O intrebare cum mah pot inregistra si eu? si de unde trebuie sa incept sa joc ! dak se poate as vrea un raspuns mai amplu ...
si dak se poate sa zici ce inseamna sfarsitul sezonului ( cand mai exct ) ms pentru intelegere
O intrebare cum mah pot inregistra si eu? si de unde trebuie sa incept sa joc ! dak se poate as vrea un raspuns mai amplu ...
si dak se poate sa zici ce inseamna sfarsitul sezonului ( cand mai exct ) ms pentru intelegere
Sezonul se incheie in jurul datei de 1 octombrie. Jocul oficial pentru urmatorul campionat va fi FIFA 2008.
sal...eu am net de la rds...dar e cu rooter...nu am ip-ul cum au ceilalti...se poate sa ma inscriu si eu?...si cu fifa 2008...a aparut deja full?
ms mult
doar daca poti da host...
se joaca cu fifa 2008
daca nu il ai nu te inscrie degeaba
vad ca user-ul kamaciuki se straduieste sa ia echipele la care am activat eu in sezoanele precedente. totusi, sunt mandru ca ii sunt mentor...
Cine imi spune si mie cum sami fac ip routabil???? pls help me!!!!
iti omori colegii de retzea :X
salut
la ce ora trebuie sa fii online pe messenger ca sa fii testat ?
eu de obicei sunt acasa de la 7 seara incolo...
multumesc pentru raspuns
as vrea si eu sa ma inscriu in campionat..............id meu este dica_no1 si am fifa 2007-2008.....oricare sar juca ...........contactati
ma sau datimi si mie un rasp cu cn sa vb sau ce tre sa fac
Nu mai folosi atatea emoticon-uri! Moderatorii.
pentru ce e programu ala nordic?
:|![]()
daca bag patch-ul ala mai merge sa joc in retea cu baitzii ?![]()
Nu incurajam niciun fel de patch.
Eu cum de nu imi vad numele in lista celor din Liga a doua seria a doua....? ![]()
Unde pot sa vad si io ce note am luat la testari ??
Ca intrai la Liga 2 seria 1 si a 2 , si nu apare nicaieri ID meu
( .... si il batusem pe cel care ma testate cu 1-0 ...:-<
am revenit si eu in tara,puteti da drumul la campionat ![]()
Eu cum de nu imi vad numele in lista celor din Liga a doua seria a doua?
Banuiesc ca ai fost si tu acum testat ...ca si mine ..si nu ne regasim ...cele doua serii care apar acum pe forum sunt formate din cei care au retrogradat din Liga 1 sau au ramas in Liga 2 ...nu a fost "publicata" lista cu cei care sunt noi inscrisi si au fost acceptati ..cu toate ca ...azi era vorba ca se "publica" ..de fapt ..sa avem rabdare ..inca nu s-a incheiat ziua..Bafta
Asta e si problema mea .... bine ca m-ai lamurit tu , ca am postat pe doua topicuri de fifa problema si nu mi sa raspuns , si sa pare ca am facut offtopic
, sper ca nu s-a suparat nimeni , si sper ca m-am calificat .... ca sunt dement de fifa 08 !!!
Banuiesc ca ai fost si tu acum testat ...ca si mine ..si nu ne regasim ...cele doua serii care apar acum pe forum sunt formate din cei care au retrogradat din Liga 1 sau au ramas in Liga 2 ...nu a fost "publicata" lista cu cei care sunt noi inscrisi si au fost acceptati ..cu toate ca ...azi era vorba ca se "publica" ..de fapt ..sa avem rabdare ..inca nu s-a incheiat ziua..Bafta
el a terminat pe locul 9 sau 10 sezonul trecut....nu a fost testat acum....da nu stiu de ce lipsesc 2 jucatori la seria a 2?
In Monitorul Oficial, numarul viitor.
PS
Cel mai tarziu maine la pranz, pe forum.
mah ionutz pe ce criterii s-au selectat jucatorii pentru Liga 2?
nu a fost nimic baraj , ceva?
eu dc nu am fost acceptat? ![]()
Cand or sa mai fie urmatoarele inscrieri?
Criteriile care au contat au fost expuse la Inscrieri.
Cei care au fost abilitati sa testeze v-au notat, s-a facut un clasament al notelor iar primii 13 au fost selectionati pentru participarea in campionat.
Alte inscrieri se vor face, cel mai probabil, dupa jumatatea lunii noiembrie.
pe mine nici nu ma testat :sad2:
Ai retrogradat in sezonul anterior, si am considerat ca sunt destui inscrisi + ca stiu cum ti'ai "aparat" sansele, in ultimele meciuri de a nu retrograda.
am castigat pe merit nu cum fac alti... ![]()
@mariusz: Regulile sunt foarte clare in ceea ce priveste inscrierea userilor care au retrogradat in sezonul/sezoanele precedente.