoare ![]()
In mod normal, poti incerca la urmatoarele inscrieri, cel mai probabil in jur de 1 aprilie. Nu e nicio pacaleala ![]()
de ce sunt unii pe forum care se dau mari stiutori in toate? nu toti sunt stelisti? sau mai bagat si alte natii cumva?
La cine te referi???
La mine se refera. Imi cer scuze daca te-am jignit. Am vrut sa fac si eu o glumita. Se pare ca nu a iesit. PEACE! ![]()
sergyu16 semnez tratatul de pace
Daca e cineva care mai joaca fifa07 si indeplineste urmatoarele conditii:
nu are 9 ani si nick care sa contina ~^^@*
stie de unde se intra pentru meci ip2ip fara sa trebuiasca sa i se explice de 7 ori
sa ma caute pe prv ca am chef sa mai joc si eu cate un meci
sunt destul de n00b dar vreau sa progresez ![]()
eu as vrea sa joc FIFA 2003. Fara nici un 'sto, e FIFA preferat al meu ![]()
FIFA-ul meu preferat e '98, da' nu-l gasesc pe niciun tracker.
@ Marius : Cand pishcam una ?? ;![]()
@ Marius : Cand pishcam una ?? ;![]()
Daca ai 2003, ne gasim diseara. Oricum, eu sunt atat de bun incat bat cu greu la Professional, asa ca sa nu-ti faci iluzii ca sunt cine stie ce jucator.